שרשור פרק Crush

mishmesh

New member
../images/Emo41.gif שרשור פרק Crush ../images/Emo41.gif

גרררר, הפסדתי רבע שעה מההתחלה ושתי דקות מהסוף. מישהו יודע מה שם הפרק
בכל מקרה, היה פרק די יפה, אבל עם סוף די עצוב
. ומישהו יודע איפה גל
הוא לא היה אמור לחזור

שיו התוכנית הזאת נהיית יותר טובה מפ

מפרק לפרק!!!!!!!!!! אין זאת התוכנית הכי גדולה שהייתה לערוץ 3 או לפחות אחת הגדולות!!!

westlife rules

New member
איזה פרק פצצה!!../images/Emo29.gif

לנה סוף סוף רוצה את קלארק והיא וקלארק רומזים את זה אחד לשני בלי סוף... קלארק מחבב את קלואי... אבל בסוף לקלואי היה פנים עצובות כאלה כי הוא הסתכל אל לנה בצורה כלשהיא... והג´סטין הזה מה זה יפהההה!!!!!!

הדעה שלי

שוב פרק ממש טוב - סוף סוף קצת עניין סביב קלואי שלי... (אופס- ה"שלי" היה בקול רם?) ממש התחלתי לאהוב את משולש קלארק-קלואי-לאנה, ואת כל הקנאה שרואים על הפנים של לאנה. וגם -- לפני שוויטני אמר ללאנה על אבא שלו, היא אמרה לו שהם צריכים לדבר -- המחשבה הראשונה שלי זה שהיא רצתה, במילותיה של ורדה רזיאל ז´קונט, לזרוק אותו... מה אתם חושבים? אה והיו עוד רמיזות (בדיחות- לא יודע איך לקרוא לזה..) "סופרמניות"- בתחילת הפרק- דני לקלארק- "אני רואה אותך עף בחליפה" וקלואי לקלארק - "אתה מכוכב אחר לגמרי" ועוד משהו שדווקא לא הכי חיובי מפיה של מרת´ה- "יש סודות שהורסים משפחות" (או משהו בנוסח) -- די אירוני לא? אה ומגיע לי מזל"ט- היום ראיתי את 3 הפרקים האחרונים לעונה!!!! (כן כולל הפרק שראיתי שוב לפני 40 דקות- יש בעיות?!)

KerenWelling

New member
כן.....

לא רק שזו דעתנו...אלא זה כזה ברור שלאנה עמדה לזרוק אותו!!!!! אבל...היא לא תעשה את זה עכשיו כי חזרה תקופת הרחמים....(לא ספויילר!,דעה!!!!!!!!)

heart breaker

New member
פרק מדהים - גאד!

אתמול היה פרק מדהים והורס... ג´סטין מכוער!, מה ? אף אחד לא שם לב... אף אחד לא הזכיר את סיפור העלילה.... עם המכונית והכל- מותח ומעניין. תודה לאל! לאנה קלטה מול מי היא עומדת! הקטע של משולש האהבה מוצא חן בעיני... אבל עכשיו ללאנה לא יהיה הרצון להיפרד- היא מרחמת על וויטני (שהוא דרך אגב יפה כל כך!!!!?) קלואי חמודה לאללה.... דרך אגב אני חדשה פה אז אני מקווה שתקבלו אותי יפה

KerenWelling

New member
~מתחיל שרשור פרק~

היי. אני אכתוב את מה שאני חושבת על הפרק כי אני רואה שאתם לא מתחברים לצ´אט... אז ככה.... פרק נפלא ומרגש.... שמתם לב איך שוב היה לקלארק סקס אפיל כשהוא העיף את ג´סטין?....(חיחי...כמו סופרמן -דין קיין- בלואיס וקלארק!) לגבי לאנה....אמ....תקשיבי מותק....את ראית איך קלארק נמרח עליך (וידעת טוב מאוד איך הוא מרגיש -התוודת שאת יודעת בפרק עם פרח הניקדימוס-), ועכשיו, רק כשהוא מתחיל לשים לב לקלואי את נזכרת שהוא קיים?!?! (פח...כמו קלארק וקלואי), אז סורי בייבי!, עד כמה שאני רוצה שתהיו ביחד...אני חושבת שאחרת את המועד....נחכה לטוב (לא מספרת מה קורה בהמשך למי שלא יודע!)...ולגבי ויטני ולנה...אוף!, שוב הגיעה תקופת הרחמים!!! לגבי קלואי....איך את מסוגלת באותו הזמן להיות מאוהבת מוות רצח שוד בקלארק (המצאתי!!!!שוד!!!!!!!!!!) ופתאום גם להתאהב בג´סטין??!!?... את בטח ממש נהנת מכל תשומת הלב שקלארק נותן לך עכשיו, ואני חושבת שזה ממש מגיע לך אחרי כל מה שעברת...(הכוונה איך שקלארק מספר על לאנה והיא ממש ממש נפגעה....)... לגבי קלארק.... דיי לרמיזות האלו!!!!!!, אתה ולנה רומזים אחד לשני בלי סוף על מערכת היחסים שתרצו שתווצר בינכם, אבל עדיין לא עושים כלום?!?!?!?!?!.........אח......אבא שלך לא נתן לך איזו שיחה על חיזור....לא קראת ספרים ולא ראית בטלויזיה?!.... אהבתי אותו (כמו תמיד...) בפרק הזה, הדבר היחיד שמפריע לי זה שנותנים לו חולצות שעושות אותו נראה כמו ענק מול כולם, וגם מקצרות לו את הצוואר בצורה מגעילה לחלוטין!, ועוד משהו לגבי הידיעה שפיט הביא לו...אתה ידעת!!!!!!!!!, לא זוכר שגרמו לקלואי (ע"י לחיצת יד) להגיד מה היא מרגישה כלפיך!?!?!?!??!?!........... לגבי פיט....אמ....אין ממש מה להגיד לך...אבל תודה שאמרת לקלארק מה קלואי חושבת עליו...למרות שזה לפי דעתי דיי בגידה באמון שקלואי נותנת בך...למרות שגם...המצב היה בילתי נסבל והיית חייב לעשות משהו!, קיצר...אמ...כלום! לגבי וויטני...מסכן....אני יודעת כמה סובלים כשבן אדם יקר מת...אני שמחה שיש לך את לאנה כתמיכה ושאתה באמת רוצה לשפר את היחסים ביניכם..., אבל מה קרה שפתאום הפסקת לקנא בה ובקלארק?.... לגבי לקס...עשית טוב כששלחת את פמלה החוצה!, אני הייתי עושה אותו דבר אם הייתי באותה הסיטואציה...אבל עשית טוב כשבאת לבקר אותה..., אני אישית הייתי מרביצה לאבא שלי מכות מוות אם הייתי יודעת שהוא היה עושה לי את זה...אבל במצבך....לא הייתי מנסה את זה...(חחח...זו כמו מאפיה החברה של ליונל!!)...אתה לא צודק שיש אנשים שנועדו להיות לבד....אבל אם ככה אתה מרגיש, אני רק רוצה שתדע, שזה לא סופך להיות לבד...ממש ממש לא!!!! (כאילו....וואוו!!!!!,יהודי, עשיר, חכם, מקסים, חתיך, חמוד, מתחשב ועוד המון מחמאות!!!....., כולן היו לוקחות אותך!)... לגבי פמלה...אני חושבת שלאחר המוות (ואני בטוחה שזה יקרה בקרוב...-לא ספויילר, אלא דעה!-), את צריכה להשאיר ללקס את כל המניות שלך, וככה הוא ידע שאת לא היית לידו בשביל הכסף, אלא בשבילו... קיצקץ...פרק מקסים ויפה מאוד, מקווה שימשיכו כך (למרות שכך הם נהגו עד עכשיו....).... נ"ב: ממש ממש אהבתי את כל הרמיזות על סופרמן!!!!!גוד ג´וב גייז!!! *מקווה שזה יכנס כמאמר.....
*

KerenWelling

New member
חוזרת בי!

לא להרביץ לאבא שלך (בקשר ללקס), אלא לא לדבר איתו ולצרוח עליו משהו כמו כמה שנים טובות.....

ברודי

New member
אההה

כמה דברים- קודם כל בקשר לקלואי היא לא בהכרח התאהבה בג´סטין היא עשתה את זה כדי לגרום לקלארק לקנא (בהתחלה), מה שגם ג´סטין היה ממש חמוד! אבל זה באמת היה דפוק שהוא לא יודע שקלואי אוהבת אותו כי כולם ידעו ובאמת אפילו הוא ידע מהפרק שהיא נישקה אותו. בקש לחולוצת של קלארק זה כזה חמוד, סה"כ ניסו לתת לו מראה של נער חווה מה שגם הוא ממש מתוק ככה, וזה לא החולצה שעושה אותו רחב, זה המבנה גווף שלו
ו...זהו. והכי מגניב זה הרמיזות בפרק איך שישר על ההתחלה הוא אמר לו- אני רואה אותך עף עם חליפה, אני כזה- אהההה.... והיתה עוד רמיזה...שכחתי.... אבל הפרק באמת היה מדהיםםםם

KerenWelling

New member
כן....

גם אני חולה על הרמיזות... ברוריה!!!!!!!!!!!ממצב?!?!?!?"זו קרן מהאייסיקיו!!! איי לוב פקונדו ארנה!!!!!!!!! את גם חולה על סמולוויל?! מתוקה!!,בואי נדבר באייסיקיו!

ברודי

New member
הי קרן, איציק סגור...

אין לי סבלנות לתוכנה הזאת... אני מתה על סמולוויל!!! יותר נכון על סופרמן... יותר נכון על דין קיין... בעצם, כל דבר שקשור לסופרמן!!! (אפילו אני מחכה לליגת הצדק בערוץ 6 עם סופרמן...) חולני אהה?

KerenWelling

New member
דדדדדייייייייייייייייייייייייייייי

אני מתה!!!!! את ממש כמוני!!!!!!!!!!!!!!!!!! (גם אני מחכה לליגת הצדק בקוצר רוח!!!!!!!!!!!!!) יייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאכנסי לצ´אט שיש אליו קישור בפורום!!!!!!! אנחנו בחדר סמולוויל!

Digi Lista

New member
אחחח איזה פרק!...

רציתי להיכנס אתמול ישר אחרי הפרק אבל לא הצלחתי, כנראה שקצת פספסתי את הניתוחים וכול מה שהיה לי להגיד על הפרק נאמר... אבל...זה היה פרק ממממההההההמממםםםםםםם!(בכיתי בסוף, מודה באשמה...), לאנה או קלואי, קלואי או לאנה...בכלל כול המשפטים והרמזים לכול מיני דברים ממש טובים(איכשהו זה מראה מסתוריןלמרות שברור על מה מדובר...) והמשפט של לאנה לגביי מי שמאוהבים בו ונמצא מול הפנים....
מתי כבר תתחיל העונה השנייה(בארצות הברית, לא בארץ...)? טום פשוט מתוק בטירוף!!!(זה ניסוח עדיין, לא בא לי לאשפז את עצמי בגדר הערצה חולנית אליו...)

z O e i

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני לא מאמינה!! ה-פ-ס-ד-ת-י את הפרק!!!!!!!! *מכה את עצמי*
מישו? פליייז?.... תקציר קטנטן?... פליז פליז פליייייז *יורדת על הבירכיים* פליייייייז

Buffy1

New member
פרק יפה

אהבתי! סוף סוף התפתחות בעלילה, כלומר ביחסי קלארק-לאנה-קלואי. את לקס לא מראים מספיק. למה שלא ישלבו אותו גם במשולש האהבה? למשל שיהיה דלוק על קלואי או אפילו על לאנה
אבל הוא אוהב את קלארק יותר מדי כדי לעשות לו דבר כזה

Piccolo

New member
מישהו זוכר את השם של...

השיר שהיה בהלוויה.. שיר מפורסם... אם מישהו זוכר לפחות איך הלכו המילים זה עשוי גם לעזור... תודה.. והיי לכולם

למעלה