5x22-The Gift, Buffy 100

idanyd

New member
בערך תגובה

למען האמת, לא הבנתי משום מקום שהדם של רק אחת מהן צריך להפסיק לזרום. "The portal closes when the blood stops" - אני מצטער, אבל הדם לא הפסיק לזרום, לא משנה איך תסתכלו על זה. בקשר ל-Dawn - אני יודע שאפשר לכתוב את השם שלה בעברית בכל מיני אופנים, ושכולם יבינו לאיזו דמות אני מתכוון, אבל לא נראה לי שאף אחת מהן תהיה נאמנה למקור. כלומר - לא מדובר ב|דגש|דון קורליאונה, ולא בדמות שכיוונה הוא למטה (Down). לא קיים בעברית צירוף אותיות שיבטא את התנועה שבשמה, ולכן, עד שלא תהיה הסכמה כללית לגבי צורת כתיבת שמה בעברית, אני אמשיך לקרוא לה Dawn. בעניין באפי וספייק - זה לא משנה מה הסיבה, בסופו של דבר הם תמיד נלחמו כשווי כוחות, כאילו היו רקדנים. כמו שהוא אמר לה ב-Fool for love: "That´s all we ever do", כלומר רק רוקדים.

Der-Albert

New member
אנג´ל וספייק (ספויילרונים)

צריך לזכור שספייק עבר החלשה מטורפת ובלתי מוסברת מאז עונה שתיים, ועדיין מחלישים אותו מפרק לפרק (לפחות כל פעם שהוא נלחם במישהו שאינו באפי). בעונה השניה לא אנג´ל ולא באפי היו אתגר רציני בשבילי (אחד על אחד), אחרי זה בעונה רביעית של באפי בThe harsh light of day הוא לאורך כל הקרב עם באפי מוביל ורק בסוף כתוצאה מ´טעות´ שלו באפי לוקחת ממנו את הטבעת. אחרי זה בIn the dark באנג´ל הוא נלחם באנג´ל ומסיבה לא ברורה מפסיד כמו נמושה (למרות שעדיין בפרק הזה כל הדמויות מתנהגות כאילו ברור לכולם שאנג´ל לא ינצח את ספייק באחד על אחד). כל פעם שספייק נלחם אחרי הפרקים האלה הוא מפסיד כמו נמושה, ג´וס פשוט כל כך לא עקבי בנושא ספייק שזה מעצבן, זאנדר החזיק יותר זמן נגד גלורי פור פאקס סייק? מה לעזעזל קרה שם? אבל בכל מקרה, תמיד כספייק נלחם נגד באפי הקרב כמעט תמיד שקול (אפילו כשהוא מסורס ע"י השבב) וזה רק בא להדגיש עד כמה ג´וס לא עקבי. בFool for love בלי אפילו להתכוון לפגוע בבאפי (כי הוא לא יכול באמת לנסות) הוא מצליח להכניע אותה ככה גם בפרק עם הרופא מהיוזמה (לא זוכר איך קוראים לפרק). ובקשר לSmashed, אני חושב שזה די ברור שספייק לא רצה לפגוע (קשות) בבאפי כמו שהיא לא רצתה לפגוע בו... בוא נגיד שהקרב מסתיים בתיקו... ג´וס קצת חובב סאדו וסוטה.

Rוית

New member
פרק מדהים, אין מילים!...

שאלה, מתי נראה את עונה 6? ואיפה? סטאר ימשיכו עם השידורים (ואם הצינזורים!)?

LMD

New member
העונה ה6 של באפי

תשודר בסטאר בסביבות אפריל מאי לאחר סיום העונה ה1 של DARK ANGEL בביפ עוד לא ידוע מתי הם ישדרו את העונה ה6 העונה ה5 תשודר בביפ בינואר

Buffy1

New member
וואוו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

קראתי בטעות לפני הפרק שבאפי תמות, אבל לא תיארתי לעצמי שזה יהיה ככה! הפרק היה פשוט מדהים!!! הפתיחה של הפרק עם כל הסצינות מכל הפרקים, השיחה בין באפי לג´יילס, הצעת הנישואין של זאנדר לאניה, הקטע בין באפי לספייק, וכמובן הסצינה האחרונה עם באפי ודון, הסקוביס ברקע של מה שבאפי אמרה לה והמצבה של באפי! god, זה היה כל כך עצוב!!! אי אפשר שלא לבכות
עצה לחיים: אל תקבעו תוכניות עם אנשים אחרי פרקים כאלו כי לא תהיו מרוכזים בכלל, במיוחד לא עם אנשים שלא רואים באפי שלא יבינו אתכם.
אחרי שעיכלתי פחות או יותר את הפרק בבאפי וחזרתי הבייתה, ראיתי אנג´ל. הפרק היה מעולה, ובמיוחד הסצינה האחרונה עם ווילו. אנג´ל מייד ידע שקרה משהו לבאפי
אההההה!!! מה אני אעשה עכשיו??? אני חייבת לראות מה יקרה!!! ואני לא יכולה לחכות עד שסטאר/ביפ יואילו בטובם לשדר את הפרקים!!! והאינטרנט שלי איטי מדי בשביל דרכים אחרות שאסור לדבר עליהם כאן!!!

mscooter

New member
בקשה לספוילר :)

בבקשה תגידו לי איך באפי יוצאת מזה... כלומר, עונה ראשונה אני מבין.. מוות קליני, יצאה מזה. אבל מזה אני לא רואה דרך לצאת! ואני ישתגע אם אני לא ידע עוד חצי שנה
רק איך היא חיה, לא יותר... תודה לספויילרנים

fluppster

New member
../images/Emo58.gif

בדר"כ אני שונאת ספוילרים, אבל ראיתי את 2 הפרקים הראשונים של עונה 6 ב"אייקון" אז אני אעזור לך. אחרי שהחבר´ה מבינים שאי אפשר בלי באפי, הם מחליטים לנהל טקס (בכיכובה של ווילו) שמטרתו להחזיר את באפי לחיים. זה עובד, רק לא לגמרי כמצופה, ויותר מזה אני כבר לא אפרט.

mscooter

New member
תודה לשתיכן, ועל זה שלא גילתם יותר

זה בדיוק מה שביקשתי... אחלה...

Marsha Figg

New member
חתיכת פרק.

באפי מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (רק רציתי להוציא את זה החוצה) זה היה פרק חזק, מאוד משפיע. באפי מתה! לקח לי קצת זמן להתאושש מכל זה... וזה היה כזה פרק עצוב! ממש התרגשתי איך שספייק בכה, וכשראו את הקבר שלה- זה המחיש עד כמה שהמוות שלה מוחשי, שהיא לא תפתח את העיניים עוד שנייה... ואיך שג´יילס הרג את בן ובכך גם את גלורי, הוא עשה את זה ממש בנינוחות, כאילו הוא בעצם הבין שזה התפקיד שלו בעניין, שאף אחד אחר לא יעשה את זה במקומו, בטח שלא באפי... שמחתי כשטארה חזרה. זה היה יפה, ככה שהן מתאחדות והכל, למרות שאמרו שהיה שם קטע שצינזרו. "אני יודע שלעולם לא תאהבי אותי", ואיך שהיא הזמינה אותו הביתה שוב... שמתם לב שהוא באמת נהייה חלק מהחבורה עכשיו, בצד של באפי... ונראה שלמרות שאין לו נשמה, זו לא לגמרי עובדה, אתם מבינים? כלומר, הוא אוהב, שזה כבר משהו למרות שזה קורה עם ערפדים אחרים, וכל העניין עם הנאמנות שלו לבאפי ומזה גם לדון, איך שהוא עלה לדוק הזה, וכמובן- איך שהוא בכה כשבאפי מתה, זה היה ממש ממש עצוב. זאנדר ואניה- חמוד בהחלט, אהבתי בהחלט את הקטע עם הארנבון- הייתי בטוחה שתכף אני אראה איזה משהו מפחיד ומגעיל או משהו, וכמובן- הקטע עם הצעת הנישואין הפתאומית. סאמרס בלאד... death is her gift... אתם יודעים שבזה בעברית כתבו שקוראים לפרק הזה "הכישרון"? חתיכת פרק... באפי מתה!!!!!!!!! אבל זה הרי ברור שהיא תחזור לחיים, אם יש עוד לפחות שתי עונות... אבל בכל זאת.
רחלי

max2k

New member
הפרק

הסידרה מטפלת במוות מעולה, זה התחיל באיך שג´יילס מצא את ג´ני. אחר כך איך שהרגו את אינג´ל. ועוד בעונה הזאתי היה את הפרק המעולה שג´ויס מתה. .והיום באפי..
זה פשוט קטע מדהים. הקטע שהכי הרג אותי היה כשהיא צוללת לשער ושומעים מה שהיא אמרה לדון ורואים איך הגאנג מוצאים אותה. ושמתם לב שבטירוף של טארה היא קראה לג´ילס רוצח? (בן)

buffstar

New member
אוי זה היה פרק כל כך מדהים../images/Emo7.gif

אין אין על באפי, אני באמת מקנא במי שראה את הפרק בלי ספויילרים ולמרות שראית את הפרק הזה כבר איזה 5 פעמים עדיין בכיתי... וואו והקטע של ווילו באנג´ל היה ממש עצוב, אליסון פשוט שחקנית אדירה (כאילו שלא ידענו את זה לפני זה)

buffstar

New member
אוי זה היה פרק כל כך מדהים../images/Emo7.gif

אין אין על באפי, אני באמת מקנא במי שראה את הפרק בלי ספויילרים ולמרות שראית את הפרק הזה כבר איזה 5 פעמים עדיין בכיתי... וואו והקטע של ווילו באנג´ל היה ממש עצוב, אליסון פשוט שחקנית אדירה (כאילו שלא ידענו את זה לפני זה)

odiman11

New member
הפרק באמת היה מדהים

אבל מישהו קרא מה שהיה רשום בקבר שלה בסוף a loving sister and friend she saved the world a lot זה דיי סגר את כל הקטע של הפה הפעור בסוף

כמו שאמרו כאן

רק גרם למוות של באפי להיות יותר ממשי. אין יותר טוב מזה בשביל להעביר את התחושה. ואל.

nAm250

New member
אני יודעת שהם צינזרו

את הקטאע שווילו מדברת עם טרה ורואה שהיא חזרה לעצמה אז היא מנשקת אותה והם צינזרו את זה. ואפילו אני, שבד"כ לא שמה לב לצינזורים, שמתי לב שמשהו בסצינה היה חסר

Idomania

New member
תתפלאו אבל לא צינזרו!!

ראיתי את הפרק רגיל והסצנה הייתה אותו הדבר..

למעלה