הוא מת , ורק עכשיו מודיעים לי ? ../images/Emo7.gif
עוד שהייתי קטנה היה לי כלב .. הוא היה הגור של הכלבה של שכנים שלי .. לא מזמן היא מתה כי היא הייתה זקנה מדיי , אבל הוא , לא היה כ"כ מבוגר והיה לו עוד הרבה לחיות !! לפניי שנה , שנתיים .. מסרנו אותו בצער רבבב , כי הוא היה רגיל לעשות את הצרכים שלו לא במקום .. וזה לא משנה אם הורדנו אותו 5 פעמים ביום או 15 .. הוא התרגל לזה ולא יצא מזה
.. אחריי כ"כ הרבה פעמים שזה קרה , ההורים שלי אמרו שזה בלתי נסבל ואי אפשר להמשיך ככה .. והם החליטו למסור אותו , ניסיתי להתווכח איתם , והם החליטו לתת לי צ'אנס .. הורדתי אותו כל שעתיים , ממש כל היום ! ולמרות הכול , זה קרה
אחריי זה הם כבר היו סגורים על ההחלטה .. הם היו אמורים לתת אותו לחבר של חברים שלהם .. באתי איתם לחברים שלהם .. ואז אבא שלי נסע לחבר שלהם להביא להם אותו ... קיוותי שהוא יהיה מאושר שם כי יש להם גינה .. אבל זה לא היה נראה ככה .. כשנפרדתי ממנו , הוא בכה ואני בכיתי וחיבקתי אותו כי כ"כ הייתי קשורה אליוו .. רציתי לנסוע איתו , אבל הוא אמר שזה יהיה קשה לי מדיי .. בכל זאת התחננתי אלייהם שהוא יחזור , ממש הייתי על ארבע , אבל הם אמרו שבכל זאת נבקר אותו הרבה . והיום .. ששכן שלי היה פה וראינו איתו את המשחק .. אבא שלי אמר לי שהכלב שלי היה חולה והוא מת .. אני לא הכי בטוחה בזה .. אבל עדיין זה היה כ"כ מעציב לשמוע את זהההה .. אני הייתי כ"כ קשורה אליו , דאגתי לו כ"כ .. אפילו הבאתי לו לישון אם השמיכות שליי ולא משנה מה היה .. לא איכזבתי אותו בחיים .. אבל עדיין , למה אבא שלי לא אמר לי את זהההה
למה רק עכשיוו , ולמה בכלל לא יצא לי לבקר אותווו ..
[ולריחן , זה אחד הדברים שבגללם את יודעת מה]