שרשור פרק 10!

../images/Emo41.gif שרשור פרק 10! ../images/Emo41.gif

איך שרלין אחותו של ארי תגיב? האם ארי באמת עני? איך יגיבו הבנות? כל מה שקשור ל"מכל הבנות בעולם" לכאן!

יעל סתם

New member
מסתבר ש...

רצו לבחון מי באמת באה כי ארי מצא חן בעיניה ומי בגלל הכסף.

יעל סתם

New member
סוף סוף הוא קיבל שכל

ושלח את מריה הביתה. היא לא יהודיה וטוב שהוא שלח אותה.

Mor love

New member
אבל היא בתהליך גיור../images/Emo70.gif

והיא הכי מתאימה לו גם...היא יכולה להתגייר, מרי צעירה מדיי ולא מוכנה למערכת כזאת, ונטע לא מתאימה לו בכלל
אוףף לא אוהבת אף אחת מהן....אבל בחירה שלו..

יעל סתם

New member
היא לא בשבילו

חוזרת ואומרת את זה כי גם ראו שהיא לא בדיוק מבינה בדת היהודית.

sigal223

New member
בושה וחרפה שיש אנשים כמוך במדינה

לא פלא שהמדינה הזאת נראת על הפנים

תמרה24

New member
נכוןןןןןןן מריה כאת מלכה!!

מריה אני איתך!!! את היית הכי מתאימה לו!! אז מה אם שרלין אמרה שאת לא בשביל ארי.. לפחות היא אמרה את האמת שאת הכי בולטת מבין הבנות וזה הכי חשוב!! ואם ארי מתקפל לדעה של אחותו אז מגיע לך יותר!!!!! וגם מגיע לך יותר מבחור שסוחב אותך עד ניו יורק כדי להגיד לך שבסוף הוא לא רוצה אותך!! אוףףףף מרי כזאת פאקצה ונטע נאחסייייתתתתתת..... אני לא יודעת מי עדיף.. כבר לא אכפת לי... איבדתי את כל התקוות!

sigal223

New member
ואם היא לא תתגייר אז מה ? מה קרה?

אז הוא יתחתן עם חצי נוצריה. זה לא סוף העולם. חוץ מזה אם הוא והמשפחה שלו כאלה גזענים אז מה הם עושים בחו"ל? שיגורו בארץ. יש ליהודים מדינה ואם הם כאלה מחשיבים את עצמם יהודים שלא רוצים קשר עם נוצרים אז מה הם עושים בחו"ל בשביל זה הקימו את המדינה לא ? נמאס מהצביעות של האנשים. איזה אנשים מגיעלים. פשוט בושה. והארי הזה חושב את עצמו איזה מינימום איזה שחקן הוליוודי. אני ממש מביישת את השחקנים ההוליוודים שאני בכלל מזכירה אותם. הוא גם חרמן, גם גזען, רודף נשים חולני, חושב את עצמו על כלום, סנוב ושחצן, יבש כמו הנגב ואפס אחד גדול ובנוסף לכל גם לא יפה ולא חתיך. סתם נראה כמו איזה היפופוטים.

sigal223

New member
את גזענית! וארי גזען מגעיל וגם

המשפחה שלו. אז מה עם מריה חצי יהודיה. איזה גזענים! אחר כך מאשישמים את הנוצרים בגזענות כלפי היהודים. לא פלא ששונאים את היהודים בעולם כי הם הגזענים הכי גדולים שיש. אני יהודיה ואני ממש מתביישת בזה שאני יהודיה. הייתי מעדיפה פי אלף נוצרי על איזה יהודי מכוער ודפוק כמו ארי. לדעתי יש למריה מזל שהוא הוציא אותה. היא לא צריכה תת רמה כזה וגזען מגעיל. בגלל אנשים כמוך יש שנאה ליהודים בעולם.

yaki123

New member
ישששששש../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif..רציתי ש..

מרי ונטע ייעלו
יאללה הלוואי מריי זוכההה

נאאאטלי

New member
צ'לסי../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif

צ'לסי
היא הייתה צריכה לזכות
בעצם לא
הוא מגעיל מידי בשבילה יאאאאאאאאקיר
&^%&%^

חחחחחחחחחחחח וואי קרע

אותי הסוף... מאיפה הקוף!? מסילביה... מי זאת סילביה? מי אקס... *מביטה בקוף בשנאה* חחחחחח גדולל
וואי הפרק הבא הולך להיות הכייייי טוב!!וקורע.... ובקשר לפרק: זה היה ברור שזה היה לבחון אבל הייתי בשוק שהם משכו את זה רק ל-5 דקות.חחחח ושהור העיף את מריה נו טוב צפוי... וואיי אחותו ביצ' ביצ ביצ' ביצ'!!!! אמאלהה...חחח ולסיום- מריייי

יעל סתם

New member
אחותו סתם סליחה על הביטוי מגעילה

היא לא התייחסה אליהן יפה ובכלל לא אהבתי אותה.

L U Z I A

New member
../images/Emo6.gifבדיחה של פרק../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

טוב אז קודם כל זה היה צפוי שארי לא עני
נמנמ.. נטע.. ארג אני שונאת אותה!
מריה הייתה כזאת שולטתת.. איך הוא לא ראה את זה?
ואני לגמרי בטוחה ששרלין היא גבר מחופש לאישה
והיא הייתה כ"כ מגעילה למריה כשהם נפגשו לקניות..
וכל הקטע עם מריה בסוף.. היה מרוח כזה.. יותר מדי
פרק ממש מגוחך

נאאאטלי

New member
חחחחחחחחחחח דנע../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

"ששרלין היא גבר מחופש לאישה"
הרגת אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה