תוכנית ההדחה

liz74

New member
לא רק סירטוני לא היו להם

אלא גם לדבר צביקה לא הביא להם.. חבל.. דווקא ראו שוובה רצה לקחת את המיקרופון ולהגיד משהו

Beat Girl

New member
הוא היה מקסים..../images/Emo10.gif

הצחיק אותי שצביקה אמר "אולי אתם תחזרו" אז וובה עשה כזה עם הידיים שלא..חמוד=]

Shining Dark

New member
מוזר לי לגמרי עד מסריח!

למה לא היו להם סרטוני פרידה כשלכולם לאורך כל התוכנית היו.. ולמה לא נתנו להם לדבר כשלכולם לאורך כל התוכנית נתנו.. ולמה השופטים לא אמרו להם דבר כשלכולם לאורך כל התוכנית אמרו... מוזר לי מאוד מאוד מאוד!!! הם צריכים להתבייש שלא נתנו את הכבוד הראוי לשני רקדנים שהגיעו לרבע הגמר..
תמוה מאוד!

העיקר יש זמן לכל מיני קשקושים

עם ילדים (דווקא חמודים, אבל אנחנו אמורים להתעסק ברקדנים ולא בשופטים.) החיוך הנאלח של דוד דביר ומיכל כשאנטון נבחר היה דוחה, מבחיל. לפחות היה עובר בם ולו הרהור קטנטן על ההתנהגות המבחילה שלהם כלפי וובה לאורך כל הדרך. אבל..יש כאלה שאצלם רייטינג יותר חשוב מלהיות בני אדם! מכוער מצידם להפרד באופן כל כך סתמי מרקדני רבע גמר, בלי סרטון סיכום, בלי לומר מילה. דווקא וובה רצה לדבר וצביקה השתיק אותו

רק אני שמתי ../images/Emo23.gif

לחיוך בר מצווה שמיכל דפקה כשוובה עף? קצת טקט לא יזיק לה
חבל ששניהם עזבו
הסיכויים של ירדן לחזור טובים, של וובה...אני בספק. התחרות תהיה בעיקר בינו לבין לוטם. השופטים הצעירים, במיוחד שיר [הבן] היו גדולים
[מלבד הג'ינג'ית שעיצבנה אותי משום מה]

בתוכנית האחרונה היה המון חוסר תאקט

למשל ההערה של אונה "רקדן שצריך להגיע לגמר ורקדן שלא" החיוך של השופטים כשוובה עף.. ושלא נדבר עלהילדים שירדו על השופטים! אבל זה היה טוב!!
וובה כל כך חמוד איך אפשר שלא לאהוב אותו?

למעלה