3X08
-

NitsNats©

New member
../images/Emo41.gif3X08../images/Emo41.gif - ../images/Emo58.gif

שם הפרק: The Worst Day Since Yesterday. תקציר הפרק כפי שהוא כתוב בtv.com: As the town readies for the Ravens' first basketball game, Lucas worries that his head and heart aren't in it. Nathan accuses Lucas of being the Ravens' weak link. Peyton and Haley mend fences to support Brooke in a time of need. When the mayoral race tightens, Dan resorts to a smear campaign. אני לא אתרגם את זה, בעיקר כי אני רוצה לראות את הפרק לפני שאני קוראת את התקציר שלו, אבל תהנו. ושרשרו לכאן את תגובותיכם לפרק, כאשר הן מסומנות בספוילרים כראוי. אנג'וי
.

G Baby

New member
שלי כבר הגיע ל-70%..../images/Emo13.gif

מקווה שאני אצליח לראות בערב..

תגידוו!

רשום לי שזה 135 מגה בית.. זה הגיוני??? נראה לי שאני מורידה משהו לא נכון =/

einat6

New member
גם אצלי זה ככה.. באמת נריאה לי שאני

מורידה משו לא נכון... וחוץ מזה הפרק לא אמור לצאת בחול רק היום בערב??.. איך יכול להיות שיש אותו כבר באימיול?

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifאוי אני יודעת מה זה../images/Emo12.gif

הורדתי את זה שבוע שעבר ויש שם איזה אחד שמתחיל להוריד את המכנס וזה מה שראיתי את השתי שניות הראשונות אז שקלטתי שזה פורנו
פרק של מגרש ביתי צריך להיות שוקל 300 ומשהו מגה..

G Baby

New member
יש לי כבר את הפרק...

אבל אצלי הוא 350 מגה..כנראה אין לך קובץ נכון..

Mrs ShiR

New member
../images/Emo29.gif פרק יפה!../images/Emo58.gif

אחד הפרקים היפים בעונה הזאת...
אני שונאת את כריס. גרר מגיע לו איך שלוק זרק עליו תכדור חחחחח
לא אהבתי ממש תתספרות של ניית'ן...
מאות' חמוד ביותר!! אהבתי את הקטע שהוא צילם את דן מאיים על ניית'ן והראה לקרן! פייטון חמודה, במיוחד כשהיא סטרה לכריס

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif308

פרק מצויין. אהבתי את השיחה של פייטון והיילי במכונית, על זה שכולם עוזבים והיילי היחידה שחזרה. זה עשה לי קצת עצוב, אבל זה נאמר בכזו ציניות שזה היה פשוט קטע טוב. רציתי להרוג את דן. מה הוא חושב לעצמו?! מרים את היד על הבן שלו. על ניית'ן. הייתי אוסרת אותו. לוקאס מעצבן אותי. הוא לוקח את המחלה הזו כאילו זה שומדבר מיוחד. הוא יכול למות כל רגע ולא אכפת לו. מילא לא אכפת לו מעצמו, אבל מהאנשים שסביבו?! ברוק חמודה. גם רייצ'ל הייתה בסדר בפרק. והקטע שלוקאס גרם להטחת הכדור בכריס
ענק. הקשר המחודש והטוב של ניית'ן והיילי ממש משמח אותי. וגולת הכותרת בפרק - מאות'. הוא פשוט מקסים. אני כלכך כלכך אוהבת את הדמות הזו.

dalida1988

New member
יאההההה

את וסופרסטאר מנהלותתת לא ידעתייי מזל טוב ננסה להקל עליכם...חחחח בקשר לפרק היה מדהים לגמרי באמת אחד הפרקים המענינים ביותר אהבתי את זה שפייטון סטרה לו זה היה כזה אמיתי וכל הכבוד למאות שצילם את זה אוףף אני שונאת את דן הוא ממש מעצבן אותיייי (והשחקן שמשחק אותו כזה תותח תראו איך הוא גורם לי להתעצבן) אהבתי את קרן עם זה שהיא ניסתה לעזור ללוקאס ואמרה לו משפג גס..חחחח היילי ונייתן מחלימים..או לפחות זה נראה ככה אז זה טוב.. אני שמחה :)

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifספוילר מעלי../images/Emo58.gif

סליחהההההההההה

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

נהנתי מהפרק... מאוט' שוב הוכיח כמה הוא מתוק! אני אוהבת אותו יותר בכל פרק שעובר כועסת על לוק, הוא עוד יהרוג את עצמו באיזשהו רגע! רררר דן! מסכנה ברוק
כל הסיפור הזה גרם לי להזיל דמעה

G Baby

New member
../images/Emo58.gif308

היה פרק ממש יפה..התחיל קצת עצוב אבל הסתיים אחלה.. כל כך ריחמתי על ברוק. היא היתה כזאת מסכנה בפרק.. ולוקאס, מה הוא מנסה להרוג את עצמו?? זה כולה משחק.. והשיחה של פייטון והיילי במכונית היה ממש חמוד, נחמד שהן שוב חברות. והסטירה לכריס לפני היתה כל כך דורשת!! ושהוא חטף את הכדור בפרצוף מניית'ן היה גדול!!
רייצ'ל היתה סבילה בפרק, לא נוראה כל כך.. ודן, אלוהים כמה אידיוט אפשר להיות, מה הוא מרביץ לבן שלו, כזה מפגר!! מאות' יצא מלך שהוא צילם אותו מכה את ניית'ן..חולה עליו!! אבל הכי נהנתי לראות את ניית'ן והיילי ביחד, ממש כיף לראות אותם מסתדרים שוב.. בקיצור אחלה פרק! בעונה הזאת בכלל כל פרק ממש יפה, הכל אהבתי..מקווה שימשיך להיות כזה טוב.

talrv

New member
../images/Emo58.gif 308

פרק יותר טוב מהפרקים עד כה בעונה.. אהבתי הרבה דברים, רובם כמובן קשורים בסטירות לכריס וזריקת כדורים עליו. רק לי קצת מרגיש שמורחים טיפה דברים? דברים זזים לי קצת לאט מדי. תשוו את העונה עד עכשיו לתחילת העונה שעברה.. שם כבר אנה ופליקס, והיילי וכריס, ואולי כבר אחות של היילי.. בכל מקרה, דברים זזו. והרבה יותר מהר. טל.

למעלה