טוב תשמע
ההודעה היתה חצי פריקת זעם וחצי מסר לנציגת כלי זמר. אולי זה באמת לא היה המקום למסר שרציתי להעביר, ובאמת עדיף היה לעשות את זה במסרים פרטיים. מודה באשמה. אבל אני חושב שלמחוק את כל השרשור זה היה הדבר האחרון שהיית צריך לעשות. היית יכול להגיב ולבקש מאנשים לא להגיב יותר לשרשור הזה, וזהו. מה אני אגיד לך, לי זה נראה נורא מעליב, וגם סוג של סתימת פיות. במיוחד כשלא מדובר בהודעה שמפרה איזשהו סדר בפורום, או עוברת על אחד מחוקי הפורום. וכל אותם אנשים שחשוב להם הסדר בפורום, היו פשוט יכולים להתאפק ולא להגיב. שכן, ההודעה היתה מופנית לבנאדם ספציפי, ולא לאף אחד אחר. אבל כמו שאמרתי קודם, כנראה שבאמת זה לא היה המקום. ועוד משהו קטן, אני בטוח שאת פריקת הזעם הראשונה שנעשה פה לגבי חנות מוזיקה מסויימת לא ששתם למחוק, והתחלתם בנוהל הזה של מחיקת תלונות רק כי זה חוזר על עצמו, ויוצא כבר מהתחת. אז אני מציע לך לבדוק שוב מה עומד מאחורי "הפורום הוא לא מקום לתלונות על כלי זמר או כל חנות אחרת". אתה מנהל פורום נגנים וכלי נגינה. אני לא צריך להסביר לך כמה התחום הזה ענק ומורכב. וכמו שמישהו יכתוב שהוא מרוצה מגיטרה שהוא קנה, או משירות שהוא קיבל בחנות מוזיקה מסויימת, תצפה גם מאנשים שיכתבו ביקורת בונה על כל דבר אחר שקשור לתחום.