אחלה פרק ../images/Emo58.gif
סך הכל מעניין כל הזמן אבל היה פה טיפה חוסר שליטה במשולשי אהבה. גם ריאן מריסה ג'וני, גם ג'וני קאסי(או שזה קייסי? טוב נו למי אכפת מהבארבי הזאת) וולצ'אק, וכאילו שזה לא היה מספיק עכשיו גם סאמר סת' טיילור? טיפה יותר מדי. אבל טיילור ממש חמודה כשהיא לא מנצלת כל שנייה של זמן מסך בלהתנהג כמו ביץ' מוחלטת, אותו דבר גם לג'ולי. וכמה שקשה לי להודות בזה, אני כבר לא שונא, ארמ, לא שונא לגמרי, את ג'וני. וכמה שלא אהבתי לראות ת'חבורה המפגרת הזאתי בפרק 304, אני מניח שכבר התרגלתי לזה שהם בסביבה, ועכשיו העצבנות שלי מתחלקת לשליש על ג'וני, שליש על הגולש המעצבן עם שם של סנאי, ושליש על התסריטאים שמסרבים להוציא את שרלוט מהתמונה. לא אכפת לי מה המזימות שלה, לא אכפת לי שהיא רוצה לדפוק את ניופורט, בכיף אפילו. כל זה מקום מבוזבז במוחו של שוורץ', שיכול להיות מנוצל הרבה יותר טוב במחשבה על סטוריליין הגון לסנדי כהן שכמעט נעלם לנו, וזמן מסך מבוזבז שהיה יכול להיות מוקדש ל... טוב, סטוריליין הגון לסנדי כהן שכמעט נעלם לנו... אבל פרק סבבה, מאוד מעניין ומאוד מותח, ולפי הטריילר פרק 307 הולך להיות פרק עצבני, אז אני לא יכול לחכות...