5x22-The Gift, Buffy 100

idanyd

New member
צינזרו בהחלט

אתמול הייתה הפעם השלישית שראיתי את הסצינה המדוברת, ובהחלט צינזרו כחמש שניות, בהן ווילו מדברת לטארה וקוראת לה "Love". מעבר לזה, לא חושב שחתכו משהו. אפילו את השוט בו אניה מתלבשת השאירו לא חתוך.

Idomania

New member
מתי היא קראה לה LOVE??

זה בדיוק מה שהיה בקטעאם צינזרו אז זה בטח את הנשיקות על הלחי.. למרות שזכור לי שראיתי את זה בסטאר אבל השיחה הייתה גם ככה בסטאר: WILLOW: Tara? TARA: W ... Willow? WILLOW: (smiles hopefully) Tara? TARA: (tearfully) Willow ... I got so lost. WILLOW: (smiling) I found you. Willow kisses Tara all over her face, then hugs her. They both smile happily. WILLOW: I will always find you. Long shot of the two of them embracing.

idanyd

New member
עידו,

אני מדבר על הקטע שלפני הסטירה שטארה מחטיפה לווילו. ממש כשהיא ניגשת אליה, היא מדברת אליה, ורק אז טארה נותנת את הסטירה. אם תראה שוב את הקטע בסטאר, תראה שהוא חתוך די בגסות.

Idomania

New member
אהה מצטער ../images/Emo4.gif

חשבתי שבתכוונת לקטע השני.. אופס.. טוב צדקת..

ANGEL N

New member
צינזרו את הקטע שבו...

וילו מנשקת את טארה במצח. כמה טיפשי!!!

Dafi the Mighty

New member
פרק מדהים.

הקטע האהוב עליי (חוץ מכמה קטעים עם ספייק שפשוט...
) הוא כשבאפי מבינה שהיא זאת שצריכה למות, והיא מסתכלת אחורה והשמש עולה וזה נראה כמו דרך, זה היה קטע כל כך יפה. וגם, הקפיצה שלה וכששמעו אז את מה שהיא אמרה לדון. יוו, כמה בכיתי... הShe saved the world a lot על הקבר שלה העלה לי חיוך קטן בסוף הפרק למרות כל הבכי שלי.

t i n k

New member
וואו איזה פרק!!! (ואומנם באיחור...)

זה היה פרק ממש מדהים אבל הייה לי דיי מבאס לראות אותו משלוש סיבות, הפרסומות הממש מעיקות של הערוץ (בעיקר שמנסים להקליט ולהוריד אותן), הם לא מבינים שזה הורס את כול הרצף ומוריד מהדרמטיות!!!, דבר שני אל תראו בחיים שלכם פרקים חשובים שלידכם מישהו שלא רואה באפי זה ממש מכה, והסוף של הפרק לא כזה טראגי כי כולנו יודעים שיש עוד עונה ובאפי בטח איך שהוא תחזור... אה והם לא מצאו משהו יותר טוב לכתוב על הקבר חוץ מהיא הצילה את העולם הרבה.... ועכשיו אני מצטערת שאני מעצבנת אני פשוט ממש חולה, תסלחו לי???

14מתן

New member
איך קוראים ל..

מוזיקה שיש שבאפי מדברת עם דון וקופצת למערבולת ?

Angelus

New member
Buffy´s Sacrifice Christophe Beck

בדיוק גם אני אתמול שראיתי את הפרק בפעם המאה נזכרתי במנגינה הזו ופשוט חיפשתי אותה כל היום עד שמצאתי
כולם להוריד- חובה!!!

be B

New member
"...deat is your gift"../images/Emo41.gif

פרק מציון וממש מרגש...מאוד עצוב..והקטע שעוברים לבאפי כל הדברים בראש של זה שיש להם אותו דם,שדון באה מבאפי ןשמוות זה המתנה שלה...מממש יפה ואיזה יפה היא היתה כשהיא הסתכלה לתהום/השער כשהיא הבינה שהיא צריכה לקפוץ...מ-ו-ש-ל-מ-ת-
!

למעלה