5x01 Buffy vs. Dracula

IDOffryn

New member
../images/Emo41.gif5x01 Buffy vs. Dracula../images/Emo41.gif

אז סוף סוף העונה החמישית עם תרגום בארצנו הקטנה! סוף סוף עכשיו הפרק! אוקיי הוא מקבל אצלי
הפרק חמוד! טוב מאוד לפתיחת עונה. אז נתחיל! הקטע בהתחלה.. איך לריילי עדין יש צלקת כל כך בולטת?? זה לא היה אמור לעבור בקיץ? טוב נו באפי רצה הורגת ערפד חוזרת! בים! מגיע לריילי ראיתם איזה מסובבת היא הביאה לו בפנים
ווילו היא ממש התחזקה!!(היה משהו מוזר בתרגום משהו כמו שופו טופו שגרם לי לחשוב wtf) עדין נראה שכולם בסדר.. לא היה להם הרבה בלאגן בקיץ! השיחה של ג´יילס ווילו .. עכשיו זה נראה לי סתכלו איזה יפה הם מסתדרים!!! תסתכלו איך היא דואגת לו!! איזה מאמי! ואיזה יפה וילו נראת!!! נורא עצוב שג´יילס מרגיש ככה. אבל מה לעשות הוא די צודק! באפי עם אמא שלה! הגיע הזמן שהיא תשב איתה לארוחה!! אוקיי באפי פוגשת את דרוקלה.. עכשיו שניה הפסקה.. זה דרוקלה? אממ לא יודע אבל סתם דפקו לו פול מייק אפ על הפנים!! אוקיי עזבו! ח איך אהבתי את התגובה שלה get out!! דרך אגב שדרוקלה די ממשיך את דרכה של הקוטלת הראשונה בלנסות לעזור לבאפי להבין את המשמעות והכח שלה! בדירה של ג´יילס! כל הערה של ריילי הייתה מעצבנת!!! אניה הייתה כזאת מתוקה!
לא הפלא שהיא יצאה איתו...דרך אגב טארה הייתה די שקטה בפרק הזה... חבל! אוקיי נודע שג´ויס נתנה לדראקולה להכנס אז למה הוא נכנס דרך החלון?? ומאיפה באה פתאם הצלקת מהנשיכה של אנג´ל???ואיך הוא מדבר ככה על אנג´ל?? התהילה(אמממ) ממש עלתה לו לראש!!מ קיצר הוא נושך אותה! זנזונת! לא נורא היא רק הייתה a one-bite stand.
טוב גם בקטע עם הצעיף ריילי עוד פעם עצבן! מה זאת החוצפה להרויד לה את הצעיף! נמאס מהקנאה המטומטמת הזאת!! דרך אגב זאנדר והחרקים .. לא זכרתי את זה ! חבל שנזכרתי! אוקיי הסצנה בטירה הייתה ממש נחמדה אהבתי את כל החידות והמשפטים המתחכמים שדרקולה מסר לה! איכס היא שתתה את זה!
ויופי שהוא הבין שלא להתעסק איתה יותר כי היא פשוט תקרע אותו!! אוקיי זהו! הקטע בסוף! ע-נ-ק! חבל שבפעם הראשונה ידעתי שזה יקרה... ועכשיו ספוילר להמשך העונה!!!! אני חושב שגם בסוף העונה הזאת עדין לא קבלנו תשובה אמיתית למשמעות ולכח הקוטלת

פתיחה קצת darkit לעונה.

אני לא כל כך אהבתי את הפרק.. הוא היה נחמד, כן, הפתיחה בים (אתם צריכים אש? קראו לווילו וטארה) היתה חמודה, וכל העניין של Willow: Now that I know there´s something to know, I can´t not know, just because I´m afraid somebody will know I know. You know? Giles: Did that mean yes? זאנדר הצחיק אותי בפרק הזה- Willow: Xand, what if somebody had a secret, and that somebody promised somebody else that they wouldn´t tell anyone? Xander: News flash, Will, everybody knows. Willow: No, this isn´t about me and Tara. Tara: You thought Dracula was sexy? Willow: Oh! No. He — He was... yuck. Anya: Right, except for the whole tall, dark, and handsome thing. Yuck-o. Xander: How would you know? Anya Ah, we hung out a few times. Back in my demon days, you know, once or twice. He´s pretty cool. (sighs) You know, from a whole evil-thing perspective. ומסתבר שלא רק אניה מכירה את דרקולה יקירנו Riley: What can you tell me about Dracula? Spike: Dracula? Poncy bugger owes me £11, for one thing. וסוף רסטלס, דז´ה וו. Dracula: You think you know... What you are, what´s to come. You haven´t even begun. והציטוט החביב: Buffy: Willow, check you out! Witch-Fu. ואל.

B a n j o

New member
remind me please

על איזה סוד מדובר? פיספסתי את הרבע שעה הראשונה

אני חושבת, ש..

הוא רוצה לחזור to the mother country. GILES: We´re doing all this because I, I want you and the others to have everything you need at your fingertips. You see, I´m, I´m going back to England. Willow looks shocked. WILLOW: You´re ... what? But you can´t! You´re ... Buffy´s Watcher! Giles sighs. WILLOW: I mean, in a fired way, but... GILES: Well, it´s become quite obvious that Buffy doesn´t need me. I-I don´t say that in a self-pitying way, I´m, I´m quite proud, actually. (Smiles gently) WILLOW: But what about the rest of us? We still need to be watched! Personally, I can´t get through a day without a little hairy eyeball. GILES: (laughs softly) I appreciate the sentiment, but it´s, it´s just not so. You´ll be fine. You all will. (Gets up) And you know, we´ll, we´ll stay in touch. You can always call me whenever you like. WILLOW: When are you gonna tell Buffy? GILES: Soon. It won´t be easy, but, um... I know she´ll understand ואל.

14מתן

New member
../images/Emo41.gif שמתם לב שזאת הפעם הראשונה ../images/Emo41.gif

שדון מופיעה בבאפי ! (חחחחחח סתם אני לא עד כדי כך מפגר שאני יגיד את זה)
שיורד גשם בבאפי ! ראשונה ואחרונה...

IDOffryn

New member
כן??

שאנג´ל איבד את הנשמה שלו גם ירד גשם לא?? או שאני טועה.?

max2k

New member
כן...

באמת קצת הגזימו עם הקיטשיות שהייתה אמורה להצחיק. פרק בסדר אבל ממש לא משהו.

B a n j o

New member
בעיניין התרגום

עוד מישהו שם לב שריילי נהיה ערס ממוצע מבת-ים ? כשהוא אמר "ONE BIG CASTLE" או משהו בסיגנון זה תורגם ל "וואחד טירה ענקית!" בלעעע

ד י י ז י

New member
גם היה "הפכו אותי לסאנג´ר של כולם"

משהו כזה.. המתרגמים משתמשים בסלנג? מי היה מאמין?!
טוב, ראיתי את הפרק קצת באיחור (רק עכשיו סיימתי..) ואהבתי את הקטע שדרקולה חוזר אחרי מה שהקוטלת הראשונה אמרה.. "you think you know.." וגם - וואו! ריילי באמת היה מעצבן בפרק הזה! תחילת הסוף.. טוב בערך.. ברביעית שנאתי אותו סתם, כי הוא לא היה אנג´ל וגם כי הוא היה דיי מעצבן ומשעמם, אבל פה הוא באמת מעצבן!
בכלל, עוד משהו נזכר באנג´ל *סניף* כשדברו על "גבוה, כהה ונאה"? זה תמיד התיאור לאנג´ל! והצלקת מאנג´ל! אני במקומה הייתי נושאת אותה בגאווה! "אני השבעתי את אנג´ל!" אולי זה רק אני והאובססיה שלי..
וכל הקטעים של זאנדר..
! "מאיפה למדת את המבטא הזה רחוב סומסום?" טוב אז זה נשמע יותר טוב באנגלית.. וכשהוא אמר לווילו שאם יש לה סודות שובבים בנוגע לטארה
! אגב טארה - אהבתי את ההחלפת מבטים כשג´וייס מספרת לה שנמאס לה מבנים..
לסיכום , פרק נחמד, טוב לתחילת עונה אבל אני עדיין מעדיפה עליו את when she was bad. אה ושאלה - למה אף אחד חוץ מאניה לא היה ממש עם בגד ים בים?!

Lady of Buffdom

New member
חחחח גם אני שמתי לב

ממתי "One big castle" זה "וואחד טירה ענקית"
ו"סאנג´ר"... מה קרה למתרגמים האלה?
אבל שמתם לב שעכשיו הם מתרגמים את השמות של השחקנים בפתיחה? Nice
אהבתי את הפרק, הוא היה ממש מצחיק. הקטע בים היה ממש חמוד, באפי עם ה-"Get out!" שתמיד מזכיר לי את איליין
וכמובן הציטוט של זאנדר: "No, we´re not going to (imitates Dracula´s accent) leave you. And where´d you get that accent Sesame Street? One, two, three three victims. Mwah, ha, ha, ha!" ואת כל שאר הציטוטים שהזכרתם גם אהבתי
אגב, איך באמת נשאר לבאפי סימן הנשיכה של אנג´ל? עברה כבר שנה וקצת מאז, זה לא אמור לעבור? אוף, המשפט של דרקולה You think you know... What you are, what´s to come. You haven´t even begun. עשה לי חשק לראות שוב את רסטלס. Stupid Bip...
אה, וספייק
איך התגעגעתי אליו
הוא כל כך צודק כשהוא אמר: "Well, well, you can take the boy out of the Initiative, but you can´t take the initiative out of the boy." בקטע שריילי וספייק עומדים זה מול זה בקטע של "Do you want to mess with me?", אנחנו אמורים להיות בצד של ריילי, נכון? אבל אני אומרת: Go Spike! Go Spike!
ריילי היה ממש מעצבן בפרק, אפילו יותר ממה שזכרתי.
ציון כללי לפרק: 90

../images/Emo41.gif חמישית באפי

מישהו יכול להזכיר לי איזה מספר פרק זה into the woods אני כבר לא יכולה לחכות שריילי יעוף משם!!!!

talrv

New member
../images/Emo41.gif תשובה ודעתי..

into the woods זה פרק מספר 10.. וגם אני לא יכולה לחכות שהוא יעוף!! לגבי הפרק.. פרק מצויין לדעתי ונורא נהניתי ממנו! היו קטעים שפשוט התפקאתי מצחוק!!!! במיוחד עם זאנדר.. (master-bator, but-monkey - סאנג´ר?? סאנג´ר?!??! - Muha ha ha....) ואני ממש אוהבת את הפרק, מכיל קטעים רציניים וגם צחוקים, המיטב של ג´וס.. חוץ מריילי שאף פעם לא סבלתי אותו... רק שבוע הבא?? רק שבוע הבא יש עוד פרק????? אוףףףף.. לא רוצה!

Skunk On Wheels

New member
טוב אני כששודר בסטאר

פספסתי את הפרק לפני חודש בערך השלמתי אותו, ועד שהשלמתי אותו לא הבנתי למה אתם כל כך שונאים את ריילי..... ולפני חודש ראיתי למה...... וגם
עונה 6 (לא זוכר מספר, מצטער) כשריילי חוזר לסאנידייל בשביל ללכוד את השד ההוא הוא כל כך עיצבן אותי, הוא התנהג פשוט כזה.. לא יודע הוא עיצבן אותי שם.

סליחה, נשלח מוקדם מדי...../images/Emo41.gif חמישית

פרק עשר??? עוד תשעה שבועות לסבול אותו?????

melatonin

New member
בגלל

שכנראה רק אמה בטוחה מספיק בגוף שלה כדי להיות בבגד ים. לדמויות של וילו וטארה זה איכשהו מסתדר, לא יודע. חבל שרק היא היתה, אבל לא קריטי. היא כנראה הכי שווה שם עכשיו

למעלה