4X14

elena20

New member
למה אף אחד לא פותח שירשור

על הפרק של היום? טוב אז כל מה שיש לכם להגיד על הפרק שרשרו לפה אני ממש אהבתי את הפרק קודם כל פאריס הייתה ענקית היום אני חולה הל הציניות והעוקצניות שיש בה למרות שהיום היא הייתה קצת רעה אבל זו פאריס ודין היה חמוד ביותר ורורי איך היא התחילה לבכות איזו מסכנה!

דליפקאן

New member
תכלס!! היה פרק טוב!!

הוא היה מאוד ראליסטי, דבר שלא אופייני לבנות גילמור!! פריס קרעה אותי כשהיא אמרה לרורי שלין מעלה בה זכרונות מימי שמש בסטארס הולו כשהן החזיקו ידים וקפצו בשדות....חחחח

Sweet Misery

New member
../images/Emo41.gif 4X14 ../images/Emo41.gif

וסליחה על שלא פתחתי שרשור קודם, למדתי והמחשב לא היה פנוי. :-\

Sweet Misery

New member
פרק עצוב.

טוב, אבל עצוב. פריס וצרור ה"מחמאות" על החבר של ג'נט קרע אותי מצחוק... השיער של לורליי באמת נראה רע.
הסוף היה ממש עצוב.
וגם המריבה של לורליי עם סוקי. ובהחלט ראו איזה הבדל יש בין אלקסיס ללורן כשחקניות. שמתן לב שאלקסיס בכתה בלי דמעות?

MiriOrit

New member
טוב..זה ברור שלורן שחקנית יותר טובה

אל תשכחי שבנות גילמור זה הנסיון משחק היחידי של אלכסיס... ללורן יש יותר נסיון. ובלי שום קשר - לורן הרבה יותר טובה מאלכסיס..
נו, שתזכה כבר באמי

Lirchu

New member
ייאיי כן!!! ברור שהיא ראויה!!

היי אתם בטח לא מבינים מאיפה בדיוק קפצתי לכם..חח אז סורי אם נבהלתם
בעיקרון עד שהעונה הרביעית הגיעה לערוץ 10 בכלל לא ידעתי על מה הסדרה ומי השחקנים כי אף פעם לא ראיתי את העונות הקודמות! כן כן...בושה אני יודעת! אבל לא נורא, עדיף עכשיו מאשר לעולם לא
ורק רציתי להגיד שלורן פשוט שחקנית גדולה ואני ממש ממש אוהבת אותה! אממ זהו.. ד"א קוראים לי לירי
נעים מאוד אווריבאדי

o0Invisible0o

New member
היי לירי.../images/Emo3.gif אני איילת.^^

נמנ. את משלימה עכשיו את שתי העונות הראשונות בהולמרק?
ואממ. כן ברוכה הבאה וזה.
וכבר תקופה המעריצים נלחמים בשביל שלורן תהיה מועמדת לאמי. אבל המניאקים האלה..
מסרבים להעריך את הכישרון שלה!
נמנ.

Sweet Misery

New member
לא לא חס ושלום! ../images/Emo2.gif

היא באמת ראויה לאמי.
הושפעתי מאיזה אתר של פקאצות שלא אוהבות את נינט נגד פקאצות שכן אוהבות את נינט.

Sweet Misery

New member
מישהי שמה קישור בפורום יוני ואפרת

ואמרה "נכון שאתם שונאים פקאצות?!!?" וזה אתר על הזיופים בהצבעות המסך הזהב או מה שזה לא היה
וכל התגובות שם זה "שיואואאאואווו התוצאות מזויייפווותתת יהודה לוייי המאמוששש פי עלף על רן דנקרררר!!!!11"

אוקיי אל תענו לי!! טיפשה שכמותי

לרגע לא הבנתי על מה מדובר...היה נראה לי כאילו לורן פעם שיחקה את רורי ואז אלקסיס באה במקומה ופשוט לא הבנתי...אני יודעת שלורליי זאת לורן אבל היה נראה לי מוזר... אוף בעעע יצאתי אהבלה...
טוב לא משנה תתעלמו ממני

elena20

New member
עוד משהו שהצחיק אותי

כשאמילי הזמינה את לורליי לארוחה ואמרה שסבתא מגיעה ואמרה שרק אמינם חסר לארוחה משפחתית

למעלה