שרשור שאלות לעופר אבן

שלום לארנון

הנושא מוסדר בתמ"א 13-תוכנית מתאר ארצית, המגבילה את הבנייה במרחק של 100 מטר מקו החוף. עד לאחרונה הנושא לא נאכף, אך בהמשך לפסיקת בג"צ בענין נראה שבעתיד החופים ישמרו לטובת הציבור.

אלדד27

New member
שאלה לעופר אבן

שלום רב, להלן העובדות: 1. כל הסקרים שנעשו בחודש האחרון מנבאים לכם שלא תעברו את אחוז החסימה. 2. אחוז הטעות בסקרים הוא אמנם 4.5%, אולם גם איתו יקשה עליכם מאוד מאוד להיכנס לכנסת. 3. אתם מעידים על עצמכם כמפלגה אחרת, אחראית, שלא הולכת עם הזרם של הפוליטיקאים ועם הפוליטיקה המושחתת והמלוכלכת. 4. במידה ואכן התחזיות יתממשו ולא תיכנסו לכנסת, כל הקולות שיילכו אליכם יתחלקו בצורה שווה (או ליתר דיוק יחזקו בצורה שווה) את כל שאר המפלגות, כשזה כולל מפלגות שמנוגדות מהותית ל-´ישראל אחרת´, כגון ש"ס, האיחוד הלאומי, חירות ועוד. ----------------------------- עד כאן העובדות, ועכשיו השאלה. בוא נניח שהמצב יישאר בעינו, ושב - 27 לינואר עדיין לא יהיה אפילו סקר אחד שמנבא לכם כניסה לכנסת ה - 16. האם, בהתחשב בכל העובדות שציינתי, עדיין תקראו לאנשים להצביע לכם? האם אינך חושב שהמעשה הוא מעשה הפקרות וחוסר אחריות? האם אינך חושב שאולי כדאי לתת את הקול למפלגה שקרובה למצע שלכם - גם אם לא בדיוק? הבהרה: אני חושב שהמצע של ישראל אחרת הוא טוב ביסודו. הוא לטעמי, למרות שהייתי מוסיף לו אי אילו דברים, פירוט לגבי כמה נושאים שבהם נתתם יותר קו כללי מפעילות קונקרטית, וכן הלאה. אם היה לכם סיכוי להיכנס לכנסת הייתי אומר - מצוין; אבל כמו שזה נראה כרגע, אין לכם סיכוי להיכנס, ובמעשיכם אתם למעשה מחזקים מפלגות פאשיסטיות או מפלגות פנאטיות-דתיות. תודה מראש על ההתייחסות.

© Tweety ©

New member
אני רק רוצה לאחל בהצלחה

ולהגיד שאני מאמינה בלב שלם בדרך של ישראל אחרת ושנעבור ועוד איך נעבור את אחוז החסימה. ובנתיים, עד שבוע הבא אני אעשה הכל כדי שננצח, אם זה בחלוקת פלארים סטיקרים או סתם לנסות לשכנע אנשים (והצלחתי לשכנע לא מעט בימים האחרונים) ושוב כל הכבוד ובהצלחה, גלי.

שלום לאלדד

בחתימתך סיכמת את התשובה: "אני חושב משמע אני קיים". אנחנו חושבים שיש מקום לגוף שנקרא ´ישראל אחרת´. הסרת המועמדות בגלל סקרים מהווה נבואה שמגשימה את עצמה. אנחנו מאמינים בדרך, אנחנו שכל האנשים שישימו את הפתק ´נ´ בקלפי מודעים לסיכון שציינית. אבל האלטרנטיבה של מרבית האנשים האלו היא לשים פתק לבן או להמנע מלהצביע בכלל. ולכן, כחלק מחשיבה ארוכת טווח, אנחנו מאמינים שאין היום מקום להכנע לתכתיבים וסקרים ולהמשיך ולדבוק במה שאנחנו מאמינים.

ori

New member
מס´ 4 בישראל אחרת זה בערך כמו 120 ב

מס´ 4 בישראל אחרת זה בערך כמו 120 בליכוד

ori

New member
למה אתם לא פורשים מהמרוץ

למה אתם לא פורשים מהמרוץ? עצוב שגם אתם מתנהגים כמו פוליטיקאים קטנים וחוטאים למאבק שבשמו אתם מתמודדים הרי ברור שאין לכם סיכוי אז למען כל מה שאתם מייצגים תפרשו מהמרוץ

deep ocean

New member
הי עופר, זאת מיכל מהקונג-פו ../images/Emo39.gif

רציתי לאחל לכם בהצלחה, ואני באופן אישי אצביע לכם

deep ocean

New member
אני מתאמנת ברביעי ובשבת

ובפעמים נדירות אני באה בימי שלישי (רק בשביל להשלים שיעור). תהנה באימון
הלוואי על כל נבחרי הציבור להיות בעלי יושר, הגינות, וטוהר כמו שלך!!

תשובה

אייל לא עזב את המפלגה. אייל מחויב לדרך, לחזון ולתפישה של ישראל אחרת. אני לא רואה מקום לדון בהתלבטויות אישיות בפורום זה.

snift

New member
לצורך דחיית המלעיזים,

שתשובתו של אנוכי הפעוט אינה מספיקה להם, האם תוכל לפרט. האם אייל עזב את המפלגה ? את התנועה ? ויתר על מקומו ברשימה ?

לברוך

אתה מוזמן להתקשר אלי. יש לך את המספר. כאמור, אני לא רואה מקום לדון בפורום לגופו של אדם.

Isis29

New member
עופר עבן אולי שי לך מה להוסיף

לשירשור שם ISIS כאחת שמטלבטת ולא מתלהבת מאף מפלגה והולכת להצביע אבל לא בלב שלם בתודה ISIS

למעלה