שרשור פרק 162

../images/Emo41.gifשרשור פרק 162../images/Emo41.gif

כל מה שקשור לפרק לכאן
מה שלא ישורשר ע"י אחד המנהלים
צפיה מהנה|פופקורן

יואו חחחח

נכון שדורי אמר לאבא שלו שהוא רוצה לספר לליאן ואז האמ הוא החזיר לו ואאבא שלו מרביץ לאבא מה?אז הוא שיחק כזה למטה חשבתי הוא מוציא את החגורה הייתי בשוק חחחחחחחח...לא הבנתי מה הולך פה.. האמ פרק נחמד.. מחר סערוש ניזכר.. יפה לטובה יש קליטה מהירה חחח... איזה חמוד אוסקר.. וסוף סוף מבינים קצת למה תם לא בוכה ולא כלום..

julie90

New member
חחחחחחחח

יואו!! סוף סוף דורי מחזיר קצת לאבא שלו!
ואיך צחקתי בקטע שזאביק אמר: אל תירק לבאר שירקה עליך, זה היה גדווווול!
לדעתי, ניקי ממש שקופה. מי לימד אותה לשקר (או, אולי נכון...לשחק?!) יאללה שסער יזכר כבר...

בכריתוש

New member
איזה מצחיק היה שסער וליאן קראו לגל סיפור!

חח נקרעתי.. ובאמת סוף סוך נזכרו שיש להם ילדה! אני אוהבת קטיעם עם גל ולא ראוים אותה כמעט.. ואיך ליאן מרימה אותה..? אין לה שברים בצלעות? איזה חמודה היא! קצת שמנמנה אבל חמודה!

julie90

New member
חח נכון?

ממש מתוקה התינוקת! ובאמת היה אחלה של סצינה כשהם קראו לה מהספר. הוציא ממני חיוך

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחחח איך ליאן מרימה ילדה בת שנה+?

חחחחחחחחח זה לא כזה כבד האמיני לי. חחחחח אני אתמול רקדתי עם אחיינית שלי בת שנתיים (על הידיים חחח) חחחחחח וזה היה סבבה
(בחתונה.. אם את שואלת חח) אני מאוהבת בההההה

בכריתוש

New member
אבל יש לה שברים בצלעות!

אני גם מרימה בת דודה שלי בת 5 אבל היא אחרי תאונה עם חור בריאה ושברים בצלעות.. היא אמורה בכלל ללכת? חח

MoRaN SaShA

New member
אההההההה חחח לא הבנתי בהתחלה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

זהו תכלס.. אחרי תאונה שכזו .. יכול להיות שלא. אבל זה יותר קשור לשרירים של הבטן.. אם היא לא עברה ניתוח בבטן זה לא אמור להשפיע. (כי כשמרימים משהו - מפעילים את השרירים של הבטן.)

וואי זה היה ממש עצוב כשתום הלך לישון

והריח כזה את הסדינים... הייתי בטוחה שאז הוא סופסוף יתפרק קצת אבל לא... הוא הוציא את הסדינים
סתום אוסקר כזה חמוד
ומיטל גל דווקא שחקנית טובה
לא כל כך אהבתי אותה בהתחלה...

חופייי

New member
"איפה הר? פוףף גם ההר נעלם.."

חחחח יאוו התמוגגתי בקטע שלהם..(עם גל..) מתאים ליהודה בתור קטר אה??

daeve1

New member
היה פרק נחמד מאוד...

אבל זה לא היה מה שציפיתי מהפרק הלפני אחרון של החלק הראשון לעונה, הוא היה אמור להסתיים בסוף קצת יותר מותח, וחוץ מזה אני שמתי לב שהתסריטאים לא עשו שיעורי בית כי שאוסקר זייף את המוות שלו תום בכה הרבה.

yaniv1216

New member
לא מחייב..

סבא שלו היה האבא ואמא שלו וכו`.. אבל סיגי הוא הכיר אותה בקושי איזה שנה.. נכון שהוא אהב אותה והכל אבל זה הרבה יותר קל לו מאשר עם סבא שלו..

liaush

New member
אבל מחר יהיה מותח ../images/Emo13.gif

לפי הפרומו שראיתי.... לא יודעת אם זה ספוילר, אבל לאלה שלא רוצים לדבר שלא יקראו =}.
סער יזכר!! הוא יזכר בהכל! וכמובן במיטל
!!! אני מצפה לזה בקוצר רוח. רק עכשיו קלטתי איך זה הולך, בחלק הראשון סער בלי זכרון ובפרק השני סער יחזור
למרות שאני מאוהבת בסער החדש, אני גם נורא מתגעגעת לישן. מעניין אם הוא יחזור להיות מניאק כפי שהוא היה. למרות שלא נראה לי. לפי מה שהבנתי החלק השני יהיה הרבה יותר מותח מהראשון. שבועיים זה לא הרבה זמן חיכינו כ"כ הרבה לעונה השניה אז מה זה השבועיים המסכנים האלה? זה יעבור מהר. רק חבל שיש רק 100 פרקים
זה יעבור מהר ואני לא רוצה שזה יגמר!
. בטוח הטלנובלה ההבאה תהיה כישלון אם מדובר בבר רפאלי בתפקיד הראשי=/, יפה היא כן.! דוגמנית היא כן! אבל שחקנית??. לאן הגענו אלוהים??? כל פישר שנראה טוב בימינו ישר הופך להיות "שחקן" בחיי המדינה הזו לא מעריכה מספיק את השחקנים שלה. יש שחקנים שעושים עבודה כ"כ קשה ומדובר בשחקנים בנשמה שלא מקבלים תפקידים מסויימים בגלל שהם מובטחים לאיזה דוגמן/דוגמנית צמרת שאין להם מושג במשחק!. כ"כ עצוב מה שקורה במדינה הזו.! מגיעים למצב שנותנים תפקידים ראשיים לאנשים שלא לימדו משחק בכלל. (לא אנקוט בשמות בשביל לא לפגוע ברגשותם של המעריצים). אבל זה דיי מבאס לא?

daeve1

New member
צודקת liaush החלק השני בטח הולך להיות הרבה...

יותר מותח, ובאמת באסה שבעונה הזאת יש רק 100 פרקים
בהתחלה לא האמנתי שיש רק 100 אבל אז ראיתי בויקפדיה שזה נכון
אה ונצל''ש - אמרו בגיא פינס שמיטל חוזרת
אבל מישהי אחרת תשחק אותה

daeve1

New member
נראה לי שהבנתי איך זה הולך להיות...

בעוד החלק הראשון היה רגוע (יחסית), החלק השני הולך להיות מותח במיוחד, הרי אחרי שסער יזכר הוא בטח יעזוב את ליאן ואז ג'וזף ישמע על כך שחזר לו הזיכרון וינסה להוציא ממנו איפה הקלטת ואז לרצוח אותו, וסער בטח יצטרך לברוח מג'וזף וזאביק כדי שלא ירצחו אותו. וגם החלק השני הולך להיות מפוצץ ברעים: דובי, מילי, טובה, זאביק, דורי, ג'וזף והעוזרים שלו. אין ספק - החלק השני הולך להיות טוב

liaush

New member
הבנתי במשהו קצת משונה בניקי..

כשאמרת שמיטל תחזור בתור שחקנית אחרת. נפל לי האסימון. שמת לב לפני איזה כמה פרקים. כשניקי וזאביק דברו. וניקי רצתה לסוע לאנשהו. וזאביק אמר לה "תסעי אני אנסע אחרייך." ואז ניקי אמרה. "לא! אתה לא תחזור." והיא אמרה את זה בצורה כ"כ בטוחה ומלאת עוצמה ממש כמישהי שכבר עברה את זה. ואז כשהוא שאל אותה "למה שאני לא אבוא." או משהו כזה והיא אמרה "כי אתה לא באמת אוהב אותי." וחוץ מזה כל הקטע הזה עם הטביעה שישודר מחר ממש הזכיר לי את מיטל. יש לי ממש הרגשה חזקה שהן קשורות. והפעם אני מרשה לדמיון שלי להשתולל חח כי לפי מה שהספקתי לראות באלופה אין דברים בלתי אפשריים! בסוף עוד נגלה שניקי היא בעצם סוכנת מוסד וסער הוא בעלה מהגלגול הקודם ודורי הוא הכלב הצ'יאה-אה שלהם חח D:. באמת שאפשר כבר לצפות להכל!.

למעלה