שרשור ציוד

פלגיה

New member
אם צורת הנעל לא השתנתה

אז לדעתי אין בעיה. ויש ילדים (מופלאים. לא שלי) שבאמת הולכים בעדינות וההליכה שלהם לא משנה את צורת הנעל. בעיקר אם זו נעל ראשונה שהלכו בה בקושי חודשיים.

העניין הוא שלכל ילד יש מבנה רגל אחר

ישנן נעליים צרות יותר או ארוכות יותר, לכן לפחות בהתחלה עדיף להתאים לכל ילד נעל לפי סוג הרגל שלו כשהלכנו לחנות שמתמחה בנעלי ילדים המוכרת נתנה לנו דגם ישן (כמובן נעל חדשה אבל לא הדגם הכי יקר) כי אמרה שזה יותר מתאים לצורת הרגל של הבן שלנו

p i n o k y o

New member
שאלה תפעולית לבעלות מכשיר האדים פרו-קאר

אני משתמשת חדשה במכשיר ויש כמה דברים מוזרים שקורים איתו שאני לא יודעת מה אני עושה לא נכון אשמח אם תוכלו להסביר לי מנסיונכן! הרבה פעמים כשאני ממלאת את המיכל במים, נניח ליטר אם זה משנה לעניין, סוגרת, הופכת את המיכל על פיו ומניחה על הבסיס, מסובבת קצת את כפתור עוצמת האדים שיהיה חלש, לא חזק. נדלקת נורת ביקורת אדומה ולא ירוקה. והמכשיר מתיז אויר אבל לא אדים. רק אם אני משחקת קצת עם הטיית הזוית של המכשיר, או מרימה שוב את המיכל ומקבעת שוב על הבסיס היא לפעמים מואילה בטובה להיהפך להיות ירוקה והמכשיר מתחיל להוציא אדים. נוסף על כך, כשקמתי באמצע הלילה נוכחתי לראות שמנורת הבקרה כבתה לגמרי, שהמכשיר כיבה את עצמו, למרות שתעלת המים בבסיס היתה עוד מלאה במים! מה הקטע של המכשיר הזה? מה אני עושה לא בסדר?

שירון28

New member
מאיפה את בארץ?

זה גם תלוי בזמן הייצור שרשום על הכסא אני קניתי בזמנו בבזאר שטראוס בירושלים אני יודעת שמחסני פנתר גם זולים מאוד- ברמת גן בצפון בבייבי ירכא השאלה איפה את גרה?

שמחה16

New member
זקוקה למיטת תינוק באיזור תל אביב

חשוב במצב טוב. ורצוי עם מזרון. תודה מראש. אשמח לקבל מסרים.

שמחה16

New member
יש מישו?

בבקשה .הילד בן 7 חד ישן בעריסה. יש עוד תינוק בבית והוא במיטה.

ללילילל

New member
אולי כדאי שתתני עוד קצת פרטים על המצב -

מצטערת שאני מתערבת כשאין לי אפשרות לעזור... אבל בדרך כלל כשמבקשים תרומה, ועוד של משהו גדול יחסית כמו מיטת תינוק, מספרים לפחות בקצרה ובאופן כללי על מה מדובר ולמה יש צורך בתרומה (ועוד "חשוב במצב טוב"...). הרי רוב האנשים שקנו מיטת תינוק בהשקעה כספית ניכרת, אחר כך שומרים לילד הבא או מוכרים אותה או מעבירים אותה הלאה בתוך המשפחה או בין החברים. אז כדי שיוותרו על האפשרות הזו למען אדם זר, הם צריכים להשתכנע שיש סיבה. "זקוקה" זה קצת כללי מדי, וריהוט זה לא בדרך כלל צורך קיומי בהול... אני חושבת שבגלל זה לא קיבלת תגובות.

../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif למשפחה חד הורית בביגוד לבן/בת בג

בגיל חצי שנה-שנה וחצי. המשפחה של תלמיד שלי שאני תומכת בהם. אשמח לקבל ביגוד לחורף ולהעביר אליה. כמו כן אם למישהו יש שטיח במצב טוב לחדר ילדים אשמח להעביר.
מראש!

נ ע ה1

New member
שאלות

א. תוכלי לפרט את הגיל של הבן והגיל של הבת ? ב. מאיפה את בארץ?

תאומים בן ובת, אך במידות הבן-כבן שנה

, והבת- חצי שנה-7 חודשים. גרה באזור השרון.

נ ע ה1

New member
אז אני אבדוק

לבן לא נראה לי שיש לי (הבן שלי רק בן שנה ורבע...) לבת אני אחפש. ממש פוטרים או גם בגדי גוף מחומר דמוי מגבת?

or11128

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif../images/Emo91.gif זקוקה להמלצה על מטפלת

שלום לכולן מחפשת מטפלת לילדון מקסים בן שנה ושלושה חודשים, לשלושה ימים בשבוע (אולי יותר בהמשך). אולי מישהי מכירה מטפלת שמתפנה, חברה, אמא, אחות, שכנה... מישהי שאפשר להמליץ עליה ואני אוכל להפסיק לחשוש, לשחרר קצת את ילד ולחזור להתפרנס... מתגוררת בגבול בין רמה"ש להרצליה אודה מאוד לכל עזרה בענין

../images/Emo222.gifמחפשת מנשא גב לטיולים ../images/Emo222.gif

אולי מישהי מוסרת או מוכרת? אמור להתאים לילד בן שנה וחצי.

למעלה