שרשור פרק Crush

דיברנו על זה כבר....

| | | | | V לא משנה, בכל אופן,, השיר הוא Time After Time הביצוע השקט (שלא אהבתי ממש...) מהפרק לא ממש ידוע, אך הגרסא המקורית (ולפי דעתי, הכי יפה) היא של הזמרת cyndy lauper

casperit

New member
אההה היה פרק מצוין חוץ מדבר אחד..

לא יכולתי שלא לשים לב לדמיון לעלילה של הכי גאים שיש ג´סטין נפצע מקבל מכה במוח מישהו שיודע לציר טוב לא יכול יותר לצייר אח"כ.. לא יודעת מה היה קודם אבל זה בדיוק אותו דבר. בכל מקרה פרק יפה, ואממ אין לי הרבה מה להגיד עליו. פשוט פרק יפה. יעל נ.ב *לקס לות´ר רולז*

GirlFriend

New member
../images/Emo12.gifפרק יפה ומותח...

בתחילת הפרק כשהרופא נפל במעלית זה היה מפחיד כי חלום כזה חלמתי לפני כמה זמן (בלי קטיעת הידיים) ומאז אני מפחדת ממעליות..
אני מוזרה אני יודעת... לנה קנאית.... מה יהיה עם קלואי וקלארק בסוף
הם יהיו חברים
למרות שנראה לי שלנה
קלארק

אור 2002

New member
ג´סטין צייר את אהבת חיי

אני לא סובל את ג´סטין הוא פגע בקלואי הדמות הכי מתוקה בחיי!!! רשע! אבל הוא צייר אותה מקסים!

פרק יפה!

"אני רואה אותך טס בשמיים עם חליפה... שקלת פעם קריירה בתור טייס?" חחחחחחחח... קרעו אותי...

זוהר פ

New member
מישהו שם לב כשנפלו לג´סטין הציורים

אני לא בטוח כי הכל זז שם נורא מהר, אבל היה שם ציור של בגד כחול עם S או משהו כזה באחד הציורים ? אותי הרמיזות כבר מעצבנות. הם פשוט היו בוטות מידי וכבר היה בדיוק את אותה רמיזה כשהם רכבו על הסוסים. שיעשו אותם באלגנטיות יותר.

KerenWelling

New member
כן ראית נכון

הייתה חליפה כזו, וגם קלארק כמעט החזיק בזה... וגם בפרק עם הדבורים...המועמד הראשון שנעקץ בדיוק הדפיס את הססמא שלו,שכללה חליפה של סופרמן עם S על החזה וכשהראש שלו בפנים....וגם בעיתון "הלפיד" קלואי הכינה כתבה על כמה שזה קשה להשיג בחור בקמפוס...היא השתמשה שמה בהרבה סופר. וליד הכתבה הייתה תמונה של ציפור (כל הדמויות הן ציפורים כאלו....) עם חליפת סופרמן. *ראו קובץ מצורף*

הגר לרר

New member
הנה תמונה מהפרק שהיה

איזה פרק היה שבוע שעבר "התרסקות" הנה כדי שתזכרו...

הגר לרר

New member
../images/Emo108.gifתמונה ותגובה לסקר

היי כולם!! אני חושבת שאני מזדהה עם לנה כזאתי ילדה טובה.. ששומרת הכול בפנים הנה תמונה של כול הצוות..חיזר|| תהנו .. אהה והנה תגובה לפרק שהיה אני מתה לרשום אז ככה.. הפרק היה מדהים!! אחד מהפרקים האהובים עליי הוא וניקודימוס מקום ראשון קודם הרמיזות על super man (אני רואה אותך עף בחליפה) ועוד רמזים עבים.. ובכלל סוף סוף בפרק הזה אנחנו רואים שללנה יש רגשות לקלארק המדהים (אוי איזה עיניים) ורואים שהיא קינאה בסוף שהם החזיקו ידיים ורצתי להיפרד מוויטני אבל בגלל שאבא שלו החליט למות בפרק הזה (סתם..) אז היא לא הצליחה .. והסוף היה הסוף הכי "הכי" שהיה לסמולוויל המוסיקה והצילום.. ובכלל איך שלנה וקלארק החליפו מבטים בעצב וקלואי ראתה לשקלארק יש עדיין רגשות עליה.. אני יודעת אני רגשנית מדי אבל בכיתי בסוף איך אי אפשר?!? הגשם המבטים המוסיקה ובכלל הסצינה העצובה הזאת.. איזה מסכנים הם לא ייצליחו לממש את האהבה שלהם (בינתיים) אז בקיצור פרק שווה עוגייה הקלטתי אותו ואת כול הפרקים מאז ניקודימוס 4 פרקים אז אני יכולה לחרוש עליהם .. אוףףףףףף אני מתה שהם ייתנשקו נשיקה|| טוב אז כתבו לי והנה לנוסטלגיה.. תסתכלו במה ששלחתי לכם יש קטע אנימצייה מהפרק אז שיואו סוף סוף כתבתי את זה.... חולה עליכם!! הגר

למעלה