שרשור

ליזי 3

New member
לאאאאא

אם יש מישו שאני לא אוהבת בתוכנית זה הוא.. פחחח לא מצביעה לו בדוק

a p p l e p i e

New member
פפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

דיי עם זה../images/Emo46.gif

הפורום הפך ללוח מודעות של פורום כוכב נולד זה מעצבן אותי. זה מעצבן וזה הורס אפילו את החשק להיכנס:\

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif

צודק ב-100% גם אני מתבאסת להיכנס לכאן ולראות שחצי מההודעות פה לא קשורות להראל....

בתאל14

New member
עצה שלי -

תעשה את זה עכשיו לני שיהיה מאוחר וקשה מדי ! אתה יכול ללכת בכיף לאולפנים ביום שני בבוקר (בבוקר יש את החזרות) ולראות אותה! אני אישית פגשתי אותה בהופעה החיה בנתניה.. חחח 5 דקות מהבית שלי.. בהצלחה!=]

CoolBoy16

New member
תודה../images/Emo13.gif חשבתי על זה...אבל איפה

האולפנים בכלל? בהרצליה או בת"א?

היא מזייפת../images/Emo178.gif

והיא עלתה במקום שלומי, שהוא לא מזייף, והגיע לו לעלות שלב, והיא עלתה במקומו ולא מגיע לה, היא צריכה לעוף!

CoolBoy16

New member
לא נכון זה סתם הפך לסטיגמה...

ביום שני היא לא זייפה בגרוש ואפילו ריקי שבדרך כלל סתם נגדה אמרה שהיא לא זייפה... והתכוונת שבתוכנית האחרונה היא עלתה במקום שלומי? טוב לדעתי בראש בראש שלומי עלה במקום הדר

בתאל14

New member
להזכירכם!

שלומי עד הביצוע בשלישייה היה בין ההכי גרועים! היו לו ביצועים לא קשורים, לא מרגשים, והוא לא עשה רעש בגרוש! כאילו אפחדד לא באמת התייחס אליו. אז פתאוםם בגלל כל הסיפור הזה של הרמאויות ובגלל שלהדר טיפה לא הלך בשלישייה אז שלומי נהיה יותר טוב?! נהיה פייבוריט?! אז זה מפתיע ולא הוגן שהדר עלתה "במקומו" ?!

CoolBoy16

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מתכוון לפגוע באף אחד שאוהב את שלומי- אני בטוח שיש לו מעריצים...אבל אין ויכוח על זה שמספר הקולות העצום שקיבל היה מההתארגנות בדימונה....

בתאל14

New member
אמת. ואז כשהיה גם את שיר ביטון..

הקולות של הדימונאים התחלקו. כולנו נאחל לשלומי המון הצלחה בהמשך :)

למעלה