שרשור שנמחק.

eran377

New member
../images/Emo41.gifשרשור שנמחק.

ברצוני להבהיר לכם שפורום כלי נגינה ונגנים הוא לא פורום תלונות. אין פה מקום להפנות תלונות לכלי זמר או לכל מקום אחר בגלל שכותב פה נציג שלהם. אני גם לא חושב שאני צריך להסביר למה.

jazzisco

New member
בחיי..

אנשים משתמשים במושגים כשהם בכלל לא מבינים מה הם.

Haunted

New member
צודק

אני לא יודע מה משמעות המילה דיקטטורה, והמנהלים פה בכלל לא מוחקים הודעות שלא באות להם טוב בעין.

Kfitzi

New member
אם רק תוכל להסביר לי

למה אתה צריך לפרסם תלונה כזאת בפורום - אני אשמח. תלונה ספציפית כזאת - יש להפנות לכלי זמר עצמם. לפחות אם אתה רוצה מהם התייחסות. אם אתה מחפש להתסיס את הפורום, אז אתה מוזמן לפרסם פה דברים שלא קשורים לפורום ואחרי זה לקרוא למנהלים דיקטטורים כשהם ימחקו ועוד להתווכח אח"כ עם כל העולם... אם יש לך בעיה עם המחיקה אתה מוזמן לשלוח מסר לאחד מאיתנו, אין טעם לפתוח כל יום שירשור על איך הפורום מתנהל -כי בסוף גם זה ימחק.

Haunted

New member
טוב תשמע

ההודעה היתה חצי פריקת זעם וחצי מסר לנציגת כלי זמר. אולי זה באמת לא היה המקום למסר שרציתי להעביר, ובאמת עדיף היה לעשות את זה במסרים פרטיים. מודה באשמה. אבל אני חושב שלמחוק את כל השרשור זה היה הדבר האחרון שהיית צריך לעשות. היית יכול להגיב ולבקש מאנשים לא להגיב יותר לשרשור הזה, וזהו. מה אני אגיד לך, לי זה נראה נורא מעליב, וגם סוג של סתימת פיות. במיוחד כשלא מדובר בהודעה שמפרה איזשהו סדר בפורום, או עוברת על אחד מחוקי הפורום. וכל אותם אנשים שחשוב להם הסדר בפורום, היו פשוט יכולים להתאפק ולא להגיב. שכן, ההודעה היתה מופנית לבנאדם ספציפי, ולא לאף אחד אחר. אבל כמו שאמרתי קודם, כנראה שבאמת זה לא היה המקום. ועוד משהו קטן, אני בטוח שאת פריקת הזעם הראשונה שנעשה פה לגבי חנות מוזיקה מסויימת לא ששתם למחוק, והתחלתם בנוהל הזה של מחיקת תלונות רק כי זה חוזר על עצמו, ויוצא כבר מהתחת. אז אני מציע לך לבדוק שוב מה עומד מאחורי "הפורום הוא לא מקום לתלונות על כלי זמר או כל חנות אחרת". אתה מנהל פורום נגנים וכלי נגינה. אני לא צריך להסביר לך כמה התחום הזה ענק ומורכב. וכמו שמישהו יכתוב שהוא מרוצה מגיטרה שהוא קנה, או משירות שהוא קיבל בחנות מוזיקה מסויימת, תצפה גם מאנשים שיכתבו ביקורת בונה על כל דבר אחר שקשור לתחום.

Mr MAG

New member
תקשיב

אין בעיה עם זה שרצית לפרוק לחץ וזה נפל במקום הלא נכון, זה קורה ואני לא חושב שאתה צריך לכעוס שההודעה נמחקה כי היא פשוט לא היתה במקום. ואתה צודק לחלוטין - בתור מי שמנהל את הפורום הזה הכי הרבה זמן מבין שלושתינו (למרות שבתור חבר פורום קפיצי יותר וותיק) אומר לך שפעם שרשורים כאלו לא היו נמחקים, וכן, זה יצא מהתחת. כי כלי זמר כן משפרים את השרות שלהם, כי הם כבר שמעו את כל התלונות עליהם ועוד אחת לא תשנה כלום, כי זה כבר נשחק למידה שהתלונות על השרות שלהם מעצבנות אותי יותר מהשרות עצמו. ולא בריא לי להתעצבן. תשמע זה אחד הנשואים הכי שחוקים פה וכל אחד כבר קרא וראה וזה עובר את גבול הטעם הטוב. הסטיגמה אודות הרשת הזו כבר קיימת בתודעה של כל המוזיקאים הישראלים, מה הטעם לחפור על זה שוב בפורום ? כל אחד ואחד כבר יודע בדיוק איך הולך השרות שם. אז פשוט אל תלך לשם יותר אם זה מפריע לך. ללכת בידיעה שאתה עלול להתאכזב ואז בכל זאת לבוא ולהתלונן על זה פורום זה מיותר וילדותי. ואגב - אני קיבלתי שרות מעולה ב3 מתוך 4 סניפים שבהם ביקרתישת הכי גדולה והכי פחות "ביתית", הם אכן הרשת שלה יש הכי הרבה לקוחות בארץ והמוכרים לא תמיד סבלניים (עוברים עליהם פי 2 לקוחות מכל חנות אחרת ואין מה לעשות !) אבל השרות היה בסדר גמור רוב הזמן. הסניף היחיד שמאכזב לצערי הוא סניף ראשל"צ שבו השרות רחוק מלהיות מקצועי (אגב, לא מגעיל והם מנסים להיות נחמדים אבל לא הולך כ"כ). עוד כמה דברים, אני רוצה להבהיר לך שהתלונות על הרשת הזו עברו פה את גבול הביקורת, זה כבר סתם השמצה והתבכיינות וכשעוברים את הגבולות אנחנו צריכים לדחוף אותם בחזרה. אז אם מישהו יתן עכשיו ביקורת על חנות אחרת - נכון, אנחנו לא נמחוק. על כלי זמר כן כי זה עבר את הגבול - אין מה לעשות. ועוד משהו, במערכת הפורומים של תפוז אין אפשרות לנעול שרשורים ובקשה של מנהל לא להגיב יותר זה לא כלי מוצק. אנחנו מעדיפים למחוק ומכניסים את כל הגורמים לשיקול כשאנחנו עושים את זה - כולל את העובדה שהודעות בעלות תוכן מועיל לעתים מוצאות עצמן בדרכן לפח בתהליך.

loomer4

New member
...

"ברצוני להבהיר לכם שפורום כלי נגינה ונגנים הוא לא פורום תלונות." שלח להיא מכלי זמר מסר.

oneman2

New member
../images/Emo45.gif

מצטער להפריע להרמוניה, ואמנם אני מסכים שזה לא פורום תלונות, אבל זכות ההבעת דעה בסיסית נשללת כאן, בין אם המנהלים לא חושבים שזה ראוי ובין אם הם מפחדים מכלי זמר.

Kfitzi

New member
לא מפחד מאף אחד,

אבל ניחא היה מספר סיפור ואומר את חוות דעתו ומעביר ביקורות - הוא פשוט הגיש תלונה במקום הלא נכון.

oneman2

New member
ומה באשר ל"חוק" החדש

האוסר על השימוש בביטוי "כלי-זבל"?

Kfitzi

New member
מה זה קשור?

גם אם היה משחק מילים דומה על חשבון - מרום, מיוזיק סנטר, מיוזיק סטור, חלילית, פיאנו מיוזיק, טאוור רקורדס, שופרסל, חצי חינם, התו השמיני, אלי ובניו שיפוצים וכד' היינו מוחקים. מאחר וקללות ותרבות לא יושבים זה לצד זה, מאחר ואנחנו מוזיקאים וכל עיסוקינו הם תרבות, מאחר ואנחנו בני אדם ורצנינו לכבוד הוא חלק מהטבע שלנו, מאחר ואנחנו ישראלים שחיים בארץ ומעריכים את השפה שאנחנו מדברים בה, כל אלה - מובילים אותנו למחוק הודעות בעלות תוכן פוגע או רווי קללות. זה לא עוצר בדיוק. זה באמת שזה הא' ב' של סדר ודיון תקין. וממש נמאס לדבר על זה כל פעם. אתה מוזמן לפנות אליי במסרים ונדבר בשמחה - אבל בוא נוריד את זה מפה כי אני משוכנע שלאנשים מתחיל להציק העובדה שיש כאלה שירשורים כל הזמן.

the mnm factor

New member
האמת שזה לא מפריע

שכל אחד יביע ביקורת כל עוד הוא עושה זאת בצורה נאותה ונעימה... אני נניח לא מבין למה אי אפשר להגיד שכלי זמר היא חרא של חנות כמו שאפשר להגיד עליה שהיא חנות מדהימה צריך גם לאפשר שיגידו עליה שהיא חנות גרועה ומי שרוצה להשתמש במילים כמו זבל, יכול... זה לא כאילו מישהו כאן מקלל עובד ספציפי של החנות או אומר שמנהל החנות הוא אונס נשים ונקרופיל ששומע פאנק פופ (סתם נו, אני חולה על פאנק פופ). קיצר- לדעתי הגזמתם אבל לדעתי גם הגזמתם כשהחלטתם לבטל את כל התגובות לשרשורי המכירה- כי פשוט הפכתם את שרשורי המכירה למשעממים ולא יעילים ולמען האמת הם האטרקציה הכי גדולה של הפורום. אבל זו רק דעתי ואני מביע אותה בצורה שמשתדלת לא לפגוע אני נמצא כאן כמה חודשים והפורום קצת חשוב לי- אני מקווה שנוכל, כולנו, לעבוד ביחד כדי שהפורום יהיה כיפי יותר, יעיל יותר ועם כמה שפחות מחיקות (כי הרי לזה מנהל שואף).

Kfitzi

New member
כמה דברים

לגיטימי להביע דיעה בין אם היא חיובית ובין אם היא שלילית. לדבר על יחס לא נעים ולקרוא ליחס מחורבן - זה סביר ויכול אפילו להתאים בחלק מהמקרים. אף אחד לא ימחק תגובה שתדבר לעיניין ותתן ביקורות עיניינית גם אם היא ממש שלילית. מה שהלך כאן היה מתאים לחלוטין וניסוח סבבה, פשוט זאת הייתה תלונה ישירה לכלי זמר ולא היה מקום לזה בפורום. באמת ובתמים מאמין שפירסום התגובה בפורום יעשה לבן אדם יותר זנק מתועלת. אם הוא פונה אליהם באופן ישיר הוא יכול לקבל תגובה הולמת ומתאימה מהם ונשארת לו הזכות לפרסם את הסיפור במידה והתגובה שלהם לא מתאימה ומזלזלת. אם הוא מפרסם את הקטע מראש זה סתם יוצר אווירה לא טובה ונראה כמו נקמנות וילדותיות. בן אדם שירצה לקבל תגובה מתאימה יפנה למקומות המתאימים ולא ירוץ לספר לכולם איך דפקו אותו. אנחנו לא מוחקים באופן גורף כל תגובה בשירשורי קניה מכירה, אנחנו לא רוצים שהם יהיו האטרקציה הכי גדולה בפורום ואני לא חושב שזה מה שהם. אם יש משהו מעניין במיוחד בשירשור - שווה לפתוח עליו דיון בפני עצמו. באמת מקווה כמוך שיפסיקו המחיקות וכולם יהיו שמחים יותר

למעלה