605-Lactose Intolerant

limors2

Well-known member
../images/Emo41.gif605-Lactose Intolerant../images/Emo41.gif

עכשיו כשראיתי סופסוף, אני לא מצליחה להבין מה הקשר של השם לפרק
אחפור מחר. צפייה נעימה, לא לשכוח לסמן ספוילרים

SillyBilly

New member
איפה רואים את התקציר...

יש כשנכנסים ללינק קישור לחדשות, עדכונים ולשוניות אחרות, תוכלי לומר ספציפית איך מגיעים לתקצירים?

limors2

Well-known member
כשאני נכנסת ללינק זה ממש שם.

"If The L Word Were on Facebook: Episode 6.5"

רני3411

New member
../images/Emo143.gifראיתי את פרק 5 עונה 6

מה אני אומר לכן, קצת הזוי... בעיקר ג'ני השרוטה לא אוהבת אותה( תסלחו לי ) הלנה הורסת ומדהימה ביופייה אבל בסצינת הסקס לא נפלתי. מחרידה הדילן הזאת. אהבתי את בט שירדה על המפיקים, ובעיקר שטינה סיימה לאמר את דבריה בט נתנה חותם. גדולללללל. רני:)

vitekriver

New member
משמעות הפרק

Intolerant - לא סובלני lactose - גבישי המצוי בחלב אני לא מאמינה, רק עוד 3 פרקים נשארו זה כלוםםםםםםם ועכשיו הערות על הפרק גני הזאת חתיכת כלבה מנוולת, אם עד עכשיו עוד חיבבתי אותה וכל זה למרות שטירוף שלה בפרק הזה היא הרבה הכל, היא גנבה לאליס את התסריט שהיא זלזלה בו כ"כ כמה ימים לפני. אין פשוט כלבה שיין שיין יש סיכוי ענקי שבקרוב תצטרכי להחליט אליס או גני ולמזלי יש לך שכל כי אמרת לגני ואם תצטרכי לבחור תעדיפי חברות איתה על פני זוגיות ובכללי אליס ושיין לא ניתנות להפרדה ממש באסה שבקושי היה טיבטי, זה לא פייר תנו לי עודדדדדדדדדד ובט כמו בולדוג מסתער ישר קפצה להגנתה של טינה וטינה, ארצה להרגע! down boy down חחחח כשטינה אומרת לה אני אטפל בזה. מזכיר לי אותי ואת אחותי שהיא קופצת כמו בולדוג רק שאני לא אומרת לה שהיא תתערב כי היא בחיים לא תקשיב לי אז למה לטרוח במילא... אליס כזאת צלע שלישית במשולש עם טאשה וגיימי, זה ברור כשמש שעוד פרק או שניים טאשה תיפרד ממנה ויש לכך רמז בפרק הראשון כשהראו את כל הבנות יושבות טאשה לא הייתה כל הכבוד לניקי על העזרה לבנות, לשם שינוי עשתה משהו לא אנוכי עכשיו להלנה ודילן אני ממש ממש שמחה בשביל הלנה שסוף סוף מצאה אהבה, דילן הוכיחה מעל לכל ספק שהיא 100 אחוז אמיתית ו100 אחוז מאוהבת בהלנה (למרות שבינינו איך אפשר לא להתלהב מהלנה?) הסצינת מין ביניהן גרמה לי להרגיש כמו סוטה שצופה ברגע כזה אינטימי, מסכנה הלנה עדיין מפחדת להיפגע בכתה אבל צל"ש לדילן על העדינות ורגישות אני מקווה למרות שדילן כיעורי שהיא תעשה את הלנה מאושרת דברים שרציתי להעיר טינה פחות יפה העונה, בעונה הקודמת השיער שלה היה יותר יפה בט עם החצאית השחורה והחולצה האדום ורוד הזה במסעדה פשוט מהממת!!!!!!!!!!!! (לירון מאמי לתשומת ליבך) מקס לא היה כל הפרק ולא הייתי צריכה לסבול את המראה שלו מתפשט אז זה היה כייף למרות שהוא יהיה הרבה בפרק הבא קיט כרגיל מיותרת... אליס דפוקה שלא קולטת איך טאשה חומקת לה מהאצבעות שיין...כמה אנרגיות יש לך לגני? תבעטי אותה לכל הרוחות גויס ופיליס נעדרו תודו שלא התגעגעתם חחח

רני3411

New member
יקירתי <vitekriver

את גדולה, תאמיני לי את צריכה להיות תסריטאית. כל נכון כל מה שאמרת .............. בול.............. אויי הלנה,, הורגת את הבריאות. כמה יפה ככה הורסתתתתתתתתת

vitekriver

New member
את יכולה לקרוא לי קורל

ותודה על המחמאות. ויש יותר הורסות את הבריאות מהלנה חחחחח החלטתי להתחפש אליה בפורים. רק נשאר לי לעשות בייביליס עדין ולמצוא דילן

רני3411

New member
בבקשה קורל../images/Emo143.gif

צודקת,,, אבל הפרק הזה היא היתה הורסת תודי...

vitekriver

New member
אחותי הרבה יותר יפה ממנה

עם פנים הרבה הרבה יותר יפות בכללי תכולות עיניים עם שיער שחור ועור לבנבן לא מזיז ליייייייייייייי זה מראה ממש משעמם אני פשוט מעדיפה ההיפך ממני
עדיף עור שחום, עיניים חומות, עדיפות לשיער חום - שחור...

FFTL

New member
חחחחחחח../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איך אני אוהבת שכותבים בדיוק מה שאני חושבת.
אני מתה על שיין איך שהיא יצאה על ג'ני!$#@@!#^ :]]

SillyBilly

New member
יואו אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אילו התפתחויות, אני עוד בעונה 3, לא אכפת לי לקרוא את ההמשך, לא הורס לי, ההתפתחויות והשינויים בעלילה רק גורמים לי לרצות להגיע כבר להמשך אבל הידיעה שיש לי עוד הרבה גורמת לי לשמוח. מקוה שעובר על כולן אחלה שבוע, נשיקותתתתתתתתת

limors2

Well-known member
אז לפני שאני אשכח מה ראיתי../images/Emo58.gif

מה יש להם עם התינג תינגס?:| נראלי שהם השמיעו אותם בכל פרק בעונה הזו, ואם לא בכל פרק אז כמעט בכל אחד
שיגוונו קצת! ג'ני, אוי ג'ני. מתי תמותי כבר? בכל פעם שאני חושבת שהדמות שלה לא יכולה להפוך למעצבנת יותר, היא מפתיעה אותי מחדש. גנבת מתועבת
וקנאית. שיין- תתעשתי ותזרקי אותה כבר
ובפעם הבאה שאת מרגישה צורך לצחצח שיניים באמצע אחת מהסצינות שלך, תעשי את זה בפה סגור. השבוע האיום (הכפול!) על חייה של ג'ני הגיע מהכיוון של אליס, אבל בדיוק כמו האיום של מקס משבוע שעבר, לא שוכנעתי. אליס לא רוצחת. אני לא סובלת את דילן. היא מציקה לי בעיניים. כולן פחות (טינה) או יותר(בט) ממש יפות, ופתאום היא נתקעת שם. בלעכס. הניגוד בינה לבין הלנה נורא. אהבתי את הסיפור איתן בפרק הזה, במיוחד כשכולן אכלו פופקורן ועקבו אחריה ואחרי ניקי (האנושית בצורה מפתיעה לעומת הפרק האחרון שבו ראינו אותה) ב"חדר האח הגדול" של היט
אבל לצערי לא דאגתי שדילן תבגוד בהלנה, כי דאגו לספיילר לי על הפרק הזה לפני שצפיתי בו
סצינת האהבה האיטית והארוכה שלהן הייתה קצת איטית וארוכה יותר מדי, אחרי כמה דקות היא התחילה כבר להטריד אותי. הפרק היה טוב בהרבה משבוע שעבר, אבל לא טוב מספיק כדי לגרום לי להצטער על זה שהסדרה תכף מסתיימת. אולי אם טאשה תצחק קצת יותר, זה יעזור

למעלה