===תזכורת=====

MaT15

New member
../images/Emo41.gif===תזכורת=====../images/Emo41.gif

היום בשעה 19:00 שירי מתארחת אצל דודו טופז.. אתמות התארחה מאיה בוסקילה.. והיא שרה שם שיר מהאלבום שלה, והיא לא שרה בליב, היא שרה עם פלייבק! אני מקווה ששירי כן תשיר בלייב! אבל אם מאיה שרה עם פלייבק אז יש סיכוי שגם שירי תשיר עם פלייבק..כי זה לא שמאיה זמרת גרועה ששרה גרוע בלייב, היא שרה עם פליביק בטח מסיבות טכניות.. אז אני מקווה ששירי לא תשיר עם פלייבק.. .. .. .. ואם היא תשיר עם פליבק זאת תיהיה הפעם הראישונה שלה! כי בטלויזיה היא אף פם לא שרה עם פלייבק! ! ! ! ! נקווה לטוב!, אמן . .

לגבי הפלייבק:

ביאיר לפיד לפני האירוויזיון זה היה פלייבק, באנשי השנה עם נינט ושי זה היה פלייבק, "עד שתבין אותי" במיכל זוארץ היה פלייבק, וגם היום הכל יהיה בפלייבק מלא!!! בדוק!!!

Kryptonite

New member
השקט שנישאר ביאיר לפיד../images/Emo168.gif

לא היה פלייבק... לייב לגמרי.

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

דווקא בהופעה הזאת מכל ההופעה של השקט שנשאר אין מצב שזה פלייבק. (היא שינתה שם את השיר)

MaT15

New member
ביאיר לפיד לפני האירוויזיון

זה לא היה פלייבק! ! ! ! ! טקס אנשי השנה עם נינט וגבסו זה כן היה פלייבק.. אבל זה לא היה הופעה שלה בתור זמרת.. הם העלו מחרוזת שירים עם נינט וגבסו וזה היה חייב להיות מוקלט .

Dorushh 3

New member
לא נראה לי..../images/Emo187.gif

זה נראה מאוד אמיתי
וגם מישי מהפורום (נראה לי אור) אמרה שהיא הייתה שם ושירי התחילה את השיר כמה פעמים מהתחלה.. אז זה בטח בגלל שהיא התבלבלה או משו..
וחוץ מזה, לא נראה לי ששיר כזה אפשר לעשות עם פלייבק

מה פתאוםםםםםםם

את "כמה פעמים" באנשי השנה היא ביצעה בלייב!!! היא שינתה כזה את השיר ואת הטונים וגם בהתחלה היא אמרה לעצור, והתחילה מהתחלה...

נועוW

New member
לא ממש אכפת לי איך היא תשיר../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif

תאמת ממש לא מזיז לי אם פלייבק או לייב ..

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

האמת שאפילו אני מוכן להתפשר על פלייבק אם זה אומר שההופעה תהיה יותר מושקעת. (יש גבול לכמה אפשר לרקוד ולהשתולל בזמן שאת שרה בלייב).

גיא246890

New member
לא חושב ששירי תסכים לשיר בפליביק..!

היא תמיד שרה בלייב ואפליו במקומות נידחים ובימות קיץ היא נותנת את כול הנשמה לביצועים שלה!!! אז דווקא שהיא תהיה בטלויזה היא תעשה לייב!?!? לא ניראה לי... ומאיה בוסקליה סתם צווחנית יש בשיר רק אותך רוצה נגעיות אלקטרוניות ונגיעות בקול שלה ששינו אותה לכן זה שיר שכמעט דורש פלייבק ועוד העובדה שהיא גם רוקדת....

oroororro

New member
סוף סוף היא צבעה את הגבות וסידרה

אותם כמו שצריך....תמיד היה לי בעיה עם הגבות שלה....עכשיו היא מהממת כמו שצריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור שגם מקודם הייתה אבל עכשיו אממממממממממממממממ יאמיייי

היה קצר../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ולא הבנתי אם בסוף זה היה פלייבק או לא זה היה שונה מהשיר המקורי אבל זה לא נראה כאילו היא שרה את זה

למעלה