שרשור

CoolBoy16

New member
חייבים עזרה...!!!../images/Emo92.gif

כל מי שמוכן לעזור לנו להעלות את הדר עוזרי לחצי גמר בכוכב נולד 3...בפעם הקודמת הצלחנו!
(גם בעזרת מי שהצביע מפה) אבל לא היינו מבקשים ממכם סתם..לשאר המתמודדים יש המון שיצביעו להם ויש חשש שהדר תמצא את עצמה מחוץ לתחרות שבוע הבא...בגלל שהתאכזבו מביצועים שלה- זה היה מהתרגשות אבל היא התגברה וראינו השבוע למה היא מסוגלת (אפילו ריקי אמרה שהיא היתה טובה מאוד)! אין לכם מושג כמה זה יעזור...רק צריך הצבעה אחת- SMS אחד..כל קול משפיע! ואם אתם מאוד רוצים להצביע למתמודד אחר אז מותר להצביע הצבעה מהאתר אחת מהפלאפון ואחת מהטלפון- אז יעזור אם אחת תתרמו להדר...בבקשה- הבחורה מוכשרת בטירוף ומזה מגיע לה....התוכנית ביום שני הקרוב....תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים!!

1dana1

New member
../images/Emo41.gif8.1- מצביעים אוהד אלישע../images/Emo41.gif

יום שני, בתאריך 8.1 בתכנית הריאלטי 'כוכב נולד'
כ-ו-ל-ם מצביעים לאוהד אלישע הכוכב הבא!

חבר'ההההההההההההה

יש לי אתר מ-ג-נ-י-ב על הראלוש ואני מחלקת לכם גליטרים בוערים באש וגליטרים מסתובבים לפי בקשתכם ויש לי 30 דפים יפים וסקרים וכאלה... אז רק עם בא לכם כנסו לאתר שלי פליזז אני נורא השקעתי וכמעט שלא נכנסו... www.skaatlin.tipo.co.il או כאן לעצלנים ותזכרו עם בא לכם גליטר מסתובב או בוער באש שישרשר לכאן את המשפט או השם שהוא רוצה שיהיה ושיבחר או אש או מסתובב או שניהם ושיבחר צבע!! אני עושה לו את זה תוך שניות הוא מקבל את זה בהצלחה! לינוי.

skaatit 1

New member
היא שרה מהמם!!!../images/Emo24.gif

אבל נראה לי שאצביע לאוהד...בעצם.. לשניהם...1 באינטרנט ואחד באס.אם.אס...

פחחחח למה ניראה לך?

אני מצביעה לעמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תצביעו לעמרי!!!!!!! עמרי רוטברד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i love skat

New member
נ"ש../images/Emo26.gif איפה לי../images/Emo35.gif נעלמה...

וגם יעל..אבל היא בסמינר אני יודעת.. אבל לי אין לי מושג איפה הי...

אוהד הוא הבנאדם היחיד שם../images/Emo178.gif

עם הטיפת כישרון האחרונה שם, כל השאר סתם לא כשרוניים שלא יודעים לשיר... הוא יש לו עוד קול מיוחד! שומי

למעלה