4X14

MiriOrit

New member
ראיתי את הפרק בערך...

כי התארגנתי לצאת.. אבל פרק חביב ביותר. אהבתי את הקטע עם הסבתא
מצחיק לראות איך היא רודה באמילי
אממ.. אני דווקא אהבתי את השיער של לור... לדעתי שמו לשחקנית המון תוספת שיער בשביל שיהיה כזה ארוך.. אהבתי את הסוף ששתיהן בוכות ואומרות אותו הדבר לשני הגברים החשובים בחייהן.

iahshai

New member
לא נראה לי ששמו תוספת שיער כי

אח"כ כל המשך העונה יש לה שיער ממש ארוך. אני דווקא אוהבת אותה עם האורכים האלה, אולי בפרק הזה לא היה לה יפה אבל אח"כ סידרו לה ממש ממש יפה מאוווווווווד. והיא לא תזכה באמי וזה סופי. יש את הסיכוי הקלוש כמו להבת נר חנוכה בלילה קפוא עם רוחות פרצים שבגלל שהעונה העכשווית היא כנראה האחרונה ייתנו להם מועמדות (אחרי הכל זו הסיבה היחידה ש"ריימונד" זכו בפרסים באמי האחרון) אבל לא נראה לי. זה מתסכל, כל טקסי הפרסים החשובים הם נגד GG מסיבה לא ברורה. מה שהכי מבאס בזה שהיא באמת השחקנית הכי טובה בטלוויזיה...

o0Invisible0o

New member
יש הסבר.../images/Emo3.gif כל טקסי הפרסים מזלזלים

בWB מפני שזאת העיקר רשת של תוכניות נוער..
ותוכניות נוער הן לרוב לא עמוקות, איכותיות משו. וכל אלה שבוחרים מועמדים הם זקנים שאוהבים דברים משעממים למדי.
. אז הם מסתכלים על גילמור גם כעל סתם תוכנית נוער, הם לא מתחברים לטקסטים והעלילה..ואמ. לא אוהבים אותה. הם טיפשים או משו.

הפרק היה טוב

הוא היה מאוד מציאותי כמו שכתבו קודם אבל איך לוק התלבש! כמעט לא זיהיתי אותו! ופריס מה זה מגעילה! רורי נאלצה לנשור מהקורס של תורת המשחקים ובדיוק איזה פרופסור יהודי ישראלי זכה בנובל על גילוי בתורת המשחקים אתמול חחח (צירוף מקרים)

elena20

New member
הייתי בשוק איך שלוק נראה

הייתי אומרת אפילו שהוא נראה די טוב

Wild elf

New member
חבר'ה

אני צריך עידכון חוץ מ"היה פרק טוב". במקרה פיספסתי את הפרק, ואני חייב עידכון. מה היה?

למעלה