שרשור פימו

Sימה

New member
ליז מוכנה ללמד אותך - אני בת"א

את באמת נישמעת מתוק מתאים לך בת"א ? Sימה

ToXic LizZie

New member
תודה סימה את מותק בעצמך! האמת ש...

אני ממש בצפון ואנ תלמידה ככה שלא ממש יזדמן לי לקפוץ לת"א... תודה על העזרה! יש לך סטודיו? בכמה כסך את תהיי מוכנה ללמד אותי (אם בכל זאת יצא לי להיות בת"א)?

Sימה

New member
בלי כסף ,בהתנדבות--יש לך כסף רק ל5

חבילות . אז בוודאי אין לך כסף ללימודים . מוכנה הייתי להקדיש לך 3 שעות לגלילים בסיסיים. אבל את גרה בצפון ואני בת"א . אולי מישהי בצפון תתנדב--נחכה וניראה Sימה

ToXic LizZie

New member
וואלה ../images/Emo99.gif איזה מאמי! ואני הייתי

בטוחה שהיום כבר אין דברים בחינם... חחח שלוש שעות? איך יש לך זמן?
אם הייתי גרה במרכז הייתי באה עכשיו אבל,
אני לא! בכל מקרה את ממש, אבל ממש נחמדה
. תודה לך

קראתן לי?../images/Emo9.gif

אז כמו שכבר ציינו קודמותי...אני ממליצה באמת לנסות ולהתחיל לבד. כמובן שיש דברים שקשה מאוד להסביר מבלי לראות, אבל לפחות את הבסיס...ההתחלה אני חושבת שמומלץ להתמודד לבד. בקומונה שלי ריכזתי מספר אתרים שמאוד מאוד מומלצים למתחילים- מלווים בתמונות והסברים ברורים. אם יש שאלות נוספות אשמח להשיב... ובכל הקשור לסדנאות- את זאת אנו עושים במסרים...יש מספר מדריכות בצפון שישמחו לעזור.

ToXic LizZie

New member
תודה! כבר מצאתי את הקומונה שלך

אחרי חיפוש קצר בפורום... וגם שאלתי שאלה... עכשיו רק אחכה לתשובה.

../images/Emo6.gifאליך שרון אמיר

יש לי מספר חבילות פימו ישנות. הם כמובן קשות. כיצד ואם אפשר בכלל לרכך אותם בדרך כל שהיא? מודה לך מראש עדינה

ToXic LizZie

New member
אני לא יודעת אם תכירי: רמת-ישי...

זה ליד טבעון, עפולה, אלונים... שם באיזור

ליז חמודתי....

עד כמה ששמעתי יש חוגים לפימו אצל "איריס ישראל" בחנות אצלכם ברמת ישי ואו אצל "סיפרי" . במידה ולא, שילחי לי מסר ואני מבטיחה לך שנמצא ביחד פתרון. (אני גרה ממש לידך).

ToXic LizZie

New member
באמת? אני היום התכוונתי ללכת לקנות

באיריס אז אני אשאל אותם... תודה רבה!

מ ש כ י ת

New member
../images/Emo41.gif שרשור פימו../images/Emo41.gif

שאלות, בקשות, הצעות ומחירים. נא לשרשר לכאן.

talshani9

New member
שאלה טכנית בקשר לפימו

שלום... יש לי שאלה חשובה. אני רוצה להתחיל להכין פיות מפימו. אני מסתכלת בהרבה שיעורים על איך להכין פיות יפהפיות מפימו, באינטרנט. בדיוק עכשיו הסתכלתי על אתר שנתנה לי משכית. מה שאני לא מבינה זה: האם כן צריך להכין שלד (קונסטרוקציה) לפיה או לא? ואם צריך, מאיזה חומר צריך להכין את השלד (חוט מתכת? ואם כן - איזה)?

למעלה