306

../images/Emo58.gif3.06 פרק טוב מאוד !!

אוקיי, הפרק לא היה מדהים מטריף מהממם או משהו בסגנון הזה אבל הוא בהחלט היה פרק טוב ואפילו טוב מאוד, והוא היווה בעיקר הכנה לקראת הפרק הבא שלדעתי הולך להיות פרק ממש ממש טוב שבו כל הסיפורים הגדולים הולכים להחשף ובעיקר הסיפור של שרלוט. ראיין היה מדהים בפרק הזה- אהבתי את האגרוף שהוא נתן לוולצ'אק לקראת סוף הפרק, חוץ מזה הוא נראה כל כך טוב... GOD הוא צריך תמיד ללבוש כחול. וחוץ מזה היה לנו הרבה סצנות עם ראיין וסאמר, שזה ממש נדיר !! חבל שלא היו הרבה סצנות עם ראיין וסת' שהם ממש חמודות. מריסה- הסצנה הפותחת עם החלום היתה מדהימה, אהבתי את המשחק שלה היום, קצת עיצבן אותי שהיא לא רואה איך ג'וני מתחיל להרגיש משהו כלפיה, אבל מצד שני אני דיי מבינה אותה, כי היא צריכה מישהוא לדבר איתו ולראיין קשה לדבר על כל במקרה סת'- זו רק אני או שסת' וטיילור ממש חמודים ביחד ? אוקיי, אז לא היו לו הרהבה סצנות בפרק הזה, אבל ממש אהבתי שהוא עזר לטיילור והוא חזר להיות קצת גיק כזה...הוא יכול להזדהות איתה כי גם אליו התייחסו בצורה כזו וגם לו לא היו הרבה חברים לפני שראיין בא. סאמר- חמודה, אהבתי שהיא אמרה לצ'יליי "אני כבר יוצאת עם גיק" LOL. אמא של טיילור- כלבה !! קנדי- מושלמים כתמיד השותף החדש של סנדי- חתיך ג'ולי ושרלוט- פרק שעבר היה קצת משעמם, עכשיו מתחיל להיות קצת מעניין. אהה ווולצ'אק הזה- הוא ממש חתיך !!!

BinNs

New member
../images/Emo58.gif306 באמת אחלה פרק...

סוף קצת מאכזב.... כל הסטוריליין עם וולצ'אק ממש מעניין והטריילר ל307 נראה מדהים והפרק הבא באמת אמור להיות ממש טוב... מריסה הייתה דיי שרלילה בפרק הזה... לא אהבתי את זה... סוף סוף מנסים להוסיף קצת אקשן לסת'-סאמר עם טיילור.. זה בטח יהיה משעשע... מעניין איך יתפתח הסיפור עם הניופורט גרופ וסנדי...

וואי וואי, עכשיו ראיתי את הטריילרים

ל-307. חבל"ז הולך להיות מה זה טוב. הטריילר של CTV כרגיל הרבה יותר טוב מזה של FOX.

שלטון

New member
כן התכוונתי אליו

כדי שלא כל שבוע תצטרכי לכתוב לי מאיפה מורידים אותו אבל שמתי לב גם שיש קישור בטריילר אבל תודה בכל זאת =)

../images/Emo58.gif 306

רק תשתדלי לא לכתוב ספוילריים...מה שכתבת זה לא נורא, לא ספוילר כזה גדול..אבל את מזכירה דמויות מהעונה השלישית והיא עדיין לא שודרה, אז צריך לשים לב. ובקשר לשאלתך- שניהם חתיכים לדעתי, אבל וולצ'אק קצת יותר.

shiri li

New member
סליחה על ההתערבות אבל.. ../images/Emo58.gif

בלי קשר- יש לך מושג מה יקרה בין ג'וני למריסה? אם יקרה? או בכלל, ספוילרים להמשך? תודה מראש...

../images/Emo58.gif307-312

וואי וואי כל כך הרבה יקרה, שאני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל. אז אני אתן תקציר מקוצר מאוד למה שהולך לקרות עד פרק 312. לגביי הפרק הבא, אין הרבה ספוילרים, אבל כנראה עדיין יהיה מתח בין ראיין ומריסה שימשך גם לפרק 308, בפרק 308 ג'וני יעשה תאונה וראיין, מריסה וצ'יליי יקחו אותו לבית החולים ויש סצנה שראיין ומריסה בבית החולים והם כביכול מתנהגים ב"קרירות" אחד כלפי השני, אבל אחרי זה יש עוד סצנה של ראיין סת' סנדי וחבר של סנדי שעוזר לראיין וסת' לבחור קולג'ים, וראיין אומר לחבר של סנדי שהוא לא רוצה ללכת לקולג' רחוק (כמו סת') כי עכשיו יש לו משפחה ובית ואז החבר של סנדי שואל אותה אם יש עוד סיבה ואז ראיין מזכיר את מריסה. בקיצור נראה לי שלקראת 308 הם יהיו שוב ביחסים טובים. ב-309 לפי הספוילרים נראה שהמתח שהיה בינהם בפרקים הקודמים נעלם ונראה שהם ביחסים טובים, ג'וני אחרי התאונה כבר לא יכול לגלוש, הוא צריך לראות רופא מיוחד ע"מ שינתח לו את הברך ומריסה עוזרת לו דרך קשרים שיש לה דרך אבא של סאמר (שהוא בעצמו רופא-מנתח פלסטי) מה שגורם לג'וני להתחיל ולהתאהב במריסה, שלא מבחינה בכך. ב-310 פרק הכריסמקה, לראיין עושים מעיין "בר מצווה של כבוד" ג'וני וכמובן גם מריסה מוזמנים לארוע במהלך הבר מצווה ראיין מבחין שג'וני יצא מהאולם והוא מגלה שג'וני מתכוון לשדוד חנות ויש לו אקדח והכול... ראיין מצליח לעצור אותו ברגע האחרון. ב-311 (כנראה פרק ה"סילווסטר") ראיין וסנדי מצליחים לשכנע את בית ספר הארבור להחזיר את מריסה לבית הספר ואז יש סצנה שג'וני שומע שהיא חזרה והוא שמח בשבילה אבל הוא עצוב שהוא לא יראה אותה יותר. עכשיו... אני חשבתי שזה יהיה הפרק האחרון של ג'וני בעיקר בגלל שפרק 312 הוא הפרק שאחות של מריסה חוזרת והפרק יתמקד בה ובצרות שהיא הולכת לגרום (דרך אגב בפרק הזה ראיין ומריסה ביחד ונראים מאושרים). אבל למרות שאין עדיין ספוילרים ל-313 ו-314 אני יודעת שלראיין הולכת להיות מושאת אהבה חדשה בפרק 315 יקראו לה סיידי והיא הבת דודה של ג'וני, שזה מצביע על כך ג'וני עדיין באזור בפרק 315. אבל אני לא יודעת יותר מזה. וואוי ואני עוד אמרתי שאני אעשה תקציר...LOL מקווה שעניתי על השאלה שלך

shiri li

New member
המון המון תודה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo58.gif

וואו הדמות של ג'וני גורמת לי לפעמים לרצות לשבור את המחשב. הוא כזה תקוע.. וסתם! ממש סתם!... הקטע עם אחות של מריסה מעניין... נראה מה יהיה
המון המון המון המון תודה!

../images/Emo58.gif306

אני בינתיים לא שונאת את ג'וני...למרות שהוא הורס לי קצת את ראיין ומריסה, לא יודעת למה אבל בפרק האחרון הוא היה ממש חמוד בעיני. אבל זה יכול להשתנות כל רגע
אם הוא יותר מידיי ידחף בין ראיין ומריסה.

The Editor

New member
2 בקשות מארץ השמש!

1. בדיון על דיסק 5 של האוסי אמרת שאפשר לשמוע אותו באינטרנט אשמח לקישור! 2. אין לי מושג מאיפה להשיג טריילרים ל307 אז בבקשה קישור תודה ושבת שלום!

../images/Emo26.gif

1. אני לא השתתפתי בדיון שעסק בדיסק 5 של האוסי, נראה לי ששלטון או סנטה אמרו משהו בנושא, אז תשאל אותם. 2. טריילרים טריילר פוקס: http://oc-t.org/vmw/i/307.01.fox.zip טריילר CTV: http://www.megaupload.com/il/?d=6NGHU5TT

למעלה