306

cool miki

New member
נצל"ש קטן...

שבת שלום לכולם... יש לי שאלה...אני רוצה לחפש כתוביות לעונה השלישית פרק 6, אז מה אני צריכה לכתוב (בשורת החיפוש) ? תודה רבה...

שלטון

New member
מה שמעצבן בפרק ../images/Emo58.gif

זה שזה כמעט כמו העונה הראשונה.אוקיי אז ג'וני לא פסיכי, למרות שהוא כן היכה את אבא שלו עם אלת בייסבול... טוב הוא טיפה פסיכי, הוא בעיקר דביל. אבל מריסה היא כזאת מפגרת, על בדיחה לא חוזרים פעמיים. עוד פעם היא תהיה טיפשה ותתחיל עם כל הקטע הזה של "אנחנו מבינים אחד את השני ואנחנו מדברים על דברים בלה בלה בלה". והיא אף פעם לא מבינה אם מישהו רוצה אותה. די להיות טיפשה. חוץ מזה שזה לא הוגן כלפי ריאן, וחבל עליו. לדעתי צריך לארגן מחדש את כל הזוגות בסדרה. ריאן עם סאמר, מריסה עם הכוסית הזאת מהעונה השנייה, סת' עם טיילור, סנדי עם ג'ולי קופר, שרלוט עם הרוח של כיילב, וקירסטן עם הרופא הזה מהמוסד. שמתם לב שאין באו.סי שחקנים שחורים? אולי שיביאו איזה כושי מסוקס אחד לרשימה של מריסה.

../images/Emo58.gif306

אני לא מאמינה שאני הולכת לכתוב את זה (בעיקר בגלל ששנה שעברה כל כך שנאתי את מריסה...) אבל אני חושבת שאנשים ממש מחמירים איתה, כאילו...הבחורה כמעט נאנסה, היא ראתה את חבר שלה כמעט נרצח לנגד עיניה, היא נאלצה לירות בטריי ולעבור חודשיים של מתח וחרדה במחשבה שהיא הרגה בן אדם. אז תסלחו לי אבל אני פשוט דיי מבינה אותה שהיא רוצה לדבר על זה...ויותר חשוב, לדבר עם זה עם מישהו שמסוגל להבין את מה שהיא עברה, מישהוא שעבר משהו דומה, מישהוא כמו ראיין או ג'וני. ראיין (מסיבות מובנות) מתקשה לדבר על הנושא וג'וני פשוט נמצא במקום הנכון ובזמן הנכון, אבל ג'וני הוא לא אוליבר, מריסה עדיין אוהבת את ראיין ולא נראה לי שהם יפרדו, ג'וש אמר שיהיה מתח ביחסים בין ראיין למריסה ושמערכת היחסים שלהם תעמוד במבחנים קשים השנה, אבל הוא אף פעם לא אמר שהם יפרדו. לגבי ארגון הזוגות- קודם כל LOL על הרעיון הנחמד, אני ממש אהבתי את סת' וטיילור ואת ג'ולי עם הרוח של קיילב, אבל אני לא מסכימה שיפרידו לי את קנדי או את ראיין ומריסה. דרך אגב- יש טריילר מדליק באתר של פוקס, שווה לבדוק.

שלטון

New member
כבר יש טריילר?../images/Emo58.gif

גדול אני אראה. ומריסה היא אהבלה מה לעשות. היא לא מבינה שג'וני כן מרגיש משהו כלפיה, והיא גם לא מתייחסת לחבר שלה כאילו הוא חבר שלה. חוץ מזה כל הקטע עם טריי לדעתי היה חלק באשמתה, ריאן ידע מההתחלה שהבנאדם די מסוכן ושעדיף שישאירו לו לטפל בזה. כמובן שהוא צדק, מי כמוהו מכיר את טריי.

עכשיו עצבנת אותי !!!

היא אמשמה שהוא ניסה לאנוס אותה ?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!! איזה דבר מטומטם, אדיוטי, שובינסטי ומפגר להגיד !!!

שלטון

New member
אמרתי אשמה חלקית

מן הסתם זה לא אשמתה נכון? אני אומר שריאן כל הזמן אומר באותם פרקים שכדאי לחברים שלו להתרחק מטריי. אני לא מבין איך לא מקשיבים לבנאדם שמכיר אותו יותר טוב מכל אחד אחר? ריאן ידע מההתחלה שמתישהו יהיו צרות. ועובדה שברגע שהוא מפסיק להשגיח עליו הוא עושה משהו אידיוטי. וכן אפשר לשחק תblame game כל היום, ולכל אחד יש חלק קטן בזה. אני אומר שבכל האשמה הזאת שזה קרה, למריסה שייך חלק מסוים. ובלי קשר, מי הולך לחוף ים נטוש עם אסיר לשעבר?! מריסה הזאת לא חושבת יותר מדי.

קודם כל

זאת לא רק מריסה שאמרה לראיין שהוא צריך לעשות "בונדינג" עם טריי, כולם אמרו לו את זה, גם סת' וגם סנדי אמרו לו שהוא צריך מערכת יחסים עם אח שלו. לגבי מריסה- אחרי שראיין צעק עליה בפרק 219 ואמר לה "הוא אח שלי-תני לי לטפל בזה איך שאני רוצה" היא ירדה מהנושא, וזה היה דוקא ראיין שחזר אליה וביקש ממנה עזרה עם טריי אחרי שהוא וסת' עקבו אחריו וחשבו שהוא קנה סמים והוא גם זה שביקש ממנה לדאוג לטריי בשעה שהוא במיאמי. לא שראיין אשם כמובן, אבל אף אחד לא אשם... מי חשב בכלל שטריי יעשה דבר כזה ? בטח לא אני...חשבתי אולי בכיוון שהוא יגנוב מהכוהנים או משהו פלילי כזה, אבל בחיים לא אונס !! אני לא מאמינה שאני מגינה על מריסה, אבל אני ממש אבל ממש לא חושבת שזאת היתה אשמתה, אפילו לא אשמה חלקית !!!

שלטון

New member
צודקת אשמה זאת מילה חזקה מדי

אבל טיפה זהירות עם אסיר לשעבר זה לא יותר מדי. בייחוד שאח שלו כל הזמן מדבר עליו כאילו הוא נזק לאנושות. בעצם כל אחד שמכיר אותו מדבר עליו ככה.

אבל היא לא מכירה את כל מי שמכיר

אותו, היא לא ידעה שהוא כזה... בעצם שאני חושבת על זה, אפילו ראיין בחלומות הכי גרועים שלו, לא חשב שהוא יעשה דבר כזה. ועד שסת' סיפר לו הוא היה בטוח שלטרי ומריסה היה איזה קטע ביחד. ולא משנה מה שתגיד לי- אין תירוץ לאונס, פשוט אין !!!! אפילו אם היא היתה סופר תיזרית איתו (מה שהיא לא היתה).

שלטון

New member
ריאן ידע שהוא דביל

ושהוא תמיד מפשל, פעם אחת זה להכנס לכלא, פעם שניה זה ניסיון אונס. וכן אין תירוץ לאונס, אבל אני לא מתייחס לסדרה בכזאת רצינות(אובססיביות זאת אולי מילה יותר טובה)

אני לא בטוחה שריאן יודע בעצמו...

בכל זאת, תרזה היא זאת ששיכנעה אותו שכלום לא קרה בין טרי למריסה, הרבה פעמים שבני משפחה מעורבים אנחנו נוטים לראות את הדברים אחרת. ומה קשור לאובססיביות (קצת נעלבתי
)- הערת הערה שלדעתי לגמרי לא במקום ופשוט עניתי לך תוך שימוש בדוגמאות ובנימוקים הגיוניים !!! אם זה אובססיביות, אז אני אובססיבית.

שלטון

New member
חחחח דיברתי על עצמי

אני לא חושב על הניסיון אונס הזה בכזאת חומרה כי אני פשוט לא יכול שלהתייחס לסדרה בכזאת רצינות. דיברתי על עצמי, יש לי מעין אובססיביות לסדרה חחח.

shiri li

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי... ../images/Emo58.gif

אבל זה לא שהפרק היה מעצבן, שזה מריסה מעצבנת... באמת נמאס עם הקטע הזה של: "אני לא יודעת למה כולם חושבים שאני מושלמת כי אני לא".. כי הבחורה כוסית- אין מה לעשות- וכולם מתאהבים בה... אז כן, באמת נמאס מזה שהיא "לא מבינה" איך ג'וני מתאהב בה... הזוגות- מעולה. חוץ ממריסה והלסבית... חוץ מלהדליק כמה צופים זכרים מול המסך, זה לא עשה טוב לאף אחד. זה רק מעצבן שגם בנות מתאהבות בה. היא מושלמת מדי.

שלטון

New member
חחחח כל הקטע בזוגות

זה מה שהכי יתאים לי. אבל יש פה שיקולים עמוקים, אני רוצה לראות את ריאן עם סאמר ולכן אני צריך למצוא איז פיתרון למריסה אבל חוץ מעוד איזה בחורה אין משהו יותר מתאים בשבילה. וחוץ מזה שזאת בחורה חחח

shiri li

New member
חחחח נו ברור... ../images/Emo58.gif וגם

לא נעים לי להגיד אבל ממש בא לי לראות את טיילור וסת' ביחד... זו רק אני או שמשהו בזיווג הזה ממש מסקרן?!

שלטון

New member
חחח לגמרי../images/Emo58.gif

חוץ מזה שטיילור נראית כזאת חמודה איתו. ואם ראית ת'טריילר של CTV אז היא בכלל מתוקה

shiri li

New member
כן ראיתי... ../images/Emo58.gif ונכון

כאילו זה לא שאין בה משהו מעצבן- כי יש בה, אבל רק בדמות שלה... היא נראת לי שחקנית מתוקה ובדיוק עכשיו גם הדמות שלה מתחילה להיות הרבה יותר נסבלת ומעוררת רחמים.. כמו דובי קטן ומסכן שחסרה לו עין.. ולדעתי יהיה קטע בינה לבין סת'... לא יכול להיות שהסת'אמר הזה ימשך כל כך הרבה זמן בלי איזה פרידה...

תמריקי

New member
כן שמתי../images/Emo23.gif שאין כושי

חיחיחיחי ילד חכם אתה!!!!אני טענתי מההתחלה שצריך סידור חדש של זוגות!!!

למעלה