132

hamush

New member
אחח.... ישחקו הנערים לפנינו....

איזה פרק... אני עוד רועד. הקרב הכי טוב שהיה אי פעם בסידרה, לדעתי (לפני כן חשבתי שזה הקרב של נג'י נגד קידומארו), אולי הפרק הכי טוב שראיתי עד היום. בהחלט פיצוי הולם ויאה לסחבת שהייתה כבר כמה שבועות עם הפלאבקים והזבל. אגב, מישהו יודע אם הנעימה הזו של הגיטרה מהחלק הראשון של הפרק נמצאת על איזשהו OST, ואיך קוראים לה? אוח אוח אוח אוח אוח איזה פרק!! נארוטו רולז!!

lgmtk

New member
יאיי, סופסוף ^_^ ~מוריד את הפרק

באקסטזה~ ;;;;;;;;;;; ^_____________^

Hikaru

New member
הפרק - ../images/Emo45.gif , האנימציה - ../images/Emo31.gif !

פרק מדהים ביותר ורציתי אנימציה טובה בשבילו! גם פרק הבא יהיה תותח (מבחינת תוכן, ואני מקווה שגם מבחינת אנימציה!)

Hikaru

New member
אגב.. התבלבלתי. לא התכוונתי

לאנימציה, התכוונתי לציורים האנימציה מדהימה. הציורים מכוערים להפליא. אבל ניתן להבין אותם.. גם היה לאנימטורים DEADLINE, וגם המהירות של הפרק הזה פשוט מסחררת

A K I R A

New member
../images/Emo45.gif

איך לעאזאזל אפשר לראות את הקרב הזה במנגה?! איך אפשר להבין משהו?!

KO74

New member
הולי ../images/Emo93.gif ../images/Emo58.gif

איזה פרק!!! וואו קשה לעמוד בקצב המטורף שלו כל כך הרבה קרה בפרק הזה פשוט טירוף סאסקה ברמה 2 איכזב אותי, ציפיתי שיהיה משהו יותר מגניב ומפחיד הוא נראה כמו איזה פריקית פרק הבא חייב להיות מגניב! עכשיו גם קאקאשי נכנס לתמונה אני לא יכול לחכות!

Reyoga

New member
אין מילים בפי

אבל ממש
זה הפרק הכי טוב שהיה איי פעם. אני לא יכלתי לנשום
וכשהצ'אקרה של הקיובי נהפכה לצורה של שועל מסביב לנרוטו... פשוט עוצר נשימה. משהוא יכול לפרט מה ההבדל בפרק למנגה?

renegader

New member
הבדלים בין המאנגה לאנימה../images/Emo58.gif

במאנגה סאסקה שם את המגן מצח הזה בחזרה כשהוא ונארוטו עמדו על הפסל (במאונך) --ולא כמו במאנגה כשהם עומדים על בוליי עץ במים וגם הקטע שסאסקה מקבל את השרינגאן המפותח היה יותר דרמתי זהו לא זוכר יותר

lgmtk

New member
פרק מצוין ../images/Emo58.gif (גם בתמונה, דה)

במנגה הציורים יותר יפים, אבל בהחלט כאן העבירו את המלחמה ובמיוחד את הקטע של ה"חברים" באמצע הרבה יותר טוב :}~ וסאסקה כזה פאג XXXXXXXDDDDDDDD יאיי ^O^

Kawaii Me

New member
XDDD ../images/Emo45.gif

*נזכרת באירועי היום* לא-אומרת-מי: "ידיד שלי בלה בלה
" עדן: "הממ..ידיד??.......קראתי איפשהו באינטרנט שאם בן אומר 'ידיד' סימן שהוא הומו". עדי: "אז הרגע יצאת מהארון, שמת לב?". XD ויש לך מזה מזל שהלכת מוקדם נכנסו לאתרים עם יאוי כדי לעצבן אותו.. אבל הוא ישב בצד ולא הסתכל>_> אז הכרחנו אותו בכוח הזרוע ^^;

lgmtk

New member
חעח XXXXXDDD...ושמעי, שמחתי

להיות שם רק בגלל מה שהלך שם יותר מוקדם
PPPPP:::::: עונת ייחום, כבר ציינתי?? >_< חעחע

Kawaii Me

New member
*מצביעה וצועקת* הנטאאאאי! ../images/Emo29.gif

מנוולתתתתתתת שמחת?! כן..אני זוכרת >_>; "אפשר גם?"......XD לא

Naruto007

New member
דיי לעשיית בנים בנות

זה פשוט משגע אותי! מילא דמויות משנה כמו דוד של גאראא, מילא סאקון שלא היה במשך הרבה פרקים, חבל שעשו את אורוצ'ימארו כזה מיקאל ג'אקסון, ועכשיו גם סאסוקה? זה יותר מדיי...

Reyoga

New member
אני לא יודע מה אתם מתלוננים

סאסקה כוסית.. יש לו אחות?

Ashaman

New member
יאפ

למרות שהיא נראית יותר גברית ממנו היא משתדלת להליט את נשיותה בעזרת שמלות פרחוניות ולק בציפרניים, אבל היא כבר תפוסה ע"י איזה סוטה אחד עם ראש כחול :\

למעלה