5x22-The Gift, Buffy 100

ד י י ז י

New member
אוי , הקטע כאנג´ל אמר

"it´s buffy" עם המבט הזה בעיניים שלו , היה כזה עצוב!!! בכלל היה פרק מאוד יפה , אהבתי את הקטע שקורדיליה אומרת "i love him" ואנג´ל שואל אם זה הוא,והיא אומרת שלא , ואז הוא מתחיל למלמל לעצמו כל מיני דברים "אולי בתור ידיד , או חבר לעבודה.. אוהבת זה מילה חזקה מדיי" אבל כל כך מעצבן שלא המשיכו את הקטע שאנג´ל מבין שבאפי מתה!!

crusher

New member
זה היה ממש דרמתי

הקטע הזה שאנג´ל פתאום חזר וראה את ווילו... שמתם לב שלאחרונה הסופים של הפרקים באנג´ל משאירים אתכם פעורי-פה ובהלם דרמתי שכזה...

B a n j o

New member
אבל

בעונה הבאה של אנג´ל לא ימשיכו את זה לפי מה שהבנתי בגלל שבאפי עברה לUPN. אז גם ישתדלו לא להזכיר את המילה באפי

mscooter

New member
תגידו יש שבוע הבא המשך?

לבאפי? לאנג´ל? לשניהם? ואם לא? מה אני יעשה? איך אני יחייה בלי באף באף ואנג´י? אני לא יצליח לישרוד !!!!!!! אה
הצילו !

אממ.....מותק!

תמיד יש את אותה תוכנה נפלאה, או כמו שאני עושה, מכיוון שאותה תוכנה מסרבת לעבוד אצלי(משהו שמתחרז בעזה), תכנסי לאתרי באפי, ותקראי את הטרנסקריפטים של כל העונות הבאות, או פשוט תורידי אותם!

crusher

New member
אהה.. אפשר לדעת

במה עוסקת העונה השישית? (MAIN STORY...) אבל אם אתם מספרים אז בלי יותר מידי ספויילרים... נגיד העונה ה5 עוסקת במלחמה של גלורי בבאפי וכל זה... ודון היא המפתח

לא עדיף שתפתח

שרשור אחר לשאלה הזאת, כי זה קצת מסובך, נראה לי. וכאן אנשים אמורים להביע את החוות דעת שלהם על הפרק הזה. ואל.

B a n j o

New member
התמונה הזו

נראית כמו בקומיקס של סופרמן כשהוא נהרג... השוואה נחמדה

ווואו ,../images/Emo12.gif באמת פרק עוצר נשימה....

במיוחד שכשהתחלתי לצפות בסדרה, לא עשיתי את זה עם המון ציפיות בדרך, אבל נכון לכרגע, אני מתחילה לחשוב שזאת אחת הסדרות המרשימות/מקסימות /סוחפות..שראיתי מימי, (נו טוב, לא חכמה גדולה ) פשוט רף הציפיות שלי עלה פלאים יחסית להתחלה.. אבל, וואו. ממש התרגשתי! זה היה כל כך אנטי סדרות "גבורה" כל אמריקאיות, כשהגבולות ברורים, הקרקע בטוחה, וה"טובים" מתאימים לשבלונה זכה טהורה וחסרת מכשולים של ממש. החלק עם ג´יילס היה ממש מצמרר , כשהוא רכן בקור רוח (יחסי)מעל בן וחנק אותו עד שלא נותרה נשימה (בטח צינזרו חלק,
נכון?, תקראו לי חולנית, אבל הייתי רוצה לראות את זה. זה פשוט מערער את כל האקסיומות והגבולות וההנחות שהיו לי על הדמות של ג´יילס, זה הופך את העניין להרבה יותר מרתק..ואנושי. והסוף..היה ממש נוגע ללב. לראות את כל הפרצופים הנשברים.. ממש האמנתי להם שכואב. טוב, ועכשיו אם יורשה, יש לי כמה שאלות: (לא ראיתי את רוב פרקי העונה ה-5 אז יכול להיות שבגלל זה פיספסתי כמה דברים בפרק..) 1 מה הקשר של האיש הקטן והמפלצתי לגלורי? (כן אני יודעת שהוא הופיע בעוד פרק או שניים, אבל לא זכור לי קשר אליה..) ומאיפה הוא צץ ומדוע? 2) לא הבנתי לחלוטין איך המוות של באפי סוגר את השערים, (נשארתי מאוד מבולבלת בקטע הזה
: המטרה היא לאחד את כל המימדים, נכון? ולשם כך צריך שדון תדמם עד הסוף לתוך החור הגיהנומי שנפער מתחת , ואז כל הגבולות יוסרו, נכון? באפי החליטה להקריב את עצמה במקום (בגלל שהדם שלה זה הדם של דון וכו´..) אז אחרי כל הבלבול, השאלה שלי היא: האם ואיפה מוזכר לפני כן שהדם/המוות של באפי יסגור את השערים? הרי אם זה אותו דם כשל דון שאמור לפתוח אותם? והאם המוות של בן/גלורי לא היה אמור לעצור את הכל?
אם הבנתם מה רשמתי כאן בבילבולי הרב, אנא השיבו

ד י י ז י

New member
אני לא מבינה הרבה אבל..

האיש הקטן והמפלצתי הוא איש שפעם עזר לדון ולספייק , ואחרי כמה זמן (בפרק שעבר אני חושבת) הם גילו שהוא שד מסוג כלשהו , בקצור הוא רע. ובאפי אמרה שיצרו את דון ממנה , וצריך את הדם של דון כדי לסגור אותו , אז לבאפי ולדון יש את אותו הדם... אז אם היא קופצת לשם - זה כמו שדון תקפוץ לשם. זה בערך מה שהבנתי..

idan3k

New member
../images/Emo26.gif

1. האיש הזה הופיע לראשונה בפרק Forever שם הוא עזר לדון להחזיר את אימא שלה לחיים, כבר אז נתנו הרגשה שמשהו חשוד בקשר אליו, שהוא לא בדיוק אנושי וכך באמת התברר... הוא בעל חזות של אדם אך הוא בעצם שד, שבמקרה סוגד לגלורי(פיקוס) ורצה כנראה לצפות במאורע של חזרתה ´הבייתה´ והחליט "להציל" את העניינים כשגורי לא יכלה לדמם את דון. 2. לא הבנת נכון את הקטע. ברגע שטיפת דם של דון תגיע לנקודה מסויימת בזמן מסויים תזרום האנרגיה ותפתח את השער - כל ה"קירות" בין הממדים יתמוגגו ויחזרו רק כאשר האנרגיה תפסיק לזרום - בדם יפסיק לזרום - דון תמות. דון נוצרה מתוך באפי, מהדם שלה אז יש להם אותו דם לכן גם אם באפי תקפוץ לפורטל ולא דון הכל יפסק. כשבן מת גלורי מתה אבל אין קשר מיסטי או פיזי ביניהם לבין הפורטל - זה רק אמצעי בשביל גלורי שתוכל לחזור למימד שהגיעה ממנו. גם אם גלורי מתה הפורטל עדיין נפתח כי זה לא משנה מי יגרום לדון לדמם, כמו שגלורי רצתה לפתוח את הפורטל כל אחד אחר יכל להשיג את המפתח ולעשות זאת.

אוו תשובה מהירה :) תודה! וגם לדייזי

בקשר ל2- אז..המטרה של גלורי היא...רק לגרום לדון לדמם ברגע מסויים, ולא להרוג אותה? או שפשוט הדימום הממושך נותן לה מספיק זמן לחצות את השער ..?(ודון מתה תוך כדיי) טוב, פחות או יותר הבנתי.. חוץ מהחלק של סגירת השער (או הפורטל כדבריך..:)) הרי גלורי לא רק חוזרת למימד שלה, היא פותחת את כל השערים במקביל, ומביאה לקץ העולם, לא כן? אז לא הבנתי למה השער צריך בכלל להיסגר, ..אבל בטח אני סתם מסתבכת בתוך עצמי..:) אז..תענו רק אם יש לכם כוח

ד י י ז י

New member
אממממ.. לא ממש הבנתי את השאלות

אבל אני אנסה לענות... המטרה של גלורי היא שדון תדמם בזמן מסוים , לא אכפת לה שהיא תמות (כל עוד זה קורה אחרי שהיא נכנסת לשער) ובקטע של סגירת השער.. לא נראה לי שלגלורי אכפת אם יהיה קץ לעולם או לא , אבל לבאפי וכל השארק כן אכפת... אי בטוחה שלא לזה התכוונת אבל לא הבנתי כל כך..

idanyd

New member
אוקיי, אז הנה

שאלה טפשית - איך באפי הצליחה לסגור את הפורטל? הרי Dawn לא הפסיקה לדמם? הפצע שלה נשאר עדיין פתוח, לא? ואם Dawn כן הייתה מתה, איך זה היה סוגר את הפורטל, אם בשתיהן זורם אותו דם? גם לאחר מותה של Dawn, דמה של באפי עדיין זורם, לא? ועכשיו לסתם ניטפיק - באפי וספייק חזקים כעקרון באותה מידה, לא? הרי בכל הקרבות שלהם אף אחד לא ניצח, וידו של אף אחד מהם לא הייתה על העליונה? אז איך באפי מניפה את הפטיש של אולף הטרול כאילו היה פטיש יום-העצמאות, בעוד שספייק לא יכל להרים אותו מעמדתו, בפרק בו Dawn מגלה שהיא המפתח?

idan3k

New member
עוד בקשר לניטפיק ../images/Emo26.gif ../images/Emo58.gif6x9

בקרב של באפי וספייק בפרק 6x09 - Smashed לבאפי היה לא קל להתמודד עם ספייק אפילו בחלק מהמזןמ היה נדמה שידו על העליונה.

talrv

New member
בערך תשובות...

הדם של אחת מהם צריך להפסיק לזרום, לא ממש משנה מי.... ואתה יכול להגיד "דאון", או אפילו אם ממש בא לך "דון", אנחנו נבין.. באפי אמורה להיות יותר חזקה מספייק, אנג´ל אמר לבאפי ב"אני אזכור אותך" שיש לה יתרון עליו, ואם היא יותר חזקה מאנג´ל אז סביר להניח שיותר חזקה מספייק.. נכון שבכל הקרבות שלהם אף אחד לא ניצח, זה קשור למזל, לתנאים, לכל מיני.. ובעיקרון התסריטאים לא ממש רצו שספייק ימות אז באפי "לא הצליחה" להרוג אותו, ואז היא לא רצתה כי הוא "לא מזיק"... ספוילר לפרק 9 בעונה השישית בפרק הזה, באפי לא ממש רצתה להרביץ לו, לפחות ככה אני ראיתי את זה.... סוף ספוילר! ובקשר לפרק היום, פרק מדהים! הקטע בהתחלה וגם הפריוויו היו נהדרים! ראיתי את קטע הסיום שמונים פעם אבל עדיין יש לי צמרמורת ודמעה בעין כשמשמיעים את המוסיקה הזאת!! איך אני מקנאה באלה שלא ידעו מה יקרה..
בערוצי זהב פירשו את השם של הפרק כ"הכשרון", ובאנגלית זה יכול להתפרש כשניהם.. לדעתי זה אמור להתפרש כשניהם, בהתחלה ניתנת ההרגשה שבאפי תצטרך להרוג את דאון ושהכישרון של הקוטלת הוא המוות, ובסוף המוות זה המתנה של באפי. אהבתי את כפל המשמעויות.. והסוף של אנג´ל היה מדהים!! הפרצוף של ווילו

idan3k

New member
אם היו קוראםי לזה "המתנה" עדיין היו

נשארות שתי המשמעויות... ה´כשרון´ שהוא מתנה והמוות שהוא מתנה...

ד י י ז י

New member
אין על הפרצוף של אנג´ל כשהוא אומר:

"it´s buffy" כל כךךךך עצוב!!! ממש רציתי שימשיכו את הפרק של אנג´ל..רציתי לראות מה התגובות שלו לכל מה שיספרו לו...

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 אנג´ל

אין לזה ממש המשך אח"כ בגלל שבאפי עברה לUPN אז משתדלים לא להזכיר את השם שלה כמו שהתחילו לדבר על זה וגאן כמעט אמר באפי אז קורדיליה מיד צעקה: Don´t say the "B" word !

למעלה