שרשור שאלות לגלעד שגב

מוזיקה ישראלית

גלעד נורא מעניין אותי לדעת איזו מוזיקה מהארץ אתה אוהב לשמוע? *אהמ* ברי סחרוף *אהמ* המון אהבה והערכה נופר (שמחכה לתשובה על המייל שלה=))

היי :)

היי :) כמו שציינתי - אני ממש אוהב ומעריך אמנים שכותבים ממקום אמיתי - בלי פוזה - ברגע שזה קיים ממקום נכון, אני אוהב לשמוע את זה. תודה :)

איף

New member
שאלה שלישית ו(אולי) אחרונה...

השירים שלך באים ממקום מאד אישי ועמוק. אתה בעצם נחשף דרך השירים שלך... ההרגשה היא (שלי לפחות) שמכירים אותך דרך השירים. לא פחדת בהתחלה להחשף ככה? להוציא את ה"אני האמיתי" שלך החוצה לעיני כל?

מממ...

שאלה טובה - האמת היא שזה משהו שלא חשבתי עליו - חשבתי רק שאם זה אני - אוכל לעמוד מאחורי זה לא משנה מה - אבל אתה לא יכול לצפות תוצאות של כדור שלג :) יש בהחלט דברים לא קלים בחשיפה

oRockGirLr

New member
גלעד, ../images/Emo105.gif

תעשה לי נעים בגב
[סתם לא היה לי משהו חשוב להגיד
] אוהבת, אור=]

oRockGirLr

New member
אה ושכחתי לציין, היית מדהים ../images/Emo105.gif

בהופעה בניצנים =] מחכה לעוד הופעה.. [תבוא לחיפה!
]

גלעד, עוד שאלה ../images/Emo9.gif

אתה לא חושב שאתה מתקדם מהר..? זאת אומרת, בהתחלה עכשיו טוב ואז מותק לשי ועכשיו ימים.. איך כל הקצב בשבילך? אתה עובד על אלבום חדש? שיר

3נטוש

New member
גלעד אתה פה עדיין../images/Emo35.gif

דרך אגב יש לך איזה קשר לטל שגב

גלעד.....נשמה!

אתה מיוחד כל כך! לא רואים כמוך בכל יום...(מממ.... שומעים...) מתי אתה בא שוב להופיע במרכז, ולא בשישי בערב? ובאמת רק שתדע, שאתה מאוד מיוחד בעיניי והבאת למוזיקה שלנו משהו מאוד מרגש ואמיתי שהיה חסר לנו כבר הרבה זמן...

אם גלעד רואה את זה...

היי גלעד.. זו שוב אני מור. אני פשוט חייבת להגיד לך שוב..שאני אוהבת אותך!
ואין עלייך..
ושיש אולם הופעות בחדרה שגם איזה זמר הופיע בו פעם. אז כדאי לברר..ומקווה לראות אותך פה מופיע. אז שוב אוהבת המון.
מור בלי

למעלה