שרשור פרק 10!

20508080

New member
דעתי על הפרק../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

טוב בוא נתחיל עם זה, ששרלין היא ב י ץ'!!! יו, איך שהיא קטלה את מריה בחנות בגדים! איזה כלבה! ואיך היא אמרה למרי "יו'ר א צ'יילד" בקול שטני כזה! ואיך אף אחת לא ידעה מה לענות לה
טוב, לדעתי השרליל(ה) הזאת ממש פרמיטיבית! התנהגות מגעילה.. אני במקום ארי הייתי מעיף לה כאאאפה ושתפסיק להתערב לי בחיים.. אחרי הכל, הוא לא צריך לחיות לפי החליל שלה, והוא צריך לעשות מה שהוא מרגיש ומה שהלב שלו אומר לו, ולא בגלל האינטרסים של אחותו. חוץ מאחותו, המשפחה שלו מאוד נחמדה.. לגבי הניפוי - לדעתי זה היה צפוי. למרות שמריה ממש מתאימה לו הוא העיף אותה רק בגלל הדת.. וחבל.. ברור לי שגם עם נטע וגם עם מרי לא יצא לו כלום.. עם מריה עוד היה איזשהו סיכוי לקשר רציני! ומרייייי
כזאת מושלמת! כמה יפה אפשר להיות! מת עליהההה ועל החיוך והצחוקים שלה! היא כזאת שווווווההה!

יעל סתם

New member
שרלין היא פרימיטיבית

איך היא קטלה את נטע על זה שהיא רוצה להגשים את עצמה לא מבינה מה הבעיה שהיא תלך ללמוד. זה שהיא (שרלין) ואמא שלה נשארו בבית לא אומר שארי צריך גם כן אחת כזו ובכלל הבחירה היא של ארי ולא שלה. הוא זה שיהיה עם נטע או מרי ולא היא.

יעל סתם

New member
שרלין היא פרימיטיבית

איך היא קטלה את נטע על זה שהיא רוצה להגשים את עצמה לא מבינה מה הבעיה שהיא תלך ללמוד. זה שהיא (שרלין) ואמא שלה נשארו בבית לא אומר שארי צריך גם כן אחת כזו ובכלל הבחירה היא של ארי ולא שלה. הוא זה שיהיה עם נטע או מרי ולא היא.

!!

מסכימה איתך במאת האחוזים.. שרלין כזו ביצ'ית.. כבר אין לי מה להגיד עליה חחח וכל הבנות חמודות ומקסימות.. אבל אני מהיום של הצילומים ידעתי שיש רק 2 בנות שיכולות לבנות איתו קשר רציני... והן צ'לסי ומריה.. מריה יותר מאתגרת בשבילו.. אז כשהוא העיף את צ'לסי התאכזבתי ואמרתי לעצמי "נו טוב, הוא השאיר את מריה לפחות.." אבל כנראה שהוא באמת מסונוור מבלונדיניות וחבל.. כי הוא שוכח מה מתאים לו.. חחח וואט אברררררררררררר אני יכולה לקבל את הטבעת במקומן!?!?! היא ממש יפההה חחחחחח

יששש יששש ישששששששששששש

|מרגישה שניצחתי בלוטו| הגיע הזמןןןן! סופסוףףףףףףףףףףףף!! ותגידו, זה רק אני או ששרלין הפרק הייתה ממש מפחידה במבטים שלה{משאר הפרקים שהראו אותה}?

רונושי

New member
נראה לי שהוא יבחר במרי...

כי בהצצה לפרק הבא רואים שהוא רב עם נטע או משהו כזה... שהיא מתקשרת ומתנצלת ואומרת שהיא הייתה עושה את הכל מחדש ושהיא לא התכוונה למה שהיא אמרה.. אז נכון, הרבה פעמים הם עושים עריכה "מעוותת" ותמיד זה נראה שונה..אבל הפעם אני לא בטוחה שהם יכלו לשחק בעריכה כי מה שהיא אמרה שם זה לא ממש דבר שאפשר להוציא מהקשרו..

efif1212

New member
אני חושבת ש...

שרלין באמת ביצ'ית חבל על הזמן, אבל אני גם חושבת שהיא עומדת על שלה,ולא משנה את עצמה לפי(ובשביל..) אחרים ,כדוגמת מריה. ואני חושבת שמה שהיא עשתה למריה,ואיך שהיא קטלה אותה,היה מוצדק לחלווטין!! מריה קודם כל חנפנית בטירוף...חושבת שאם היא תביא מגן דוד לשרלין אז שרלין אולי תסתכל עליה אחרת...דבר שני היא לא סגורה על עצמה-היא חוגגת את חג המולד או לא?? זה ברור שכן אז מה היא מתחילה לשחק אותה?מזה הסיפורים המפגרים האלה על ישו שהוא בעצם היה יהודי וכל זה? אני טוטלית לא אהבתי את מריה,כי היא כולה זיוף אחד גדול,או כמו שמרי אומרת "פייק"(מזויף..) אז טוב שנשארו נטע ומרי,ומעניין באמת מי תזכה...

20508080

New member
יש צדק בדבריך,

אבל בכל זאת, בן אדם נוצרי הוא גם בנאדם! לא צריך לשפוט אותו לפי דת בלבד. עוד לפני שהיא פגשה אותה כבר היה לה אנטי מוחלט לגבי מריה, וזה דבר פרמיטיבי בעיניי! ואהבתי מאוד את המשפט הראשון בחתימה

ליטלי6

New member
צודק, נכון שלא צריך לשפוט לפי דת

אבל הדת משחקת תפקיד משמעותי מאוד. הוא הגיע לכאן כדי למצוא יהודיה. רק מה שמפליא אותי זה שכל הזמן הוא אמר שלהורים שלו מאוד חשוב שהבחורה תהיה יהודיה ובסוף מי שבחר במריה, זה האבא! ליטל נ.ב- אני בעד נטע.

ט ו ט

New member
שרלין מדהימה

היא כל כך הפתיעה אותי ניראתה מדהים חיננית יפה מרשימה מאוד היא יודעת מי הם בדיוק לאן הן שייכים ארי לא בדיוק צעיר ואם בגיל 34 הוא עוד לא החליט לבד כניראה שהוא צריך עזרה הלא כן ? יהודים אורטודוקסים זה משהו כמו דתיים לייט לכן הם שמרנים כל כך ולכן יש להם את כל המסורת הם לא הולכים עם כיפות והכל אבל הקטע של הדת נורא נורא חשוב כמו שגבר דתי לא יתחתן כאן בישראל אם מישהיא שהיא רק חצי יהודיה ככה אותו דבר לגביהם ובסופו של דבר לא נטע ולא מרי באמת באמת נכונות בשבילו . ולא שאני מתה עליה אבל אם צ'לסי הייתה באה היא הייתה מקבלת פידבק חיובי משרלין ומורדיה מארי את הספקות שהיו לגביה

אחותו כזאת פרמיטיבית!!!

"נשים במטבח וגברים הם המפרנסים" גררר הוכחה שהאישה הזאת ממש מטומטמת!! ההורים שלו כאלה חמודים!!ציפיתי להורים כאלה שהיו כמו שרלין\ל אבל הם ממש חמודים!!

למעלה