שרשור WIP?

Serf SaN

New member
../images/Emo41.gif שרשור WIP? ../images/Emo41.gif

אז, אנשים! כנסי הקיץ עברו. אני בטוח שכבר התחלתם לעבוד על הבאים בתור (כן כן, יש פה מספיק חסרי חיים בשביל זה D: ), או שלפחות התחלתם משהו וההכנות לכנס עצרו אתכם. זה הזמן להציג!!! וכמובן, אנחנו לא מדברים רק על קוספליים, אלא על הכל בכלליות. זה המקום שלכם להראות לנו.

SunsRequiem

New member
ראשונה?

אה... אין עדיין תמונות, אבל יש לי גזורת חדשות ומהממות לחצאיות ולמחוך!!! התאהבתי בגיזרה, עכשיו רק צריך למצוא קוספליי ליישם אותה עליו. כרגע... עובדת על שמלה לחתונה של המפקד, היא לא תהיה מוכנה בזמן, פשוט אין לי כוח. חוץ מזה... קצת שריל, ולוקחת את הזמן לאט, אחרי מרתון התפירה שהיה לפני הכנס. עצה קטנה: להחליף את הבד של חצי קוספליי 0החצי הגמור, אגב), פחות מחודש לפני הכנס זה לא הרעיון המבריק ביותר שהיה לי.

Lightning9

New member
החלטתי מה הקוספליי הבא שלי

ואין לי זמן לתפור כלום בסופו של דבר לאייקון, לפי איך שזה נראה כרגע. אז מרכזים משאבים וכוחות בחנוכה :) אני מקווה להזמין חומרים לחרב בשבוע שבועיים הקרובים ולהתחיל לעבוד! ולמי שלא מכיר - Noctis - FFXIII Versus

juliChan

New member
חומרים

אם אתה צריך חומרים כמו פיברגלאס אני אוכל לעזור לך

Lightning9

New member
אני בחורה ><"

ואני אשתמש בלוחות סטירן כנראה, פיברגלאס פחות מתאים לצרכים שלי וגם נראה פחות נוח לעבוד איתו :)

S.Riddle

New member
שתפי אותי ממה את מכינה את החרב :)

אני גם צריכה להכין אחת לחנוכה...

Lightning9

New member
וואו זה די המון חומרים XD

הבסיס בסיס יהיה קאפה, ואז מעליו לוחות סטירן ללהב עצמו. לכל החלק המכני-מנועי, אני מתכננת לבנות כל חלק בנפרד. ועדיין לא סגורה על החומרים... אבל אני בהחלט אעלה תמונות WIP ותשאלי גם את סער, הוא יוכל לעזור לך

S.Riddle

New member
מאיפה את משיגה סטירן??

לפני שלוש שנים כעשיתי את אקסל ניסיתי להשיג את זה בנרות ולא מצאתי!!1

Lightning9

New member
כנראה מזמינה

אולי אצליח למצוא בארץ בצפון במפעלים משהו [סער טוען שיש] אבל אם לא, בהחלט מזמינה.... אם את גם צריכה אולי שווה לנו לעשות הזמנה יחד גדולה יותר D:

Serf SaN

New member
הנה מה שאני עבדתי עליו אתמול... O:

בשבילי ובשביל האיאוריקה שלי

Serf SaN

New member
D:

האמת זה דיי שביר, אז חזק זה לא.. אבל למי אכפת, זה לא כאילו אני הולך לעמוד על זה. או לנסות לעוף באוויר P:

akane

New member
הוא ככ יפה גיא!! ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

עבודה טובה! *O* מי היה מאמין שיהיה לי רף בורד~ X3

Kienai Negai

New member
אממ.. אם כבר וויפ, צריכה קצת עזרה.

אז.. אני צריכה גלימה של לבן עם..כתמים שחורים כאלה XD ו..במקום לקנות את הדוגמא הזאת שתעלה לי יותר, תהיתי אם אוכל איך שהוא לצבוע חלקים מסויימים בפרוווה כדי שיראו כמו בתמונה. אז..יש דרך לצבוע פרווה?

Serf SaN

New member
אני מניח שעם צבע בדים?

תקני בקבוקון בצבע שחור, ותנסי ממנו קצת. אני מציע להשתמש בצמר גפן או איזה ספוג כדי לצבוע את הכתם, לא מכחול.

למעלה