שרשור עצבים

falloutgirl XD

New member
איזה מאדר פאקרס ../images/Emo2.gif

דבר ראשון, אל תבקשי מהן סליחה. דבר שני, הילדה הטיפשה הזאת שעושה לך סצנות קנאה וכאלה, פשוט תתעלמי ממנה ותעשי מה שאת רוצה. גם לי הייתה חברה כזאת וזה היה סיוט להיות חברה שלה
ומה את מתכוונת לעשות כשהן יחזרו מאילת?

Fall Out Liel

New member
אני פשוט לא אדבר איתן..../images/Emo168.gif

הן ממש זונות וזה פשוט מגעיל ומעליב מה שהן עשו לי! את לא יודעת כמה עשיתי בשבילהן ואיזה כפויות טובה הן! עזרתי להן בכל צרה והייתי לצידן וככה הן מחזירות לי. שילכו להזדיין!!! שונאת אותן! ואני מתעלמת ממנה והתעלמתי. היא הייתה כזאת צומי! והיא ממש צבועה, פשוט מחליא! ואני לא מתכוונת לדבר איתן. אני הולכת להתעלם ולהמשיך בחיי כרגיל. אמנם אני אהיה עכשיו לבד בבצפר אבל כל עוד יש לי אמ פי, מי צריך חברים?
ואני אמצא חדשים, כאלה שלא דפוקים כמוהן. ועוד מה? היא משקרת לי! חברה אחרת שלי. היא אמרה לי שדודה שלה לא יכולה להביא יותר משתי בנות אז היא והחברה השנייה שלי הולכות אלייה והחברה השלישית נוסעת לדודים שלה שגם גרים שם. אבל מה?! אין לה דודים שם! ואיך אני יודעת?! כי היא אף פעם לא אמרה לי! הרי תיכננו לנסוע לאילת ביולי וחיפשנו מקום לישון וכשהחברה האחרת אמרה שיש לה דודים אז השנייה לא אמרה כלום. והיא אמרה שיש לה דודים בחולון, היא אף פעם לא אמרה משהו על אילת. שקר הן פשוט לא רוצות שאני אבוא [בהשפעת מי? זאתי שרבתי איתה אתמול. שפוטות, כאילו אנחנו בכיתה ה']

l i o r 1 8 2

New member
ואוו חברות זונות לחלוטין!!!!

קראתי את הכל עד עכשיו ואני ממש מסכימה איתך ואוו איזה חברות זונות ממש אווירה של כיתה ה' נהיה פה! איזה שטויות, מה הן נגררות אחרי עוד איזה זונה בלי נעל בת בליעל!

Fall Out Liel

New member
../images/Emo45.gif זה ממש מגעיל../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

וכמה חבל שאני בן אדם שלא נוטר טינה וכנראה ששבוע הבא נחזור להיות חברות.. אני לא יכולה לכעוס על אנשים יותר מדי. אולי אני אסלח להן אבל לא אשכח. והולך להיות ריב אחד גדול שילבין את כל העניינים ואז נראה כבר..זה פשוט פגע בי ואני לא יכולה לשכוח את זה

לייינוש

New member
גאאאד מה הן חושבות לעצמן!

לוקחת את מה שכתבתי ממקודם!!! והאמתי שגם אני כזאת לא יכולה להיות בריב אפילו אם הן היו זונות בנות זונות!! גאד איזה חוצפה!!!! פשוט תתעלמי! כן כן הן יבוא אלייך לבקש סליחה את עוד תראי!!!! את פשוט צריכה רק להגיד שאת פאקינג מאוכזבת!!! כי זה נכון כי הן חברות שלך!!! מתוך נסיון חיים אישי (כן כן 14 שנה נסיון חיים) אין אדם שלא שונא שאומרים לו שמאוכזבים ממנו! מה עבר להן בראש!!! ליאל אני תמיד יהיה פה בשבילך :) אפילו אם לא תרצי כי אני כמו שאמרתי לך דבק מגע של 5 שניות חחח

Fall Out Liel

New member
חחח../images/Emo168.gif

אני באמת מאוכזבת. אני לא הולכת להגיד להן כלום ולהתעלם מהן. ולי יש יותר ניסיון חיים, 15.8 שנות ניסיון
ותודה
את לא מעצבנת. את חמודה. ואני עדיין רוצה לבוא איתך לצופים
XDD

לייינוש

New member
אבל תמיד את יכולה לחשוב..

שאת הולכת היום לימית 2000!!! השמע עלוב אבל זה נכון היום זה הפארק הראשון שאני הולכת אליו בחופש!!! כן כן לונדון דפק לי את העיניינים כי בחודש שהייתי כול החברים הלכו!!! וכן תבואי לצופים אני יראה לך את ג"ג החתיך!!!!

falloutgirl XD

New member
אבל את לא יכולה לסלוח להן כל פעם מחדש

אם את רוצה שהן פוגעות בך שוב ושוב. את עושה לעצמך רק רע, ואני יודעת שאת עושה את זה כי את לא רוצה להיות אדם ששומר טינה ואת רוצה להתחשב בהן וברגשות שלהן אבל לא נראה לי שהן מתחשבות בך וברגשות שלך וזה לא הדדי אז למה שתתייחסי אליהן אם הן לא מתייחסות אלייך יפה? אם הן היו חברות אמיתיות הן היו מתנצלות גם אם הן שפוטות של אותה ילדה.

למעלה