תמונות

ketty the sheep

New member
../images/Emo41.gifתמונות../images/Emo41.gif

אמ, תמונות מהמפגש?
ישורשרו להודעה הזו, עד שאני אתעייף (יש יותר מדי
)

ketty the sheep

New member
קסם והזין

והדס, וקובי (וגם דניאל הייתה שם פעם. ואופיר. אבל צינזרתי, לבקשתם, כמובן
)

Gizmo14

New member
ומה המסקנה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אל תסתכל בקנקן, אלא בדוק איך הוא מתפקד
הילה ואני בדיוק תהינו איך נצרף אותך בתנוחת ממליגה לשלושה
יותר נכון, לשלוש

שניש

New member
התפקוד ממוצע בהחלט ../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif

ובממליגה, מישהי יכולה להיות צופה.

ווואוווו זה הכיר לי משהו...

חלמתי היום בלילה חלום מטורף! ממש ארוך ומפחיד על זה שמסתובבות בעולם מלא מפלצות שרוצות לחסל אותנו, קבוצה קטנה שהתאחדה בעל כורחה ואנחנו כל הזמן בורחים איתנו בקבוצה יש מישהי שיצאה מתוך קבר, והיא מובילה אותנו בדרך לסיים עם כל העניין ולהשמיד את המפלצות אבל בשביל זה אנחנו צריכים למצוא טבעת אחת עם אבן אדומה או כתומה ויש מלא דברים!!! אני לא יכולה לספר כאן הכל אני אכתוב מזה סיפור או משהו זה חלום ממש מפחיד בקיצור. אני אגש לנקודה: הקבוצה שלנו מתאחדת עם הקבוצה של הבחורה מהקבר. ובקבוצה שלה יש אנשים מוזרים, לדוגמה יש אישה שהיא הכלאה של אישה עם סופרמן.
אז הלכתי אליה ושאלתי אותה, "מה, את שילוב של אישה ושל סופרמן?" "כן" "אז זה אומר שיש לך גם... את יודעת... הא..." "מה, זין..? כן.." והאישה הרי לובשת חליפת סופרמן אז מיד ראיתי בעצמי. "יוווו מאגניבבב!!! אז את תוכלי להכניס אותי להריון ואז נוכל לשרוד ובלה בלה בלה" חחחחחחח
זה היה חלום ממש טוב למרות שהוא היה המפחיד בטירוף וגם ביקרנו בו בבקתה המפחידה שהופיעה לי כבר בהרבה מאוד חלומות מפחידים בעבר. מין בקתה (לתיירים?) מלאה באטרקציות מפחידות מאוד, רק שכאן זה *באמת* מפחיד! ממיטות שבהן שוכבות מוטציות משתעלות ומלאות בדם וקיא ועד נחשים שנכרכים סביב הרגליים שלך בזמן שאתה מנסה לצאת משם ("הם לא יכולים להיות ארסיים, נכון? לא יכול להיות שהם ארסיים!") והכל קורה שני סנטימטר ממך ככה, בבקתה ישנה וחשוכה ומלוכלכת ומלאה בריח של חרא. חרא אמיתי כזה. הכל אמיתי. ויש שם עוד הרבה דברים מפחידים... אההה!!!

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מוזר.

את חייבת לכתוב מזה סיפור! ../images/Emo57.gif

זה נשמע מאוד מאוד מאוד שולת. אני אקרא, מבטיחה
החלום שלי הלילה היה הרבה פחות מרגש, אם כי היה נחמד: חלמתי שבביצפר שלנו, שיעורי האולפנה למוזיקה (שמתקיימים על שיעורים, אבל לכל תלמיד בנפרד) מתקיימים לכל תלמידי הכינור ביחד ובדיוק על הזמן שבו יש לנו את כל שיעור המתמטיקה (כאילו, שעתיים ביום ראשון ושעה אחת ביום שישי. כמובן שאנחנו לא לומדים רק שלוש שעות מתמטיקה, אבל ככה זה היה בחלום) ומכיוון שהמורה למתמטיקה שלנו לומד כינור באולפנה למוזיקה, אז ביטלו לנו את כל שיעורי המתמטיקה עד סוף השנה (וראינו אותו מנגן את זמזום הדבורה בכינור, כל הכיתה
). אבל מה שמצחיק היה לפני יומיים ולפני שלושה ימים: היו לי חלומות מוזרים ובאמצע החלום התחלתי לחשוב "וואו, יש לי חלומות ממש מוזרים. אה, רגע, זה חלום? זה אומר שאני יכולה לדמיין זה וזה וזה, וזה יקרה!" ואז שוטטתי עוד כמה שניות לאן שרציתי ושכחתי מזה והמשכתי לחלום כרגיל. זה היה הכי מוזר בעולם

PopPy

New member
*חלום צלול (חצלול)

איך אני מקנאה
אני מסוג האנשים שבד"כ אנשים שמנסים להגיע לחצלול נורא שונאים כי זה בא לי בטבעיות (רוב החלומות שאני זוכרת הם חצלולים), אף פעם לא התאמנתי או משהו כזה, אבל הרבה זמן לא היה לי כי לא היה לי זמן לנשום וכשאין לי זמן במציאות אין לי זמן גם לחלומות, בטח שלא צלולים.

De-Panther

New member
אני אוהב כשאני קולט|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאני חולם!! חלומות צלולים רולז!! פעם היו לי מזה מלא חלומות סוטים כאלה!!
אני כזה חולם פתאום אני קולט שאני יושן אז אני כבר מדמיין כלמיני דברים אבל הקטע הכי מעצבן הוא שכשאני מתעורר מזה אני קולט את היד שלי זזה מצד לצד
והיום היה לי סיוט על חתולים
יותר מידיי חתולים שהצליחו להכנס לי לתוך הבית

הנטאי >_<; ../images/Emo57.gif

אוי, אתה כל כאאאאאאאאאך צריך לראות נארוטו. אמנם מי שמזכיר לי אותך כרגע מופיע בפרק 53, אז יש לך 52 פרקים לראות כדי להגיע לשם, אבל יש שם עוד כמה דמויות, אה, מענינות (קאקאשי-סנסיי "ופלירטוטים בגן עדן" >_<) וזה יותר שווה מפרק 100 ומעלה של אינויאשה (אם לא מחשיבים את ג'אקוטסו, שהוא הרמת המורל היחידה בכל עשרים הפרקים האומללים ההם >_<).

De-Panther

New member
יצא כבר 125 ו126../images/Emo9.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני מנסה להוריד אותם
אני דווקא אהבתי חלק מזה אווף שאינויאשה וקאגומה יעשו משהו מעניין ביחד זה מה שבאמת מעניין אותי בכל הפאקגינג סידרה הזו
מה כבר מעניין בבנאדם הזה?? מה כבר כל כך יעניין אותי בשביל לראות סדרת אנימה סתם ככה בגלל בנאדם?? אם כבר אז בתאדם היית היום באייקון?? בת דודה שלי הייתה שם והיא פחדה מכל האלה ממנגה ואנימה אז היא ברחה מהם לפני שהם הספיקו לקלוט אותה

מענינן, מענין... ../images/Emo57.gif

סדרה מעולה. דמויות שולטות (סאסוקה
*נסקלת על ידי לירון*), עלילה מענינת, תמונה שעשויה לגרום גם לך לרצות לראות את זה
תראה נארוטו! נארוטו זה טוב!

בהתחלה די הרבה, אחר כך פחות...

ואז הוא שוב חוזר לזה
אבל אל תדאג, יש מספיק בנות שם
זו סדרה שאווה. הדמויות שולטות, ואם רק זה מה שמענין אותך אז: הבנות שם לובשות פחות מאשר באינויאשה. חוץ מיורה מפרק 3 של אינויאשה. היא ל נחשבת

S.Riddle

New member
אח, התמימות שלך, אור... ../images/Emo8.gif

חכי חכי האנימה תגיע לאיפה שמאנגה... נראה אם תמשיכי לאהוב את סאסקה-'קון' שלך גם אז... *צחקוק מרושע* נ.ב. ראית כבר את 54? יש פתיחה חדשה! *רוקדת* והיא כל כך יפה *_*

לא, עוד לא... ../images/Emo57.gif

אנבו הוציאו? לא ראיתי. אוף, אני כבר מתה לראות, אבל אני מחכה לאנבו
. ודווקא קראתי קצת מהמנגה. אבל לא הרבה. אז הוא פסיכי צמא-דם. הוא עדיין שולט. אבל עכשיו אני יותר מחבבת את נארוטו. יותר מאשר חיבבתי קודם, כלומר, לא יותר מאשר אני אוהבת את שיקאמארו וסאסוקה
ולמה כולם כותבים סאסקה? הרי באנגלית לא משמיטים את הU, כלומר, כותבים תעתיק. אז אני מקימה אגודה: כתבו בתעתיק, אמרו כמו שצריך. או, כבתאכש"ץ.

S.Riddle

New member
סאיהמן הוציאו :|

אני רק הורדתי גדי לראות את הפתיחה, אני מחכה לזה של אנבו בכל'פן
לא ראיתי את 52 עדיין XD הממ, עוד לא ראית כלו... אם הבעיה שלי איתו הייתה זה שהוא צמא דם, זאת למעשה לא הייתה בכלל בעיה, כי... I mean...
גאארה
כותבים סאסקה כי מה לעשות, ככה אומרים את זה. אם ביפנית היה "ס" עם שווא, הם היו כותבים את זה ככה- דַאִיסקֵה (מדיג'ימון ודיאנאנג'ל), קֵנסקֵה (היפינג של קן\דאיסקה בדיג'ימון
), קֵיוֹסקֵה (אבא של דאיסקה מדיאנאנג'ל) וכו' (הרבה יותר מדי דאיסקיים
).

למעלה