סוס יפה
לגבי הישיבה- אין אפס, יש לך "בעיות" של רוכב שלא פוגש מדריך ומקבל ממנו פידבק סדיר על הישיבה. כמו שאמרת טעויות כאלה ששמים לב אליהן כשמסתכלים מבחוץ, ולכן אם מישהו היה מעיר לך עליהן כבר מזמן היית מסדרת אותן. מומלץ בחום לרכב עם מדריך, זה יכול לעשות הבדל עצום, אני במשך כמה שנים רכבתי לעצמי וזה די בזבוז אנרגייה, כי הישיבה משפיעה על הסוס ואז את משקיעה אנרגייה מיותרת בלעבוד אותו, מה שגורם לעוד בעיות בישיבה וכו'.. מעגל כזה. אני מניחה (תקני אותי אם אני טועה) שבגלל שאת לא רוכבת בצורה מסודרת, גם תות לא מקבל אימון מסודר, ולכן את בעצם רוכבת על סוס מאתגר יחסית שצריך להרגיע אותו ולא רק לשבת ולהיות יפה. טכנית לגבייך- אני דווקא אהבתי את הרגליים, אבל זו כנראה תנוחה ווסטרנית ואולי באינגליש צריך לקחת אותן טיפל'ה יותר אחורה. לא יודעת. לגבי החלק העליון שלך לפי התמונות נראה ששם הבעיה, קודם כל תדאגי לנשום כל הזמן, מכירה את הבדיחה על הבלונדה שהולכת לספר עם הווקמן? תנסי לא להיות קשה בכתפיים ובצוואר ולא לנטות קדימה. חוצמיזה, עבודת ידיים- יד ימין לא עוברת לצד שמאל ויד שמאל לא עוברת לצד ימין. כל יד בצד שלה, אפילו אם הסוס הולך נגד היד. חוזרת להמלצתי הראשונית- מדריך! תוך 2 שיעורים את יכולה לקפוץ קדימה המון המון המון.