30seconds to video

LoveYourHate

New member
../images/Emo41.gif30seconds to video../images/Emo41.gif

טוב אז היום טם טם טם טמ! Oblivion *כפיים* shell we ?
יש פתיחה של מוזיקה רואים ילד [סיבובת ה5-7] יושב על המיטה בחדר שלו חדר נורמלי לגמרי עם פוסטרים על הקירות,מחשב וטלויזיה. הוא יושב על המיטה ומשחק בחיילים שלו מתקרבים אליו הוא מסתכל על החיילים שלו ואומר The enemy arrives Escape into the night ואז הוא צועק Everybody run now Everybody run now ומזיז את החיילים לצד אחר של המיטה Break into another time This enemy alive Divinity defines הוא ממשיך לשחק עם החיילים בצד השני של המיטה. אז הוא אומר Everybody run now Everybody run now Everybody run now Everybody run ומקפיץ את החיילים במהירות על המיטה מה שגורם להם ליפול לריצפה. Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down I'm waiting for the day to come תוך כדי שהחיילים נופלים רואים אש בחלון [קלאווז אפ לחלון] מלא אנשים רצים בטירוף ברחובות ועליהם נופלים לא אחרים מכדורי אש מהשמים [השמש בהתחלה הייתי חייבת
]. התמונה עוברת לכביש מלא בכלי רכב,פקק גדול . באוטו יושבים נער [סביבות ה16-18] מקדימה שני ההורים והם מתחילים לצעוק אחד על השניה. הנער בנתיים מסתכל מחוץ לחלון ואומר Come with us to the ride Join in the fight Everybody run now Everybody run now Break into another time הוא ממשיך Unity divides Division will unite הוא מתעצבן וצועק באוטו Everybody run now Everybody run now Everybody run now Everybody run מחוץ לחלון כולם רצים בחוץ האב והאם לא שמים לב בכלל למה שקורה בחוץ והילד האדיש נשאר באוטו מבלי לוז מצלמים את ההמון רץ בחוץ Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down I'm waiting for the day to come Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down הילד יוצא מהאוטו וההורים נשארים שם,הוא הולך באיטיות בדיוק בין האנשים אף אחד לא פוגע בו או מעיף אותו America it's all so beautiful Until it comes away רואים את הנער נפגש עם הילד הקטן באמצע הרחבה העקית שכרגע מלאה אש. כשחוזרים על Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down רואים הרצה של כל הקליפ אחורה במהירות וחוזרים שוב לילד הקטן על המיטה שלו עם החיילים בפעם השניה שחוזרים על המשפט האם פותחת את הדלת ורואים שזאת האמא שהייתה במכונית. הילד קופץ מהמיטה והחיילים נשארים שכובים על הריצפה.מקרבים את המצמה אל החיילים וזהו.! D= שאלה למחשבה[וכן אני מחכה לתשובות מכן] מי אתן חושבות שהיו הילד והנער? עכשיו אני ממש רוצה שתענו לי =] מה אתן חושבות?אני עושה את כולם דומים אחד לשני? אתן נהנות בכלל?

my reflection

New member
זה פשוט עשה לי צמרמורת!

(צמרמורת במובן הטוב לא הרעXD) מדהים,מדהים!!
פשוט ככה.אין לי מילים אחרות לתאר את זה!

LoveYourHate

New member
חחחח אם זה במובן הטוב זה מעולה!!!!

חח תודה רבה [כאילו לא אמרתי לך מספיק במסנג'ר]

my reflection

New member
ו..

בקשר לנער והילד אני לא יודעת מה להגיד לך
.. ולדעתי את עושה את זה די דומה,את ממש נותנת לזה להרגיש כקליפ
את צריכה ליצור קשר אם הלהקה אני אומרת לך
. אני נהנת בכול פעם שאת עושה את הפינה
..

LoveYourHate

New member
איזו מתוקה ../images/Emo23.gif

חח תחשבי סתיולה תחשבי!!
מישהי כבר עלתה על התשובה
חחחח הלואי והייתי יכולה ליצור איתם קשר XD הייתי עוזרת להם
אני שמחה שאת נהנת מתוקה שלי !!!

וואו! מאוד יפה../images/Emo48.gif

רק נראה לי שזה "A miracle it's all so beautiful" ולא "America it's all so beautiful" נו טוב...
מאוד יפה הכל!

LoveYourHate

New member
חחח תצעקי על האתר ../images/Emo8.gif

חחח זה מלטסנינגאט .. אז זאת לא אני
חח תודה רבה

אני כ"כ אוהבת את הפינה הזו.

היא יצירתית ומקורית. פשוט אוהבת לקרוא אותה. מחכה כבר לפעם הבאה
אהה, מי אלו באמת הנער והילד? נהנת זו לא מילה! את לא עושה דומה אחד לשני, אולי זה קצת מזכיר. אבל מה שבטוח, זה מאוד יפה. ^^

LoveYourHate

New member
איזו מתוקה ../images/Emo99.gif

חחח רק בגלל זה היה שווה לפתוח אותה! =] חח והשאלה הייתה בשביל שאתן תענו קצת שאתן תתשתפו קצת במקום שאני ארשום ואתן תגידי "איזה יפה ומוכשרת"[תודה על זה כן
] חח אני שמחה יש לי הרגשה שכולם ממש דומים אחד לשני לא יודעת ..
תודה מותק

LoveYourHate

New member
בנות תראו

השאלה הייתה בשביל לעורר את "גלגלי הדמיון שלכן" [כמו שאמרתי לסתיו] אני רוצה לשתף אתכן גם אז אני אשאל שאלה.. ואחרי שכמה יענו אני אגיד למה התכוונתי.. אני רוצה לראות קצת דמיון זורם פה בננות והרבה
חולה עליכן!!

אבל אנחנו לא מוכשרות כמוך ../images/Emo7.gif

לפחות לא בזה
אני מבטיחה לך שמחר אני אנסה לפתח את הדימיון המסכן שלי XD ותודה רבה.

LoveYourHate

New member
חח אני לא מוכשרת יש לי דימיון מפותח ../images/Emo9.gif

חח נו הנה כבר התקדמות..
אין על מה בובה

pizi23

New member
איזה מ-ה-מ-ם../images/Emo70.gif צמרמורות בטירוף../images/Emo70.gif בייחוד

בסוף. מאד נהניתי, ממש יפה. אאאמ אאאמ, קריירה, אאאמ אאאמ
לא הבנתי את השאלה "מי הילד והנער"... את מתכוונת שהם אותו אחד או ממש מי זה... התכוונת למישהו מסויים? אבל אני חושבת שאת יכולה להוסיף עוד איזו פואנטה מסוימת. למשל, קונטקסט לכל הקליפ. אני מתכוונת לחיילים למשל, אז אפשר בפלשים כאלה להכניס קטעים מאיזו שהיא מלחמה (עיראק למשל), וכשהילד הולך ברחוב כשכולם בורחים אז גם לקשר את זה לסיטואציה מסוימת (לי עולה התאומים בראש, אבל יכול להיות כל דבר אחר). בקיצור, סתם קשקשתי, זה יפה מאד

LoveYourHate

New member
תודה רבה !!חח איך את מעלה לי חיוך שאת מגיבה

חח קריירה? אם תשלמי לי על קורסים ודברים כאלה אני הולכת עכשיו!! XD
חחח השאלה הייתה בשביל שאתן תפעילו את הדמיון [וכן זאת הייתה הכוונה שלי שהם אותו אחד
כל הכבוד
] האמת שגם אני חשבתי לצרף תמונות ממלחמות ודברים כאלה אבל אני לא יודעת אם זה יתאים כ"כ לנושא של השיר[כמו שראית אני אוהבת לשלב את המילים של השיר לקליפ עצמו!] ואהבתי את הרעיו,כאילו את התכוונת שהם עומדים בכיכר ושמאחורה יראו את התאומים והמטוס והכל? לא סתם קשקשת!! ממש לא יש לך ראש טוב.. עכשיו אני רוצה שתגיבי כל פעם אני אוהבת את הכוון שאת הולכת אליו
תודה רבה

pizi23

New member
כן, מה, אני כולי בהתלהבות ../images/Emo6.gif

אני בקושי יכולה לשלם על הקורסים שלי בעצמי... אבל יש לך עוד זמן מותק
נראה לי שאת יותר יצירתית ממני בקטע הזה (ובגלל זה הפינה היא שלך ולא שלי) אבל אני אשתדל גם בפעם הבאה
תודה

LoveYourHate

New member
חחח איזה כיף!!

חחח בדיוק ..אין לי כסף לדברים כאלה!! XD ב"ה בעתיד.. אבל מה את יכולה גם לעשות משהו יש לך דימיון מפותח
תודה לך!

למעלה