306

הדרוס

New member
אין לי מקורות בכלל באימיול....איך

הורדתם?!?!?! מאיפה?!?!?! באימיול זה בכלל לא מוריד לי....רק 180 ק"ב....

הדרוס

New member
יש לי ראוטר ואי אפשר ביטורנט...

יש עוד דרך?!?!?! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מישהו מוכן לשלוח לי את זה לאייסי/מסן?

בטח שאפשר ביטורנט עם ראואטר

היה לי פעם ראואטר והשתמשתי בביטורנט כמו גדולה. ולגבי פתרון אחר- יש תוכנות אחרות כמו ה-די סי ועוד, אבל אני לא מכירה אותם, אז אני לא יכולה לעזור לך.

cool miki

New member
חברים מניו יורק?

וואו. אין לי חברים מחו"ל ובטח שלא מניו יורק. כל החברים שלי הם מפה, מהארץ.

כשאתה גר בקלי יש לך חברים בכל העולם

סתם זה חברים של המשפחה כזה, מבוגרים.

שלטון

New member
אחלה פרק ../images/Emo58.gif

סך הכל מעניין כל הזמן אבל היה פה טיפה חוסר שליטה במשולשי אהבה. גם ריאן מריסה ג'וני, גם ג'וני קאסי(או שזה קייסי? טוב נו למי אכפת מהבארבי הזאת) וולצ'אק, וכאילו שזה לא היה מספיק עכשיו גם סאמר סת' טיילור? טיפה יותר מדי. אבל טיילור ממש חמודה כשהיא לא מנצלת כל שנייה של זמן מסך בלהתנהג כמו ביץ' מוחלטת, אותו דבר גם לג'ולי. וכמה שקשה לי להודות בזה, אני כבר לא שונא, ארמ, לא שונא לגמרי, את ג'וני. וכמה שלא אהבתי לראות ת'חבורה המפגרת הזאתי בפרק 304, אני מניח שכבר התרגלתי לזה שהם בסביבה, ועכשיו העצבנות שלי מתחלקת לשליש על ג'וני, שליש על הגולש המעצבן עם שם של סנאי, ושליש על התסריטאים שמסרבים להוציא את שרלוט מהתמונה. לא אכפת לי מה המזימות שלה, לא אכפת לי שהיא רוצה לדפוק את ניופורט, בכיף אפילו. כל זה מקום מבוזבז במוחו של שוורץ', שיכול להיות מנוצל הרבה יותר טוב במחשבה על סטוריליין הגון לסנדי כהן שכמעט נעלם לנו, וזמן מסך מבוזבז שהיה יכול להיות מוקדש ל... טוב, סטוריליין הגון לסנדי כהן שכמעט נעלם לנו... אבל פרק סבבה, מאוד מעניין ומאוד מותח, ולפי הטריילר פרק 307 הולך להיות פרק עצבני, אז אני לא יכול לחכות...

shiri li

New member
פרק טוב... אבל מעצבן קצת.. ../images/Emo58.gif

אני שונאת את ג'וני. הוא מעצבן, הוא לא במקום, הוא סתם. תקוע כמו חרא באמצע הכביש. בלעכס. אני ממש, ממש אוהבת את סאמר בזמן האחרון. היא נהייתה אחלה בחורה! וסת'- אוי, הוא תמיד כזה מלך. באמת. וזה שטיילור הבינה את זה- טוב נו, לא פלא. אבל אולי כשמישהי תרצה אותו סאמר פחות תזלזל בו. כי נמאס שסאמר רודפת אחרי ראיין שרודף אחרי מריסה שלא שמה ממש על אף אחד בחבורה הזאת, ורק סת' נשאר לבד... אממ מה חוץ מזה... לא אהבתי את החיבור הזה בין ג'וני לראיין, הוא לא מתאים לי. טוב נו, אמרתי כבר שג'וני מעצבן אותי... גרררררר... לעומת זאת, אהבתי מאד את החיבור הכל כך מתבקש בין שרלוט לג'ולי. שתיהן משום מה מהממות, ומתאימות באופי. אחלה שילוב... זהו בנתיים.. אין לי הרבה מה להגיד על הפרק, הוא היה נחמד. אוף ג'וני מעצבן אותי. נורא. נורא. !!!!

shiri li

New member
ועוד משהו ששכחתי: ../images/Emo58.gif

סת' נהיה ממש שקסי בזמן האחרון.. או שזו רק אני? משום מה, זה שהוא פחות מדבר ויותר נהיה רגיש (בקטע של טיילור, ושהוא אמר "אני רגיל לזה"- יאיי...
) זה הופך אותו להרבה יותר... חמוד.. לא? הוא כבר כמעט עובר את ראיין בזמן האחרון...

תמריקי

New member
חיחי סת' תמיד היה שקסי../images/Emo99.gif

יש בו את החנוניות המאגניבה הזאת אררררררר אדם!

שלטון

New member
היי אין אף אחד שמזדהה עם זה יותר

כל הקטע שג'וני מעצבן. אבל אני פשוט התרגלתי לזה שהוא שם כי הוא יהיה שם גם עוד כמה פרקים אז למה להתעצבן כל הזמן? השלמתי עם כמה שהוא אידיוט מיותר ולא קשור, ואם משאירים אותו, אז שישאירו. זה לא יהרוס לי ת'פרק.

STA1

New member
../images/Emo58.gifפרק נהדר!!

כרגיל כל העונה נהדרת!! אהבתי את העניין שסאמר וראיין ביחד בפרק..זה היה ממש מעניין..וחשבתי מה היה קורה אם ראיין וסאמר היו מתמזמזים או משהו חח.. וג'וני כזה מעצבן!!!הוא כזה עיוור וגם מריסה??כמה אהבלים אפשר להיות.. ואני מבין את קייסי..כאילו FUCK החבר שלך מבלה כל הזמן עם איזה חדשה שהיא בכלל לא קשורה אליהם!!ופתאום הם מתחברים איתה והיא נשארת בחוץ!! והסצינה הפותחת של הפרק הייתה נהדרת!!מעולה!!והיה איזה משפט שמריסה אמרה ואז שמים לב לשחקנית שבה..לא יודע מה זה אומר אבל פתאום היא אמרה משהו פחות מריסאי כזה!חח..מוזר אבל כן..אני אבדוק מתי

למעלה