../images/Emo41.gif5x01 Buffy vs. Dracula../images/Emo41.gif
אז סוף סוף העונה החמישית עם תרגום בארצנו הקטנה! סוף סוף עכשיו הפרק! אוקיי הוא מקבל אצלי
הפרק חמוד! טוב מאוד לפתיחת עונה. אז נתחיל! הקטע בהתחלה.. איך לריילי עדין יש צלקת כל כך בולטת?? זה לא היה אמור לעבור בקיץ? טוב נו באפי רצה הורגת ערפד חוזרת! בים! מגיע לריילי ראיתם איזה מסובבת היא הביאה לו בפנים
ווילו היא ממש התחזקה!!(היה משהו מוזר בתרגום משהו כמו שופו טופו שגרם לי לחשוב wtf) עדין נראה שכולם בסדר.. לא היה להם הרבה בלאגן בקיץ! השיחה של ג´יילס ווילו .. עכשיו זה נראה לי סתכלו איזה יפה הם מסתדרים!!! תסתכלו איך היא דואגת לו!! איזה מאמי! ואיזה יפה וילו נראת!!! נורא עצוב שג´יילס מרגיש ככה. אבל מה לעשות הוא די צודק! באפי עם אמא שלה! הגיע הזמן שהיא תשב איתה לארוחה!! אוקיי באפי פוגשת את דרוקלה.. עכשיו שניה הפסקה.. זה דרוקלה? אממ לא יודע אבל סתם דפקו לו פול מייק אפ על הפנים!! אוקיי עזבו! ח איך אהבתי את התגובה שלה get out!! דרך אגב שדרוקלה די ממשיך את דרכה של הקוטלת הראשונה בלנסות לעזור לבאפי להבין את המשמעות והכח שלה! בדירה של ג´יילס! כל הערה של ריילי הייתה מעצבנת!!! אניה הייתה כזאת מתוקה!
לא הפלא שהיא יצאה איתו...דרך אגב טארה הייתה די שקטה בפרק הזה... חבל! אוקיי נודע שג´ויס נתנה לדראקולה להכנס אז למה הוא נכנס דרך החלון?? ומאיפה באה פתאם הצלקת מהנשיכה של אנג´ל???ואיך הוא מדבר ככה על אנג´ל?? התהילה(אמממ) ממש עלתה לו לראש!!מ קיצר הוא נושך אותה! זנזונת! לא נורא היא רק הייתה a one-bite stand.
טוב גם בקטע עם הצעיף ריילי עוד פעם עצבן! מה זאת החוצפה להרויד לה את הצעיף! נמאס מהקנאה המטומטמת הזאת!! דרך אגב זאנדר והחרקים .. לא זכרתי את זה ! חבל שנזכרתי! אוקיי הסצנה בטירה הייתה ממש נחמדה אהבתי את כל החידות והמשפטים המתחכמים שדרקולה מסר לה! איכס היא שתתה את זה!
ויופי שהוא הבין שלא להתעסק איתה יותר כי היא פשוט תקרע אותו!! אוקיי זהו! הקטע בסוף! ע-נ-ק! חבל שבפעם הראשונה ידעתי שזה יקרה... ועכשיו ספוילר להמשך העונה!!!! אני חושב שגם בסוף העונה הזאת עדין לא קבלנו תשובה אמיתית למשמעות ולכח הקוטלת
אז סוף סוף העונה החמישית עם תרגום בארצנו הקטנה! סוף סוף עכשיו הפרק! אוקיי הוא מקבל אצלי