===תזכורת=====

shai202

New member
ואוו!!!!!!! עכשיו ראיתי את ההקלטה,ש

שירי שרה.. באמת היתה פאשלה בסוףףף אבלללללל תחשבו עד כמה שענקית היאאא!!!!! כי מכמה סיבות אחת! דוקא זה נשמע הרבה הרבה יותר יפה.. דבר שני,ששירי הרי לא ידעה שיהיה דבר כזה,אז שהיא שרה,אני למעלה עכשיו,היא שמה לב שעדין לא הגיע הזמן,אז היא חזרה על השורה,ושרה רק אוו בצורה שונה,ואזז שרה,בפסקתי ליפול,זה היהההההההה מושלםםםםםםםםם,תחשבו כמה שניות היא היתה צריכה לחשוב איך לאלתר..משווווווו,שמעתי את זה שוב ושוב... דיווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהה לא הבנתי למה היא חזרה על

הטקסט ואני כזה אומרת לעצמי: "חחח... שירי מימון חישדשה שיר של עצמה" (בצחוק) כי לא הבנתי מה הולך שם... ראיתם שבסוף היא כמעט נפלה מהבמה הקטנה
חח.. איזה פרצוף היא עשתה... זה היה מצחיק אבל חמוד...

גולה17

New member
לפי דעתי זו לא היתה שום פשלה

נראה לי שהשינוי הזה היה מתוכנן,אולי בגלל המסע הופעות שלה... זה יצא ממששששששששששששששששששששששששששש יפהההההההההההההההההההההההה בתחלה חשבתי שהיא התבלבלה....אבל אחר כך שמתי לב שזה בכוונה...

גם לי בהתחלה זה היה נראה מתוכנן אבל

שאמרו על זה בפורום אז אמרתי לעצמי (אני מגברת לעצמי יותר מישי בזמן האחרון...-לא משנה) אז אמרתי לעצמי: "וואלה הגיוני ששירי טעתה
" זה לא היה נראה לי הגיוני כי בכל זאת היא שרה את השיר כבר מלא פעמים...
תחשבו על זה...

גיא246890

New member
היא השאירה אותי בשוק...

שהיא התחילה ומר בסוף "ני חלמעלה עכשיו" אני אומר בלב שלי שירי מה את עושה זה לא עכשיו למה מה קיצרת את השיר....פתאום אני רואה הקולת רקע ממשיכים שירי נכנסה לשבריר שניה ללחץ ויצאה מזה כמו גדולה!!!!! איזה אילתור גדול מהחיים מי שלא מכיר את שירי כמוו כול כך טוב לא יבין שזה היה טעות יצאה דיוה!!

היי אנשים חזרתי משם עכשיו היה מדהים

והיא שרה בשידור חי לצערי אסור היה לצלם בפנים אבל שהיא יצאה צלמתי תמונות אחר כך אני יעלה וההפקה של דודו טופז מניאקים זכיתי בכרטיסים לפסטיגל היה לי מתחת לכיסא את הדף אבל הם לא נתנו את הכרטיסים לאף אחד ונהתנו מספר טלפון עררררררררררר

Kryptonite

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

היא ניראתה ממש יפה (חוץ מהחולצה המוזרה), ובאמת שונה... גם האף שלה ניראה ממש יפה, אולי היא שינתה את האיפור או משהו. בקשר להופעה - בכלל היה שם משהו מוזר, כאילו היה יותר מידי הד... כמובן הייתה את הפאשלה, אבל היא יצאה מזה מלכה לגמרי! שינוי יפה כזה, ממש מעניין!

20508080

New member
פשוט מעולההההההה!!!!

היתה פשלה קטנה אבל היא יצאה מזה יפה, וזה יצא אפילו יותר יפה ממה שהיה אמור להיות! איזה יופי של הופעה!

גאד היא היתה מושלמת..!!../images/Emo99.gif

כמה שהיא יפה.. זה מדהים כל פעם מחדש..!! מושלמת..!! היא יצאה מזה כמו גדולה.. מזה גדולה..? ענקית!!!!!!

חח כנסווווווו באמת כנסו!

פשוט עלווווווב לא שירי התוכנית! רואים שהיא באה לעשות רק יחסי ציבור לפסטיגל "מומלץ יש אש, ומים ועפים באוויר אני ישיר שם אהב קטנה" עשו לי טובה רק ליחצן את הפסטיגל לא שום דבר אחר.. לא שזה רע כל אפשרות שיש לראות את שירי זה טוב
אבל התוכנית... אלוהייייייים! מזה אמור להיות?! ראיון עם שירי שתי דקות (ואל תגידו לא אני הקלטתי לחברה שלי שלא יכלה לראות וגם אם היא תקבל זהב שיהיה לי את זה) והביאו את ארי ומרי דברו איתם איזה דקה כמה זמן זה היה?! ועוד דודו טופז אומר אין לי זמן.. תוכנית כזאת סתמית!! שירי לא התבלבלה זה היה נראה ככה גם לי האמת אבל היא כבר שרה את "אהבה קטנה" ככה.. יש אפילו באתר הרשמי בארוע הזה 78 שנה למשהו.. בהופעות חיות..

i4britney

New member
התוכנית והראיון לא היו עלובים...

התוכנית מוגבלת בזמן את יודעת,מתוך 50 דקות שבה התוכנית משודרת יש 20 דקות פירסומות ואני לא צוחק אלא אומר את האמת. לכל נושא קצוב זמן מוגבל בכדי שיוכלו לעסוק בכל התכנים שרצו להעביר בתוכנית. גם אם היא דיברה על הפסטיגל וייחצנה אותם זה לא רע בכלל כיוון שהיא משתתפת שם,חוץ מזה הוא שאל אותה גם שאלות לגבייה על המופע החדש שלה,התקליט וכו'...היא ענתה לו ואת יודעת יש זמן הוא לא יכול להימרח יותר מידי כיוון שזו תוכנית קצרה לא כמו יאיר לפיד למשל שהיא למעלה משעה וחצי. הביצוע שלה היה מצויין,גם אם היא אילתרה היא עשתה סיום מדהים ומפציץ לגמרי,אני הייתי שם בקהל אז אני יודע על מה אני מדבר! חוץ מזה במקום להעביר ביקורת שלילית כל הזמן ולחפש את הרע במיעוטו תסתכלי על הדברים הטובים שיש.

יואו תשתוק פשוט תשתוק!!!!!

תגיבו לי מצידי לא צריך להגיד שתוק וכאלה מזיז לי את ה-.. דיי לא נמאס לך כל תגובה שלי אתה ישר מגיב כאילו אמרתי בדיוק ההפך! פשוט תשתוק!! אף-פעם לא ראיתי שהגבת תגובה אחת על משהו אמיתי שאמרתי! תן לי משפט שאמרתי שההופעה לא היתה טובה?! משפט אחד!! איזה ביקרות שלילית היתה כאן?! לפי מה שאתה כותב אתה אפילו מסכים איתי למה לתת אז פרסומות כ"כ ארוכות ולהפוך את התוכנית הזאת לכזאת עלובה! אפשר היה לקצץ קצת בפרסומות ולתת ראיון קצת יותר נורמלי עם ארי ומרי שזה לא יהיה בעמידה או ששירי מנסה להגיד משהו לא שכל שניה דודו טופז יקטע אותה ויעבור לשאלה אחרת ויספר על הנסיון שלו עם מיקי פלד.. כאילו למי אכפת?! ואם אין להם זמן שיכניסו דבר אחד פחות בתוכנית! לא אמרתי שהאילתור לא היה טוב ושההופעה לא היתה טובה! אמרתי שחברה שלי אמרה לי שהיא כבר שמעה אותה עושה כזה ביצוע ל"אהבה קטנה" ושזה לא אילתור!

i4britney

New member
בלה בלה בלה בלה...

לא קראתי אפילו את התגובה התת-רמה הזאת שלך,תשתקי את :) אני לא אשתוק זו זכותי להביע את דעתי,לפי מה שידוע לי אנחנו נמצאים במדינה דמוקרטית וחופש הביטוי תקף,זה שלא נוח לך עם התגובות שלי ואת מתעצבנת מהם בגלל שאני צודק זו כבר בעיה אישית שלך לא שלי.

למעלה