5x22-The Gift, Buffy 100

nAm250

New member
לפי מיטב הבנתי

רואים אותה פתוחה על השולחן בחנות של ג´יילס ונראה שממנו הם הוציאו את כל החומר כל גלורי כמו איך פותחים את השער ואיך סוגרים ופרטים על הטקס

ד י י ז י

New member
אני חשבתי ש..

זה הכדור הזה.. שבאפי זרקה עליה (לא ראיתי חצי מהעונה החמשית.. אז כנראה זה לא..)

Idomania

New member
לא זה לא הכדור...

אבל ברור שזה כל החומר הרי איך פתאם היה לג´יילס את כל במידע על הטקס.. ובקשר לכדור כבר ראינו אותו כשבאפי מצאה אותו בפרק החמישי של העונה...

idan3k

New member
בכיתי גם היום אפילו שזה הפעם ה4

שאני רואה את הפרק הזה...

crusher

New member
איזה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה זמן חיכיתי לפרק כזה, סופסוף הכל נפתר... אבל כאילו גלורי בכלל לא מתה... אבל מה זהו באפי מתה??? אבל יש עוד עונה נכון???

ד י י ז י

New member
היה באמת פרק ממש יפה!!!

אבל בסוף , לא התרשתי כל כך.. כי כבר ראיתי את הקטע שבאפי מתה בטעות.. חבל.. אבל היה פרק מאוד יפה! אהבתי את הקטעים של אניה , ושל זאנדר ואניה!

Idomania

New member
טוב בקיצור:מדהים!!!

וקצת יותר ארוך כתבתי כבר ואין לי כח לכתוב שוב אז אני מעלה פה את מה שכתבתי כבר.. חלק א חלק ב

טארה...

ממש חמודה, כמו שכתבת, נותנת סטירה לווילו ומייד מצטערת.. אוי אני נורא אוהבת אותה כשהיא משוגעת. פרק מדהים. מדהים. מדהים. ואל.

ועוד משהו- אנג´ל סיום עונה שנייה

טריליאן הזכירה את זה כאן, ואני מחזקת את מה שהיא אמרה.. הפרק שלו היה בכללי שמח (מישהו רוצה להתנדב לעשות סיקור עליו?) אבל בסוף- מחזירים אותנו למציאות. Angel smiling: "Okay. Can I say it? I wanna say it." Wesley: "Say what?" Angel pushes the double doors open, walking into the lobby. Angel: "There´s no place like..." Trails off as he sees Willow sitting hunched up on one of the chairs in the lobby. Angel´s smile vanishes as Willow looks up at him. Angel: "Willow?" Cordy: "What´s..?" Willow slowly gets up, never taking her eyes of Angel. Angel quietly: "It´s Buffy." ואל.

איך קראו לפרק באנג´ל

יש שבוע הבא עוד פרק?! זה היה כל כך עצוב! אבל השיער של ווילו נראה טוב, והיא גם סופסוף החליפה בגדים אחרי איזה ארבעה פרקים!

למעלה