שרשור פרק 162

liaush

New member
יותר מידי הרכבים משותפים.

הדמיון באופי בצורת דיבור. בכל המשפטים בכיו יכול "יוצאים מהקשרם." אבל כפי שכבר הבנו שום דבר באלופה לא קורה סתם. שום משפט באלופה לא נאמר סתם. אני מאמינה שיש לסצנה הזו בין ניקי לזאביק משמעות מאוד מסויימת וחד משמעית. גם סיפור חייהם מאוד דומה מיטל-עסקה בזנות ומזונה הפכה לאשת מליונר(מדובר בג'וזף) שכיו' יכול הוציא אותה מהבוץ סיפור דומה גם אם ניקי (למי שקרה את הביוגרפיה שלה) ניקי הייתה נרקומנית שבזכות אדם מאוד משפיע יצאה מהבוץ (מדובר בזאביק). הרצף של הדברים פשוט לא מתחבר לי. ברור לי שקיים קשר כלשהו בין ניקי למיטל למרות שלחשוב שניקי זו בעצם מיטל אחרי ניתוח זה ישמע מופרך. רוב הסיכויים שנקנה את גרסת הנסיעה הארוכה של סיגי לח"ול עקב סיבה פתאומית מאשר שנקנה את הגרסה של מיטל וניקי אותו בן אדם. החידה הזו פשוט מתחילה לשגע אותי. ואני ברוך השם יש לי דמיון עשיר. והוא מביא אותי למקומות הכי הזויים בעולם. אני מתה לדעת מה בעצם מסתתר מאחורי ניקי.. אני מקווה שבזה התסריטאים יצליחו להפתיע =].

daeve1

New member
אז עכשיו בעצם זה רשמי...

מיטל, אולנה, דובי, דריה, וג'לל יחזרו בחלק השני של העונה, הידד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daeve1

New member
**אלונה**

ואיזה כיף לדעת שהשמועות היו נכונות ומיטל באמת תחזור יחד עם שאר השחקנים לחלק השני של העונה
זה בטח אומר שסער ומיטל יהיו ביחד בסוף

מיטל לא חוזרת!!

יעני "מיטל" תחזור לכמה פרקים אבל עם תחבושות על הראש וזו לא תהיה לירז צ'רכי... מה שאני חושבת שייקרה בסדרה:ג'וזף ייקח איזה מישהי שיש לה קול דומה למיטל ויגיד לה לשים תחבושות כדי שלא יראו שזאת לא היא.. וינסה להוציא בעזרה את המידע על הקלטת שעכשיו הוא יודע...

mayushaa

New member
חחחח כזה מצחיק...

ליאן וסער...יוווואו זה היה גדול.. נו מה עכשיו הפסקה של שבועיים?!?! לא חבל\=? חוזרים ב17.6?זה ביומולדת שלי :):)

linoy7

New member
רק אני שמתי לב שגל הסתכלה על סער במבט של:../images/Emo41.gif

"עזוב אותי, באמאש'ך"
זה היה ממש מצחיק
אויי גל
מחררררר

tg151

Well-known member
ריטה

כשריטה הסתכלה בקלטת הוידאו שהיא וסיגי רקדו שם וריטה נזכרה בה וצפתה בסיגי זה היה ממש יפה. סיגי ממש חסרה.

ט ל ו ש1

New member
איזה מתוקההההה

בא לי לחבק את גל חזק חזק חזק, איזו מתוקהההה.אני חולה על קטנים. גם ליאן וסער,איזה חמודים הם היו בקטע הזה..עם הרכבת וההר..והכל!
מצחיקים ובכללי, פרק בסדר. מילי וטובה הכניסו קצת חיים לסדרה
הן מצחיקות-דפוקות-מעצבנות כאלה..

MoRaN SaShA

New member
איזה פרק מצחיק../images/Emo6.gif יהודה ועדי עושים שטויות../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח כשהם עשו המחזה דרמתית של הספר של גל
לא הפסקתי לצחוק
"איפה הר?!?!? אוו עברנו את ההר!" חחחחחחחחחח והילדה מסתכלת עליהם עם עיניים גדולות כאלו של "מה אתם מפגרים?"
חחחחחחחחחחחחח ילדה מתוקהה.. שני אלו הרגו מצחוק הפרק
.. וניקי.. שתלך לעזה. גם כן חוף ניצנים.

nofarosh11

New member
xDDDDDDDDDD ^^

ותחילת הסצנה הכי קרעה אותיי פתאום שומעים את סער כזה "טווווווווווווו טוווווווווו צ'וקו צ'וקו צ'קו צ'קו" xDD או ש - "איפה ההר ? פוף ! נעלם ! ! "

MoRaN SaShA

New member
חחחחח כן ../images/Emo6.gif ועם הפוף נעלם ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גדול ../images/Emo6.gif

חחחחחחח וכשהיא אמרה משהו כמו "מפריע". נשמע כמו מפריע לפחות.. חחח זה היה בדיוק כשדורי נכנס
חחחחחחחחחחחחח הילדה כאילו רמזה לו .. "אתה מפריע......................" חחחחח
סצנה קורעת

nofarosh11

New member
זה היה מפליע .. xDD

ואיך היא הסתכלה עליהם כאילו "מה אתם מפגרים ? מאיפה צצתם ? " xDD איזוו ילדה חמוודה.. :]]

faery18

New member
אופס, המשך. בטעות שלחתי באמצע. ../images/Emo9.gif

גם אני אהבתי את הקטע ששסער וליאן קראו לגל את הסיפור, "איפה ההר? פוף! נעלם!" והיא הסתכלה עלייהם כאילו היא לא מבינה מה שני הסתומים האלה רוצים ממנה
היא מזה חמודה

גל פשוט מתוקהה../images/Emo214.gifאני מתה עליה../images/Emo99.gif

ובאמת הניקי הזאת מעצבנת, אני שונאת אותהה.ומה זה השיער הזה
הם כאילו לא רואים שהוא נפוח

למעלה