3.02

Im All That

New member
../images/Emo41.gif3.02../images/Emo41.gif

דרמה. מריסה מנסה לתכנן את הקרנבל השנתי אך טיילור מפריעה לה. סנדי מופתע לגלות שקירסטן שוחררה ממרכז הגמילה, ועברה לגור עם אישה שהכירה. ג`ולי וסנדי נפגשים עם הדיקן ודנים בעתידם של ריאן ומריסה.

andav

New member
אל דאגה

הכל יסתדר לטוב. האמן לי, כאחד שראה ברוח הקודש כמה פרקים קדימה

Im All That

New member
זה בסדר... קורה...

ואני לא דואגת זה שירשור הפרק השבועי רשמתי את התקציר שהיה ביס...

Ulong

New member
האו-סי 302

היה פרק ממש ממש ממש יפה. אני אומר את זה אחרי הפרק הראשון של העונה, שהיה כישלון בעיניי. קיבלנו סצינות של מריסה-ראיין-סת'-סאמר, קיבלנו קצת סנדי וקריסטן והטופ שבטופ - הרבה ג'ולי קופר ניקל. אז אני רואה שג'ימי הולך להיות ה"מניאק" העונה והוא רוצה לחגוג על כספי הירושה של כיילב. האם הוא יצליח? נראה לי שהוא ישבר ולא יילך לו פה. הסצנה האחרונה הייתה ממש עצובה - טיילור הזאת ממש כלבה והדיקן, או בעברית הרכז משמעת הזה ממש מניאק. בא לי להרוג אותו! באמת. אני לא בטוח שהם באמת מסולקים מהבצפר ושלא יחזירו אותם אבל נראה. שרלוט הזאת מסתירה משהו והיא רוצה לעשות משהו לקירסטן וסנדי. יש לי כמה חוטי מחשבה - האחד: היא מאוהבת בסנדי, השני: היא רוצה משהו שיש לקירסטן (אולי כסף, למרות שלא נראה לי כי יש לה בית עצום) ובעצם מביימת את סיפור ה"אלכוהוליסטית". בא לי לראות את הפרק הבא!

edlyn

New member
סוגד ג'ולי ../images/Emo99.gif

יש בודדים מהם :) איך שכחתי אותה באמתתתת!!!! פאקק כשהיא נכנסה לבצפר בשמלה המנומרת על העקבי סיכה שלה, ייאיי
היא כזאת סקסית.

דווקא אני חושבת

ששרלוט מאוהבת בקירסטן ... חח קצת הזוי אבל היא רצתה כזה שקירסטן תישאר ... והיה פרק מעולהה אין הסוף הרג אותי פשוט !

edlyn

New member
יוווו

איזה פרק חזק! הסוף היה עצוב כל כך.. מכל הסיומות שראיתי במשך כל העונות. השיר שהתנגן ברקע, המבט לאחור דרך הסורגים וזה. יווו איזה עצוב. הדיקן הבנזונה הזה! כוסון, אבל בנזונה! וג'ימי לא קצת חוזר על עצמו מהעונה הראשונה עם החובות הכספיים שלו? כאילו מה נסגר? לא היה להם קטע טוב יותר לשים? ממממ.. לסנדי יש אוטו הורס. לשרלוט יש שפתיים של.. הממ... מוצצת
חה!

bad attitude

New member
חח מחזק הכל

וריאן אין מיליםם צריך ללמוד ממנו איך להראות,להתלבש ולהתנהג איזה גבר כפרעליווו תכלסס גם אני אשמור ככה על חברה שלי אני רוצה לראות מישהו מרים עליה יד. האוטו של סנדי באמת מ-ד-ה-י-ם ובכלל פרק מדהים כל כך מזכיר לי תחיים שלי רק שאני עוד לא השגתי את מריסה שלי אבל אני עובד על זה חח ולמי שיש תגרסה האקוסטית שהיה בסוף הפרק שיצור קשר 165116799

איזה יפה הגרסא האקוסטית

של CALIFORNIA.. וכל פרק פשוט יותר יפה מקודמו..אין לי מילים. אבל אני פשוט מתה לדעת מה הקטע של השרלוט הזו.. ד"א,אני חדשה כאן..ניצלתי את תחילת העונה כדי להצטרף
קוראים לי מור

למעלה