===תזכורת=====

אני לפחות קוראת את התגובות שלך..

אתה אולי לא קורא כי אתה מודע לזה שאתה לא צודק! במה אתה צודק?! התגובה הראשונה שלי אתה בכלל הסתכלת?! כי אתה מתנגד לדברים שבכלל לא אמרתי.. מדינה דמוקרטית נכון.. תגיב כמה שבא לך אבל לפחות תגיב לדברים שכתבו!

i4britney

New member
טוב,מה שתגידי...

אני פשוט לא יורד לרמה הנמוכה שאת נמצאת בה ולכן אין לי מה להגיב לך.

מה יש לכם?

אתם רבים על הופעה של שירי? זאת אחת ההופעות מתוך אלפי הופעות שהיו לה ועוד יהיו לה אז במקום לריב על זה תשמחו שהיא משתתפת בתוכניות אה אגב השיר שהיא שרה אצל דודו טופז הרבה יותר יפה מהמקור ואם זה היה אילתור אז שירי בהחלט המאלתרת הכי טובה שאני מכירה...........

Cm 2004

New member
הופעה מדהימה וביצוע "חדשני" ומדהים!

ל"אהבה קטנה". לכל אלה שטענו שזאת היתה טעות. זוהי לא טעות! זה מעין גרסה מחודשת כזאת להופעה. (ובצדק,צריכים 'צת לגוון). אי אפשר שכל פעם זה ילך לפי איך שבדיסק. ואתם תראו שבכל הופעה היא תתן לזה ביצוע שונה ותשנה מידי פעם,כפי שהיה בשקט שנשאר.

גיא246890

New member
אווף איתכם תקלטוווו כבררר

טוב שהפרצוף שלה לא ניראה באותו רגע כאילו נפל למישהו אבטיח על הראש!!! המנהלים של הרשמי אפילו הוחדיעו שזה היה טעות אבלך שירי יצאה מזה כמו גדולה.. אבל זה שאתם עדין לא מאמינים שזה אילתור מראה ששירי זמרת תותחית!!! תראו תהקלטה שהיא אמרה "אני למעלה עכשיו" היא היתה בהלם לשבריר שניה והיא גם באה להמשיך ונתנה אילתור של החיים... אין עוד מה להתווכח זה היה אילתור נקודה סוף!!

dovratl120

New member
אחד האילתורים המדהימים,לא הרגישו

באילתור מרוב שזה יצא אמיתי...

למעלה