אני כל כך מתגעגעת אליה..
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #20 ../images/Emo41.gifנכוןן..../images/Emo10.gif איפה היא עכשיוו??? היא תמיד כתבה פה הרבה הודעות.. ועכשיוו???? נדהה..
../images/Emo41.gifנכוןן..../images/Emo10.gif איפה היא עכשיוו??? היא תמיד כתבה פה הרבה הודעות.. ועכשיוו???? נדהה..
ה הבחורה לאדם מכורה New member 22/9/06 #26 חחח איזה חמודות..../images/Emo39.gif הסיבה שאני כבר לא כותבת כמו פעם בפורום,זה בגלל שמשעמם פה.. אבל ממש משעמם..:\
חחח איזה חמודות..../images/Emo39.gif הסיבה שאני כבר לא כותבת כמו פעם בפורום,זה בגלל שמשעמם פה.. אבל ממש משעמם..:\
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #28 ../images/Emo41.gifנכוןן!!! משעמם בגלל הלימודים כי אפחת כבר לא כותבת פה בגלל השיעורי בית אופפ.. בחופש היה ממש כיפ פה!! אבל ממש כיפ!!
../images/Emo41.gifנכוןן!!! משעמם בגלל הלימודים כי אפחת כבר לא כותבת פה בגלל השיעורי בית אופפ.. בחופש היה ממש כיפ פה!! אבל ממש כיפ!!
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #25 ../images/Emo41.gifאופפ.. מ ש ע מ ם ל י ! מי פהה?? שירהה?? עזבת אותי
ש שירה הנסיכה New member 22/9/06 #29 נכון הלימודים האלהה../images/Emo46.gif בחופשש היהה לנוו הכיי כייףף חחחחחחחחחחח
נ נוני לאהוב אושי New member 22/9/06 #37 חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ארבעים פעם אנחנו עושות בדיקת נוכחותת =]
T TUTZ היחידה New member 22/9/06 #39 חוחוח כןן ,../images/Emo210.gif עאעאע קניתי אולסטארררררררררר יותר נכון אימיי החמודה קנתה לי לחגג חוחוחוחוח =]
חוחוח כןן ,../images/Emo210.gif עאעאע קניתי אולסטארררררררררר יותר נכון אימיי החמודה קנתה לי לחגג חוחוחוחוח =]
ס ספירוש7 New member 22/9/06 #40 ../images/Emo41.gifחחחחחחח.. אולסטארר../images/Emo99.gif החברה שרוני מדגמנתתתתתתתת!!!