שרשור

סליחה?../images/Emo178.gif

אמנם שלומי בהתחלה לא היה הפייבוריט שלי, ורק בערך מטיפה לפני הראש בראש שלו התחלתי לאהוב אותו, אבל שמיעה אחר כך של "עיניים שלי" ושל האודישן שלו מאוד התרגשתי ממנו, הוא כן נתן ביצועים מרגשים, והכי מרגש היה בראש בראש "אתמול היית שונה", ובכלל, את שמעת את השיר שהוא הקליט "ברית עולם"? כי אם לא את תשמעי ותביני מזה לרגש באמת!

פחפחפחפחפח../images/Emo178.gif

אז שיר אחד היא לא זייפה, אבל שניים כן, מה זה אומר עליה??? ושלומי עלה ובצדק, הוא אחד משלושת המוכשרים שהיו בתכנית הזאת... וזהו, אסף, ניצן ושלומי עזבו, כל המוכשרים כזבו, להדר אין טיפה של מוכשרות, ואני מדברת איתך בתור אחת שבאודישן שלה אמרה וואו היא תצליח.

CoolBoy16

New member
נו אז באודישן הראשון לא היתה לה

מוכשרות? תראי אין לי שום דבר נגד שלומי אני חושב שהוא שר יפה..ואם כבר מדברים אז גם אהבתי מאוד את אסף וניצן הפתיע בראש בראש שלו אבל את לא יכולה להגיד על הדר שהיא לא מוכשרת כי היא כן! את יודעת מה תקשיבי רק ל"שבחי ירושלים", "מה אומרות עיניך", "בגלגול הזה" ו"קסמים" ותביני...בראש בראש שלה היא התרגשה קצת וההפקה המטומטמת הזאת הראתה לה את אח שלה שניה לפני הסולו וגרמה לה להתרגש יותר- לא עושים דבר כזה למישהו לפני הסולו! למיכאל הראו את הסבתא אחרי...אז היה לה ביצוע חלש שדרך אגב אני דווקא אהבתי... דרך אגב אין לי HOT VOD אבל אמרו לי שבספיישל שלה לפני התוכנית היא שרה את זה מדהים... ונכון יש לה קצת פחד במה אז גם בגבריאל היא התרגשה ואולי זייפה קצת אבל בכל זאת היה ביצוע טוב לדעתי וחוצמזה קשה להתחזק ולתת ביצועים טובים עם ביקורות נוראיות כמו שריקי גל אומרת לה- דברים שהיו לגמרי לא במקום! אבל הנה היא עשתה עם עצמה עבודה והראתה לכולם למה היא מסוגלת ביום שני עם בספיישל! ואני בטוח שהיא תמשיך כך והבעיה שלא מעט חושבים כמוך שמישהו זייף פעם אחת טוב זהו הוא גרוע ואין מה להסתכל עליו אפילו יותר- ותאמיני לי שנצטער על זה מאוד אם היא תעוף מהתחרות...
אז הנה תמו טיעוניי....תחליטי לבד אם בא לך להצביע לה או לא

אני אומרת שבאודישן הראשון../images/Emo178.gif

היא כן הראתה כישרון, ואפילו אחד ענק! אני מסכימה איתך שההערות של ריקי היו לגמרי לא במקום, וזה שהראו לה את אחיה, נכון זה מרגש, אבל זמר שבא לשיר ולהתחרות אמור גם להתגבר על זה, הרי לגמר שיהיה היא תגיעה בכל מקרה גם אם היא לא תתמודד, אז גם שם תאשימו את הקהל שהיה רב מדי והיא התרגשה וזייפה? חלק גדול מלהיות זמר זה להתמודד עם התרגשויות, לחצים ולפעמים דלקות בגרון (עמרי רוטברד)... ולא היה לי כלום נגד הדר אבל עכשיו בגלל שלומי, אני חושבת שהיא צריכה לעוף, כי שלומי בהרבה יותר טוב ממנה! וגם אסף וניצן הפסידו לא הוגן, כאילו ניצן הפסיד לכפיר? כפיר וסעדו אלה האנשים הכי הכי פחות מוכשרים שהתקבלו לתכנית הזאת...

CoolBoy16

New member
מסכים../images/Emo45.gif

אני ממש לא אוהב את סעדו ובמיוחד לא את כפיר
לניצן ללא ספק היה מגיע לפחות הגלגל הצלה... ובקשר להדר תנו לה צ'אנס היא לא יכולה להיות זמרת בגלל שיש לה קצת פחד במה והיא מתרגשת?! קשה להתרגש פחות כשהיא חושבת על מה יגידו לה אחרי זה (ריקי)...אחרי שהיא לא קיבלה חיזוקים אלא הערות נוראיות פלא שהיא הצליחה להתעשת ולהיות מצוינת בתוכנית האחרונה!
כי היא הייתה שם מצוינת ואת לא יכולה להגיד שלא

שתשים על ריקי זין../images/Emo178.gif

מי מקשיב לריקי? כאילו על ריקי גם לי יש מלא תלונות, לא נתחיל עכשיו. ובתכניתהאחרונה הדר לא הייתה כ"כ טובה... ואני עדיין בדעתי שזמר טוב צריך לדעת להתגבר על הפחדים שלו
וכן, לניצן הגיע גלגל הצלה אם לא בכלל לעלות:\ חבל עליו...

אני מעדיפה את עומרי... ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

אני מעדיפה את עומרי רוטברד הוא שר יותר טוב אבל אני יצביע גם לה מפלאפון אחר... מבטיחה..

skaatit 1

New member
יש לי אתר....../images/Emo13.gif

שבניתי אותו די מזמן... אין לי זמן לטפל בו...הדבר היחיד שיש בו הרבה....הוא תמונות...
הייתי רוצה שמשהי מכאן...תעזור לי בטיפול באתר... הוספת כתבות וכ"ו... הכתובת היא: HAREISKAAT100.TIPO.CO.IL... תודה למי שמתנדב....

skaatushonet

New member
אני מתנדבת בשמחה!!!

גם לי יש אתר...אם תרצי תוכלי לעזור גם לי.... 'www.rrllskaat.tipo.co.il את יכולה להביא קישור??

skaatit 1

New member
אני אוהבת לעזור...../images/Emo13.gif

ברור שכן...אבל אני לא יודעת לשים קישור..

skaatushonet

New member
נכנסתי

נרשמתי וכתבתי הודעה בפורום.... השארתי גם לינק לשלי אז תכנסי טוב בובה?? אה ותעני למסר בקשה...

למעלה