אבל מחר יהיה מותח ../images/Emo13.gif
לפי הפרומו שראיתי.... לא יודעת אם זה ספוילר, אבל לאלה שלא רוצים לדבר שלא יקראו =}.
סער יזכר!! הוא יזכר בהכל! וכמובן במיטל
!!! אני מצפה לזה בקוצר רוח. רק עכשיו קלטתי איך זה הולך, בחלק הראשון סער בלי זכרון ובפרק השני סער יחזור
למרות שאני מאוהבת בסער החדש, אני גם נורא מתגעגעת לישן. מעניין אם הוא יחזור להיות מניאק כפי שהוא היה. למרות שלא נראה לי. לפי מה שהבנתי החלק השני יהיה הרבה יותר מותח מהראשון. שבועיים זה לא הרבה זמן חיכינו כ"כ הרבה לעונה השניה אז מה זה השבועיים המסכנים האלה? זה יעבור מהר. רק חבל שיש רק 100 פרקים
זה יעבור מהר ואני לא רוצה שזה יגמר!
. בטוח הטלנובלה ההבאה תהיה כישלון אם מדובר בבר רפאלי בתפקיד הראשי=/, יפה היא כן.! דוגמנית היא כן! אבל שחקנית??. לאן הגענו אלוהים??? כל פישר שנראה טוב בימינו ישר הופך להיות "שחקן" בחיי המדינה הזו לא מעריכה מספיק את השחקנים שלה. יש שחקנים שעושים עבודה כ"כ קשה ומדובר בשחקנים בנשמה שלא מקבלים תפקידים מסויימים בגלל שהם מובטחים לאיזה דוגמן/דוגמנית צמרת שאין להם מושג במשחק!. כ"כ עצוב מה שקורה במדינה הזו.! מגיעים למצב שנותנים תפקידים ראשיים לאנשים שלא לימדו משחק בכלל. (לא אנקוט בשמות בשביל לא לפגוע ברגשותם של המעריצים). אבל זה דיי מבאס לא?