~מתחיל שרשור פרק~
היי. אני אכתוב את מה שאני חושבת על הפרק כי אני רואה שאתם לא מתחברים לצ´אט... אז ככה.... פרק נפלא ומרגש.... שמתם לב איך שוב היה לקלארק סקס אפיל כשהוא העיף את ג´סטין?....(חיחי...כמו סופרמן -דין קיין- בלואיס וקלארק!) לגבי לאנה....אמ....תקשיבי מותק....את ראית איך קלארק נמרח עליך (וידעת טוב מאוד איך הוא מרגיש -התוודת שאת יודעת בפרק עם פרח הניקדימוס-), ועכשיו, רק כשהוא מתחיל לשים לב לקלואי את נזכרת שהוא קיים?!?! (פח...כמו קלארק וקלואי), אז סורי בייבי!, עד כמה שאני רוצה שתהיו ביחד...אני חושבת שאחרת את המועד....נחכה לטוב (לא מספרת מה קורה בהמשך למי שלא יודע!)...ולגבי ויטני ולנה...אוף!, שוב הגיעה תקופת הרחמים!!! לגבי קלואי....איך את מסוגלת באותו הזמן להיות מאוהבת מוות רצח שוד בקלארק (המצאתי!!!!שוד!!!!!!!!!!) ופתאום גם להתאהב בג´סטין??!!?... את בטח ממש נהנת מכל תשומת הלב שקלארק נותן לך עכשיו, ואני חושבת שזה ממש מגיע לך אחרי כל מה שעברת...(הכוונה איך שקלארק מספר על לאנה והיא ממש ממש נפגעה....)... לגבי קלארק.... דיי לרמיזות האלו!!!!!!, אתה ולנה רומזים אחד לשני בלי סוף על מערכת היחסים שתרצו שתווצר בינכם, אבל עדיין לא עושים כלום?!?!?!?!?!.........אח......אבא שלך לא נתן לך איזו שיחה על חיזור....לא קראת ספרים ולא ראית בטלויזיה?!.... אהבתי אותו (כמו תמיד...) בפרק הזה, הדבר היחיד שמפריע לי זה שנותנים לו חולצות שעושות אותו נראה כמו ענק מול כולם, וגם מקצרות לו את הצוואר בצורה מגעילה לחלוטין!, ועוד משהו לגבי הידיעה שפיט הביא לו...אתה ידעת!!!!!!!!!, לא זוכר שגרמו לקלואי (ע"י לחיצת יד) להגיד מה היא מרגישה כלפיך!?!?!?!??!?!........... לגבי פיט....אמ....אין ממש מה להגיד לך...אבל תודה שאמרת לקלארק מה קלואי חושבת עליו...למרות שזה לפי דעתי דיי בגידה באמון שקלואי נותנת בך...למרות שגם...המצב היה בילתי נסבל והיית חייב לעשות משהו!, קיצר...אמ...כלום! לגבי וויטני...מסכן....אני יודעת כמה סובלים כשבן אדם יקר מת...אני שמחה שיש לך את לאנה כתמיכה ושאתה באמת רוצה לשפר את היחסים ביניכם..., אבל מה קרה שפתאום הפסקת לקנא בה ובקלארק?.... לגבי לקס...עשית טוב כששלחת את פמלה החוצה!, אני הייתי עושה אותו דבר אם הייתי באותה הסיטואציה...אבל עשית טוב כשבאת לבקר אותה..., אני אישית הייתי מרביצה לאבא שלי מכות מוות אם הייתי יודעת שהוא היה עושה לי את זה...אבל במצבך....לא הייתי מנסה את זה...(חחח...זו כמו מאפיה החברה של ליונל!!)...אתה לא צודק שיש אנשים שנועדו להיות לבד....אבל אם ככה אתה מרגיש, אני רק רוצה שתדע, שזה לא סופך להיות לבד...ממש ממש לא!!!! (כאילו....וואוו!!!!!,יהודי, עשיר, חכם, מקסים, חתיך, חמוד, מתחשב ועוד המון מחמאות!!!....., כולן היו לוקחות אותך!)... לגבי פמלה...אני חושבת שלאחר המוות (ואני בטוחה שזה יקרה בקרוב...-לא ספויילר, אלא דעה!-), את צריכה להשאיר ללקס את כל המניות שלך, וככה הוא ידע שאת לא היית לידו בשביל הכסף, אלא בשבילו... קיצקץ...פרק מקסים ויפה מאוד, מקווה שימשיכו כך (למרות שכך הם נהגו עד עכשיו....).... נ"ב: ממש ממש אהבתי את כל הרמיזות על סופרמן!!!!!גוד ג´וב גייז!!! *מקווה שזה יכנס כמאמר.....
*