132

Ashaman

New member
../images/Emo41.gif132../images/Emo41.gif ../images/Emo58.gif

פרק נהדר, ממש אהבתי, סוף סוף מלחמה ^_^ מצורפות שתי תמונות משעשעות...היו עוד כמה אבל אחרי שראיתי את הכל לא היה לי כח לחפש את כולן

renegader

New member
אתה מתכוון 133 לא 132

וואו -פשוט וואו! אחד הפרקים הכי טובים איי פעם האנימצייה חזרה לימים של הקרב ההוקאגה הגדול כבר 6 פעמים שאני רואה את הפרק הזה סצנות הקרב הכי טובות של סאסקה ונארוטו
למטה לכל מי שאוהב או שונא את סאסקה תגידו לו יפה להתראות כי הפרק הבא זה הפרק האחרון שהוא יופיע בו

lgmtk

New member
שכחת להגיד שזה ספוילר למנגה מה

ששמת למטה O_O;

A K I R A

New member
>.< בזזזזזזזזז!!

תשובה לא נכונה!! האוזן שלו!!! נראה כאילו שיש לו שם איזה גידול O_O;; זה הרס את כל התמונה =[

ayana

New member
זה ממש מטריד-.-'''../images/Emo58.gif

גם ככה לסאסקה היה מראה נשי למדיי למה לכל הרוחות חייבים להקצין את זה ולגרום לכך שבמצב שתיים הוא יראה לגמריי כמו משו ששלפו מ הו מיי גודסס -.-??? אורו כנראה אוהב קרוסדרסרס@@ אבל למרות הכל, הוא עדיין שקסי ^_^ פרק טוב מאוד, הוסיפו קצת למה שהיה במנגה, אבל רק לטובה. נארוטו קיובילייק שולט! מחכה כבר לפרק הבא- לכל האמוציונלים מבניכם, תכינו ממחטות!

lgmtk

New member
דומה ../images/Emo58.gif

לטאויויה, באופן מסויים :X במנגה סאסקה יותר שאווה ^_^

goro123

New member
בהחלט פרק גדול!

אך האנימציה הייתה קצת ירודה... אבל יכול להיות שאני מרגיד ככה בגלל שיום לפני ראיתי את הסרט של נארוטו ששם האנימציה מדהימה! בכל מקרה פרק גדול!

shadow XD

New member
לא... האנמציה בחלק מהקטעים בפרק

הייתה ממש גרועה אבל בכללי זה היה פרק כל כך שולט! ^__^ סאסקה חטף המון מכות מנארוטו *מתחרפנת* XD

dndboy

New member
../images/Emo103.gifפרק ענק!../images/Emo58.gif

נארוטו מקסאח את סאסקה מלא זמן ^^ ^^ ^^ והוא עלה רמה בשארינגן! גדול הושעל השולט על נארוטו! ואז הוא עושה צאקרה שועלית סביבו פשוט גאוני!!!! אהה וסאסקה הוא כוסית P= חחחח

פרק שמן =)

האנימציה הייתה מושקעת O: קאקאשי הופיע ^____________________^ וסך הכל סאסקה בישי במצב 2

למעלה