תוכנית ההדחה

../images/Emo41.gifתוכנית ההדחה

מי הולך? מי ממשיך? התוכנית התחילה עכשיו, שרשרו לכאן כל מה שקשור לתוכנית הערב

../images/Emo10.gif

אחרי שוובה הועמד להדחה ביום רביעי עדיין קיוויתי ששוב הקהל בבית ישאיר אותו... נורא התאכזבתי שוובה הודח
האמת, שעכשיו אף אחד מהפייבוריטים שלי לא נשאר בתוכנית...

../images/Emo210.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

השניים שהכי רציתי שישארווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חייבים להחזיר אותםםםםםםםםםם!!!! ובמיוחד את ירדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!! התקף הפקציות עבר....עכשיו צריך רק להרגע

אני יכול לחיות עם זה

מעין נשארה, שזו חצי נחמה, ואם ווה וירדן חוזרים בגלגלה"צ אז עוד עלול להיות גמר שיעשה לי טוב... ד"א, ההודעה שלי מרבע הגמר עדיין תקפה, מישהו צריך לכפכף את דוד דביר...

רפי45

New member
למה בדיוק הביאו תרקדן האיטלקי הזה ?

למה הוא יודע בכלל לרקוד עלק בעל שם עולמי במתנס בני ה80 בחוג לריקודים עממים מבצעים ריקודים יותר טוב ממנו

מתי תלמד לשרשר?

בכל תוכנית צריך לשרשר אותך מליון פעם וגם לנסות לראות שלא כתבת דברים שעוברים על חוקי תפוז. הרקדן האיטלקי הזה הוא אחד הרקדנים המוערכים ואני דווקא חשבתי שהריקוד היה מדהים ומדוייק...

רפי45

New member
מתי לא תדביקי תהודעות שלי לשרשור

של אחרים ? חוקי תפוז מה כבר רשמתי מה נהיה פה דיקטטורה מה זה אסור לרשום דעה שלי ?

יש דעה ויש דרך להביע דעה

ואני לא אדביק הודעות שלך לשרשור של אחרים כשההודעות שלך לא יהיו קשורים. כשאתה כותב הודעה שקשורה נניח לתוכנית הערב, אז תשתדל לשרשר.

בעיניי הוא היה אחלה

חבל שלא ראו את הבנות מספיק. בכל זאת, נולד לרקוד, לא פולחן אופי לרקדן איטלקי שאף אחד לא מכיר...

אתה מבין שזו הפגנת הבורות שלך בלבד?

באמת..? בערך כמו לדבר כך על היצירות של רחמנינוב או צ'אייקובסקי (עם כל הכבוד לאביב גפן או רונה קינן), על ההתעמלות של קומנצ'י (עם כל הכבוד למתעמלות במתנ"ס). על בלה קארולי. על כל השלילי שבו. כמו לדבר על פאבלובה, ניז'ינסקי, פוקין.. דאנקן.. אז עם כל הכבוד- כאשר מביאים לסטודיו את פושקין או את מולייר-למרות שלא תמיד תבין את היצירה אולי.. זה לא "איזה בעל שם עולמי". טוב? עם כל הכבוד, ויש כבוד, גם ליוצרי הבמה החדשה שלנו. ויש כבוד. אבל אנחנו, התלמידים, ואתה- כדאי לנצור את הפה, ולשבת בשקט בשקט, גם אם זה בצד השני של המרקע, וללמוד. פשוט ללמוד. גם אם אתה לא קשור לריקוד. לתנועה, להבעה, לדרך ארץ, לדרך הפרזנטציה את עצמך. להכל. לאנושיות. אלו מורים ומהגדולים ביותר. גם ללמוד אולי איך אינך רוצה להיות. (ואינני מזלזלת, אגב, גם ב(פרח לי השם) הרקדנית שהייתה לפני כמה שבועות שם)

למעלה