אין לי מושג מה קורה בתמונה הזו
G Gizmo14 New member 15/10/03 #134 נו, האין זה ברור../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif אורה שמה עלייך יד, מנסה לתפוס גם את שרה לשים עליה יד אבל שרה בורחת כדי להתחמק משתיכן ^-^ כל אחד יכול לראות את זה
נו, האין זה ברור../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif אורה שמה עלייך יד, מנסה לתפוס גם את שרה לשים עליה יד אבל שרה בורחת כדי להתחמק משתיכן ^-^ כל אחד יכול לראות את זה
K ketty the sheep New member 15/10/03 #68 אעע... לא, גם לי אין מושג למה אני נראית כל כך מאושרת (כןכן, אני שמחה להיות בקרבת אורה ושרה, אבל אני נראית ממש כמו מארקו שמצא את אמא )
אעע... לא, גם לי אין מושג למה אני נראית כל כך מאושרת (כןכן, אני שמחה להיות בקרבת אורה ושרה, אבל אני נראית ממש כמו מארקו שמצא את אמא )
G Gizmo14 New member 15/10/03 #135 הו, אורה תפסה אותה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif רואה זה נורא פשוט אגב, את מאושרת כי סיגל כרגע צבטה לך בתחת, נו, כמובן קטי, מה קרה לתפיסה שלך מה השתבש
הו, אורה תפסה אותה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif רואה זה נורא פשוט אגב, את מאושרת כי סיגל כרגע צבטה לך בתחת, נו, כמובן קטי, מה קרה לתפיסה שלך מה השתבש
K ketty the sheep New member 15/10/03 #81 אמ, לא נראה לי אני אישית אכלתי סנדוויץ' שאמא הכינה לי, כמו ילדה מוכה (גם ישבתי על הרצפה, כדי להשלים את המראה ), אבל אני דיי בטוחה שאף אחד לא קנה אוכל באווזי, סתם ישבנו שם ליד.
אמ, לא נראה לי אני אישית אכלתי סנדוויץ' שאמא הכינה לי, כמו ילדה מוכה (גם ישבתי על הרצפה, כדי להשלים את המראה ), אבל אני דיי בטוחה שאף אחד לא קנה אוכל באווזי, סתם ישבנו שם ליד.
G Gizmo14 New member 15/10/03 #136 אררררר../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif כשדלית עושה את הפרצוף הזה הוא נראה זדוני במיוחד *בודקת שכתבתי דלית ולא דליה* אוקיי אררררר, אכלנו בבורגראנץ', מה רע באווזי אחלה של פרגיות יש שם (במובן המילולי )
אררררר../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif כשדלית עושה את הפרצוף הזה הוא נראה זדוני במיוחד *בודקת שכתבתי דלית ולא דליה* אוקיי אררררר, אכלנו בבורגראנץ', מה רע באווזי אחלה של פרגיות יש שם (במובן המילולי )
T Toujours Pur New member 15/10/03 #152 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נראה לי שזה פשוט כי שינו אותו עכשיו.. לא בורגראנץ' זה רע אווזי הרבה יותר
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נראה לי שזה פשוט כי שינו אותו עכשיו.. לא בורגראנץ' זה רע אווזי הרבה יותר
G Gizmo14 New member 15/10/03 #158 אררררר../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif כנראה, ואני חשבתי שזה רק אצלך למה רע צמחונית, הבנתי מילא
ל לולו המשוגע New member 16/10/03 #221 זה לא היה במיוחד../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif אין לי מושג איך תפסו אותי ככה אני לא זוכרת את זה
זה לא היה במיוחד../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif אין לי מושג איך תפסו אותי ככה אני לא זוכרת את זה