../images/Emo58.gif3.06 פרק טוב מאוד !!
אוקיי, הפרק לא היה מדהים מטריף מהממם או משהו בסגנון הזה אבל הוא בהחלט היה פרק טוב ואפילו טוב מאוד, והוא היווה בעיקר הכנה לקראת הפרק הבא שלדעתי הולך להיות פרק ממש ממש טוב שבו כל הסיפורים הגדולים הולכים להחשף ובעיקר הסיפור של שרלוט. ראיין היה מדהים בפרק הזה- אהבתי את האגרוף שהוא נתן לוולצ'אק לקראת סוף הפרק, חוץ מזה הוא נראה כל כך טוב... GOD הוא צריך תמיד ללבוש כחול. וחוץ מזה היה לנו הרבה סצנות עם ראיין וסאמר, שזה ממש נדיר !! חבל שלא היו הרבה סצנות עם ראיין וסת' שהם ממש חמודות. מריסה- הסצנה הפותחת עם החלום היתה מדהימה, אהבתי את המשחק שלה היום, קצת עיצבן אותי שהיא לא רואה איך ג'וני מתחיל להרגיש משהו כלפיה, אבל מצד שני אני דיי מבינה אותה, כי היא צריכה מישהוא לדבר איתו ולראיין קשה לדבר על כל במקרה סת'- זו רק אני או שסת' וטיילור ממש חמודים ביחד ? אוקיי, אז לא היו לו הרהבה סצנות בפרק הזה, אבל ממש אהבתי שהוא עזר לטיילור והוא חזר להיות קצת גיק כזה...הוא יכול להזדהות איתה כי גם אליו התייחסו בצורה כזו וגם לו לא היו הרבה חברים לפני שראיין בא. סאמר- חמודה, אהבתי שהיא אמרה לצ'יליי "אני כבר יוצאת עם גיק" LOL. אמא של טיילור- כלבה !! קנדי- מושלמים כתמיד השותף החדש של סנדי- חתיך ג'ולי ושרלוט- פרק שעבר היה קצת משעמם, עכשיו מתחיל להיות קצת מעניין. אהה ווולצ'אק הזה- הוא ממש חתיך !!!