LoveYourHate
New member
../images/Emo41.gif30seconds to video../images/Emo41.gif
טוב אז היום טם טם טם טמ! Oblivion *כפיים* shell we ?
יש פתיחה של מוזיקה רואים ילד [סיבובת ה5-7] יושב על המיטה בחדר שלו חדר נורמלי לגמרי עם פוסטרים על הקירות,מחשב וטלויזיה. הוא יושב על המיטה ומשחק בחיילים שלו מתקרבים אליו הוא מסתכל על החיילים שלו ואומר The enemy arrives Escape into the night ואז הוא צועק Everybody run now Everybody run now ומזיז את החיילים לצד אחר של המיטה Break into another time This enemy alive Divinity defines הוא ממשיך לשחק עם החיילים בצד השני של המיטה. אז הוא אומר Everybody run now Everybody run now Everybody run now Everybody run ומקפיץ את החיילים במהירות על המיטה מה שגורם להם ליפול לריצפה. Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down I'm waiting for the day to come תוך כדי שהחיילים נופלים רואים אש בחלון [קלאווז אפ לחלון] מלא אנשים רצים בטירוף ברחובות ועליהם נופלים לא אחרים מכדורי אש מהשמים [השמש בהתחלה הייתי חייבת
]. התמונה עוברת לכביש מלא בכלי רכב,פקק גדול . באוטו יושבים נער [סביבות ה16-18] מקדימה שני ההורים והם מתחילים לצעוק אחד על השניה. הנער בנתיים מסתכל מחוץ לחלון ואומר Come with us to the ride Join in the fight Everybody run now Everybody run now Break into another time הוא ממשיך Unity divides Division will unite הוא מתעצבן וצועק באוטו Everybody run now Everybody run now Everybody run now Everybody run מחוץ לחלון כולם רצים בחוץ האב והאם לא שמים לב בכלל למה שקורה בחוץ והילד האדיש נשאר באוטו מבלי לוז מצלמים את ההמון רץ בחוץ Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down I'm waiting for the day to come Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down הילד יוצא מהאוטו וההורים נשארים שם,הוא הולך באיטיות בדיוק בין האנשים אף אחד לא פוגע בו או מעיף אותו America it's all so beautiful Until it comes away רואים את הנער נפגש עם הילד הקטן באמצע הרחבה העקית שכרגע מלאה אש. כשחוזרים על Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down רואים הרצה של כל הקליפ אחורה במהירות וחוזרים שוב לילד הקטן על המיטה שלו עם החיילים בפעם השניה שחוזרים על המשפט האם פותחת את הדלת ורואים שזאת האמא שהייתה במכונית. הילד קופץ מהמיטה והחיילים נשארים שכובים על הריצפה.מקרבים את המצמה אל החיילים וזהו.! D= שאלה למחשבה[וכן אני מחכה לתשובות מכן] מי אתן חושבות שהיו הילד והנער? עכשיו אני ממש רוצה שתענו לי =] מה אתן חושבות?אני עושה את כולם דומים אחד לשני? אתן נהנות בכלל?
טוב אז היום טם טם טם טמ! Oblivion *כפיים* shell we ?