שרשור

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifשרשור../images/Emo32.gif

לא ראיתי שהיה פה אחד כזה אז פתחתי... מי פה בנות?????????????? משעממם ליייייייייייייי!!! דילבוש סיתי?? ליאורי?? לינויי?? מי פהה??? אני רואה שכולן ישנות!! טוב אז לילה טוב לכן!!
מוווווווווווווווווואאאהה!!! אוהבת הכי שאפשר ספיר

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifנו בנות??

אתן פהה??? אופ משעמםם לייי... תגיבווו...!!!
מחר לא חופשש?? אצלי כעע מה איתכןן?? ברור שיש לכם חופש לאא?? "בראש השנה בראש השנה..." חחחח.. ראיתםם?? ראיתם כמה אני משועממתת??? פליזז.. מי פהה??

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאוקעע בנתיים שלא הייתן פה..

מה עשיתי??? קראתי בארכיון חחחח ומה מצאתי פתאוםם?? את השרשור של שיריות חחחח... קראתי את הכללל.. וואי זה היה מצחיקקק.. חחח.. שיריות??? חח.. העברתן לי תזמןן.. תודהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... עוד פעם.. בנות מי פהה!?!? חופשששששששששש!! או שלכן לאא... אופפפ.. טוב יאלה צ'או כולםםםם.. לילה טובבב..

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifוואלה יופי!!

חחחח.. אני מחכה כאן שעה שמישי תגיב לך?? איך כח לענות!!! חוצפנית..
חחחחחחחחחחחחחחחח... מה את עושה עכשיו בשעה כזאת??

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifלא ברחת לי עכשיו נכוןן??../images/Emo10.gif

תחזרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... נווווווווו.. שירוש איפה את??

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאל תלכי לי אל תלכי לי

אין לי כח להמשיך אולי תשארייייייייייייי!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... נו שירהה.. משעמם לי פהההההההההה..

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifטובבב..

אני לא אנג'ס לכם יותרר אני פה למי שרוצההה... ביווושש!!

טוששש

New member
../images/Emo221.gif גם אני פה...:)

חחחחחח ספיר לא עושה לך טוב להישאר עד מאוחר בלילה

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחח.. מה את רוצה?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... היה לי משעמממםםםםםםםםםם.. חחחחחחחחח... רק עכשיו אתן נזכרות לענות לי?! וואלה יופי חחחח..

חחח ספירר ראית ת'שרשורר שלנוו?!../images/Emo6.gif

שאני אומרת :" שירה השמיעי קול" ???? חחח וואיי איךך היינוו עייפפותת.. שירה זוכרת?!
זה היה כזה מצחיק...

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifכעע!! קראתי את הכל!!

חחח.. איזה שרוטות אתם!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. וואי זה היה קורעעעע..

למעלה