3.02

פרק מעולה !!

בכלל שלושת הפרקים הראשונים של העונה השלישית ופרק 307 ו-316 הם כרגע בראש הפרקים האהובים עליי. כל הפרק היה טוב, אבל הסצנה האחרונה, שראיין מרביץ לדיקן, היתה כל כך טובה !!! כל הסצנה היתה כתובה טוב, המשחק היה טוב, והשיר במהלך הסצנה היה מושלם !!! ושראיין הולך ושם על מריסה את היד, זה כל כך חמוד ! סנדי וקירסטין היו חמודים, אהבתי את הנשיקה שלהם מול הבית של שרלוט. שרלוט- סתם לא קשורה לחיים !!! וקירסטין צריכה לחזור הביתה. הדיקן- הוא רע, אבל הוא רע באופן טוב, כי הוא מקדם את העלילה ועושה אותה יותר מעניינת ולכן אני אוהבת אותו. טיילור- אני לגמרי אוהבת אותה !! מאותה סיבה שאני אוהבת את הדיקן. ג'ימי וג'ולי- ג'ולי חמודה, אבל ג'ימי כזה אפס אלוהים !!! סת' וסאמר-
משעממים !!!

patito ƒeo

New member
אוף ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

הסוף היה ממש עצוב.
שארלוט או מה שמה ממש מפחידה. ואני מסוקרנת נורא
אבל זה טוב
אין ספק שהתגעגעתי לסדרה הזאת :)

Aviad1987

New member
פרק מצויין.

אהבתי אותו מאוד ולא בזכות הדיקן המעצבן, יימח שמו וזכרו לעד
הגרסה האקוסטית של קליפורניה בסוף

אמברוש

New member
הסוף היה כזה עצוב..

אני הזלתי כמה דמעות בהתחלה היה נראה לי כאילו הדיקן יידלק על מריסה או משו כזה.. אני משערת שג'ולי תפתה אותו כדי להחזיר את מריסה בעסה שיש האוסי ואז מגרש ביתי (אני רואה את שתיהם) והאוסי אמור להיות הקינוח..

liat tal

New member
היה אחלה פרק!

השרלוט הזו מפחידה לאללה... לא קשה לראות כבר מהפרק הראשון לעונה שהיא רוצה את סנדי מהרגע הראשון שהיא ראתה אותו ריאן ומריסה חמודים, והסוף היה עצוב, אהבתי את הגירסה שעשו לקליפורניה טיילור וסאמר עד הולכות להתעמת לפי מה שנראה ג'ימי כ"כ חסר ביטחון ולא יודע מה הוא רוצה מעצמו, פשוט אפס כזה ג'ולי- אני מתה על המשחק שלה זהו, מחכה לשבוע הבא!

m i c k e y 15

New member
פרק יפהההה../images/Emo99.gif

אבל מריסה היא לא זאת שניסתה לתכנן אלא סאמר.. הם טעו..

dirty fairy

New member
חדשהה..

איזה כיף שאפשר לדבר פה על התוכנית הזאת ורק עליהה...
תוכנית מעולה אני עוקבת כבר מהעונה הראשונה.. העונה השלישית נראית מאד טובה ומפתיעה(כמו שצריך) ואני מתהה לראות איך זה יתפתח.. בכל מקרה אני נופר בת 15

helipr13

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif אני חלי../images/Emo24.gif

מקווה שתיהני בפורום

Death Punk

New member
תשובה....../images/Emo58.gif

כן הם יחזרו.... ריאן יחזור בפרק 3X05 ומריסה תחזור בפרק 3X11

למעלה