ווואו ,../images/Emo12.gif באמת פרק עוצר נשימה....
במיוחד שכשהתחלתי לצפות בסדרה, לא עשיתי את זה עם המון ציפיות בדרך, אבל נכון לכרגע, אני מתחילה לחשוב שזאת אחת הסדרות המרשימות/מקסימות /סוחפות..שראיתי מימי, (נו טוב, לא חכמה גדולה ) פשוט רף הציפיות שלי עלה פלאים יחסית להתחלה.. אבל, וואו. ממש התרגשתי! זה היה כל כך אנטי סדרות "גבורה" כל אמריקאיות, כשהגבולות ברורים, הקרקע בטוחה, וה"טובים" מתאימים לשבלונה זכה טהורה וחסרת מכשולים של ממש. החלק עם ג´יילס היה ממש מצמרר , כשהוא רכן בקור רוח (יחסי)מעל בן וחנק אותו עד שלא נותרה נשימה (בטח צינזרו חלק,
נכון?, תקראו לי חולנית, אבל הייתי רוצה לראות את זה. זה פשוט מערער את כל האקסיומות והגבולות וההנחות שהיו לי על הדמות של ג´יילס, זה הופך את העניין להרבה יותר מרתק..ואנושי. והסוף..היה ממש נוגע ללב. לראות את כל הפרצופים הנשברים.. ממש האמנתי להם שכואב. טוב, ועכשיו אם יורשה, יש לי כמה שאלות: (לא ראיתי את רוב פרקי העונה ה-5 אז יכול להיות שבגלל זה פיספסתי כמה דברים בפרק..) 1 מה הקשר של האיש הקטן והמפלצתי לגלורי? (כן אני יודעת שהוא הופיע בעוד פרק או שניים, אבל לא זכור לי קשר אליה..) ומאיפה הוא צץ ומדוע? 2) לא הבנתי לחלוטין איך המוות של באפי סוגר את השערים, (נשארתי מאוד מבולבלת בקטע הזה
: המטרה היא לאחד את כל המימדים, נכון? ולשם כך צריך שדון תדמם עד הסוף לתוך החור הגיהנומי שנפער מתחת , ואז כל הגבולות יוסרו, נכון? באפי החליטה להקריב את עצמה במקום (בגלל שהדם שלה זה הדם של דון וכו´..) אז אחרי כל הבלבול, השאלה שלי היא: האם ואיפה מוזכר לפני כן שהדם/המוות של באפי יסגור את השערים? הרי אם זה אותו דם כשל דון שאמור לפתוח אותם? והאם המוות של בן/גלורי לא היה אמור לעצור את הכל?
אם הבנתם מה רשמתי כאן בבילבולי הרב, אנא השיבו