שרשור פימו

ToXic LizZie

New member
../images/Emo92.gifעזרה עם פימו ../images/Emo26.gif

הייי אני התחלתי לעשות פימו וראיתי אמליכם בגלריות צמידים יפים עם פרחים וכל מיני צורות יפות... אני אשים תמונה ואם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהסביר לי אני מאוד אשמח!! שמתי לכם מספרים בתמונות כדי שתכלו להסביר לי... אני רוצה בעיקר לעשות חרוזים לצמידים ולשרשראות... ו... עדיין לא קניתי פימו ויש לי כסף לקנות 5 פימו... איזה צבעים כדאי לקנות (הכוונה לצבעים שהם הכי שימושיים ובסיסיים...) אני בטוחה שחלקכם יודעים אז אם תראו את ההודעה תגיבו בבקשה...! תודה מראש- ליזי

אילת39

New member
שאלה של בורה בפימו../images/Emo9.gif

אני לפני קנייה ראשונה של פימו...תהיתי האם ניתן לערבב צבעים...למשל אם אני רוצה ירוק אני צריכה לקנות, או שניתן להגיע אליו באמצעות כחול וצהוב? שאלה נוספת - מנסיונכן...על איזה צבעים הייתן ממליצות בתור התחלה?

jewelp

New member
סליחה על הבורות...למה לכה על פימו ?

למה משמשת הלכה על הפימו ? האם רק לשם תוצאה מבריקה או שזה "שומר" על הפימו ? והאם יש לכה שהיא לא מבריקה ? באיזה חברה אתן משתמשות ? תודה, פולה

אילת39

New member
מחירי פימו בחיפה

לידיעת החיפאיות, לאחר סקר שערכתי היום: פלסטלינה -8.80 בחבוט - 8.90 בעשר אצבעות - 9.90 נועה אומנויות - 10.85 (!!) לא יאומן, הא? אגב כל החנויות שהזכרתי נותנות הנחת פורום...המחירים לפני הנחה..

talshani9

New member
פימו

אם יש למישהו אתרים טובים בנושא של פימו (במיוחד איך להכין. וגם סתם גלריות), הוא מוזמן להמליץ... לא להמליץ בבקשה על חרוזים מפימו - לא מעניין אותי. תודה

Sימה

New member
יש קשת רחבה של צבעים מוכנים ואת

יכולה בהחלט גם לערבב . לפימו יש טבלאת עירבובים מה וכמה לערבב ע"מ להגיע לצבע מסויים לא שמרתי לעצמי את הטבלה- כי אני עצלה ופשוט קונה צבעים מוכנים. מערבבת לפעמים עם לבן ע"מ להגיע לצבעי פסטל . Sימה

naamaza

New member
קודם כל יש את גלריית הפימו

המפוארת של הפורום. כנסי למעלה ותראי. אני מזמינה אותך לסייר גם בגלרייה שלי

מ ש כ י ת

New member
קצת אתרים ../images/Emo43.gif

קודם כל הנה פיה מפימו וגם שעור בהכנת ראש לבובה / פיה מפימו אבל מתאים לכל חומר פיסולי. וגם גלריה עם המון דברים יפים ורעיונות מקסימים, מומלץ לשוטט בכל המחלקות. בהצלחה

ToXic LizZie

New member
תודה! אני קניתי עכשיו ב-8.60 זה יקר

קניתי 4 צבעים: צהוב זוהר, ירוק זוהר,ורוד זוהר ושחור. וגם חוט סיליקון עבה ב- 14.50. מה את אומרת? הכל עלב 50! זה יקר? חחח קניתי ועכשיו אני לא יודעת איך להתחיל

BLaCk magiCat

New member
אז ככה

הצבעים הבסיסיים הם צבעי היסוד אדום, כחול, צהוב וכמובן מלאי לבן ושחור תמיד מומלץ. בפימו יש כל מיני דברים נורא כיפיים כמו שקופים, עם נצנצים ומטאליים. ממליצה בחום להתפרע מדי פעם. אני רואה שבמילפיורי חשקה נפשך אז המקום המומלץ לשאול שאלות בקשר אליו זה בקומונת "אומנות בפימו", מנהלת הקומונה שרון אמיר המוכשרת היא זו שעשתה את החרוזים שצירפת להודעה וכולנו בשימחה נעזור לך. בנוסף בקומונה יש הרבה קישורים ואם את רוצה עוד קישורים מוזמנת לפנות אליי.

ToXic LizZie

New member
וואו תודה לך! הייתי מעוניינת להיכנס

לקומונה אם יש שם הסברים אבל- אין לי קישור... אם תוכלי לתת לי אני אשמח! ושב- תודה על העזרה.. אני לא חושבת שאני צריכה הרבה קישורים כי אני רק מתחילה אבל אם יש לך אתר שמסביר טוב איך עושים את הדברים המדהימים האלה אני יותר מישמח!!! תודה!!!!

מ ש כ י ת

New member
הנה משהו בסיסי

עגול באדום שחור, פרח ועוד למטה. ולגבי צבעים, לדעתי תקני צבעים שאת אוהבת ושמשתלבים יחד. זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן.

ToXic LizZie

New member
תודה! איזה יפה זה, וגם נראה קל חחח

אבל לא כל מה שנראה קל הוא קל... תודה לך!

ToXic LizZie

New member
ועוד שאלה בקשר לפימו-

בקשר לגלילים האלה, לפני שמאריכים אותם איזה גודל הם צריכים להיות... למשל אם אני רוצה לעשות פרח אז איזה קוטר העלה כותרת צריך להיות? אנ מקווה שהיבנתם את השאלה!

ToXic LizZie

New member
וגם בקשר למיפיונרי הזה- אני עושה

הרבה פרוסות דקות מגליל של פרח/כוכב וכו' ואז איך אני הופכת את זה לצורת חרוז? אני יודעת שאני צריכה להלבי את זה על משהו.. תודה על העזרה! ליז

למעלה