שרשור עצבים

../images/Emo41.gifשרשור עצבים../images/Emo41.gif

אני לא מאמינה ששכחתי לפתוח וזה עוד כתוב לי על דף שמודבק למחשב,סלחו לי. אז מכיוון שטל נהנת לה בחו"ל,שרשרו לכאן את כל העצבים והתלונות שלכם.

עד שכולכם תראו את השרשור עדי, שאני אגיב:)

שכחתי לפתוח את השרשור עצבים אתמול,זה מעצבן לא?

איך הגעתי לעדי!?אני!אני אגיבXD

פאק אני מציפה בטירוף... שומם פה כולם במפגש,ואני כמו מפגרת מציפהXD

שמרתי לך מקום למחרD:

בעצם לא=.= את פשוט תצטרכי לכתוב פה מחר את התלונות/עצבים שלךD:

Could Be ME

New member
../images/Emo46.gifאני עצבנייית!!!../images/Emo46.gif

אין לי כסף. אני מרוששת. ואני הולכת לבלות 5 ימים באילת+ים המלח עם פקאצוווווווווווווווווווווווות!!!!!
משו יותר נורא מזה יש לכם?! אווף.! -אני-

לייינוש

New member
את לא היחידה!!

אין לי כסף בשיט והכסף היחד שהיה לי שזה 100 שקל ביזבזתי על הילקס.. כן כן עשיתי הילקס יאיי והכי חושב אני שמחה על שבזבזתי על זה... כי אני ממש אוהבת אותו!

Could Be ME

New member
היה לי 120 שקל!

שהרווחתי מבייביסיטר. ובזבזתי היום בדיזינגוף! נשאר לי חמישים, כי אני קמצנית תחת!!!!! וקניתי רק דיסק וסיכה! זה כל כך מעצבן! הלוואי והיה לנו כסף.......
-אני-

No FOB No Life

New member
הוא מת , ורק עכשיו מודיעים לי ? ../images/Emo7.gif

עוד שהייתי קטנה היה לי כלב .. הוא היה הגור של הכלבה של שכנים שלי .. לא מזמן היא מתה כי היא הייתה זקנה מדיי , אבל הוא , לא היה כ"כ מבוגר והיה לו עוד הרבה לחיות !! לפניי שנה , שנתיים .. מסרנו אותו בצער רבבב , כי הוא היה רגיל לעשות את הצרכים שלו לא במקום .. וזה לא משנה אם הורדנו אותו 5 פעמים ביום או 15 .. הוא התרגל לזה ולא יצא מזה
.. אחריי כ"כ הרבה פעמים שזה קרה , ההורים שלי אמרו שזה בלתי נסבל ואי אפשר להמשיך ככה .. והם החליטו למסור אותו , ניסיתי להתווכח איתם , והם החליטו לתת לי צ'אנס .. הורדתי אותו כל שעתיים , ממש כל היום ! ולמרות הכול , זה קרה
אחריי זה הם כבר היו סגורים על ההחלטה .. הם היו אמורים לתת אותו לחבר של חברים שלהם .. באתי איתם לחברים שלהם .. ואז אבא שלי נסע לחבר שלהם להביא להם אותו ... קיוותי שהוא יהיה מאושר שם כי יש להם גינה .. אבל זה לא היה נראה ככה .. כשנפרדתי ממנו , הוא בכה ואני בכיתי וחיבקתי אותו כי כ"כ הייתי קשורה אליוו .. רציתי לנסוע איתו , אבל הוא אמר שזה יהיה קשה לי מדיי .. בכל זאת התחננתי אלייהם שהוא יחזור , ממש הייתי על ארבע , אבל הם אמרו שבכל זאת נבקר אותו הרבה . והיום .. ששכן שלי היה פה וראינו איתו את המשחק .. אבא שלי אמר לי שהכלב שלי היה חולה והוא מת .. אני לא הכי בטוחה בזה .. אבל עדיין זה היה כ"כ מעציב לשמוע את זהההה .. אני הייתי כ"כ קשורה אליו , דאגתי לו כ"כ .. אפילו הבאתי לו לישון אם השמיכות שליי ולא משנה מה היה .. לא איכזבתי אותו בחיים .. אבל עדיין , למה אבא שלי לא אמר לי את זהההה
למה רק עכשיוו , ולמה בכלל לא יצא לי לבקר אותווו ..
[ולריחן , זה אחד הדברים שבגללם את יודעת מה]

לייינוש

New member
../images/Emo201.gif מצטערת..

את לא מבינה כמה אני קשורה לכלבה שלי... והדבר הכי עצוב זה שהיא זקנה.. אבל די אני כל כך מפחדת שהיא תמות.. כי היא מתחילה להתעוור!~

Could Be ME

New member
ואיי....../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני ממש מצטערת בשבילך.. ואם היה לי משו טוב להגיד הייתי אומרת.. אבל באמת אין לי משו לשפר את המצברוח... אני הייתי מרגישה בדיוק כמוך... -אני-

טל 182

New member
מצטערת ../images/Emo201.gif

אני יודעת כמה זה כואב. היו לי המון כלבים ובעלי חיים בבית ועדיין יש לי..אבל היו כמה שנפטרו במהלך השנים ואני יודעת כמה זה כואב. אני באמת משתתפת בצערך ומקווה שתרגישי טוב יותר.

0דידוש0

New member
אני ממש מצטערת ../images/Emo201.gif ../images/Emo7.gif

אני מבינה איך את מרגישה.. הייתה לי כלבה שמצאתי והחזרתי אותה לבעלים שלה..ואז היא הייתה באה לבקר אותנו כל הזמן{כי הבעלים שלה היו נותנים לה לסתובב ברחוב לבד}.. אני זוכרת שיום אחד היא הקיאה ולקחו אותה לוטרינר...מאדז לא ראיתי אותה יותר היא הפסיקה לבוא לבקר ואז אחרי שבוע ככה סיפרו לי שהיא הייתה חולה ולא יכלו לעשות כלום פשוט הרדימו אותה.. זה קשה..אחרי שנקשרים לכלב, אבל את תעברי את זה!!

למעלה