שרשור עוף!!

אמאלההההההה

קראתי ברייטינג שדוסון קריק נגמר!!! זה נכון??????? לא רוצההההההההההה
ו... היי קוראים לי מור, אני רואה את הסדרה מהפרק הראשון, לא פספסתי אף פרק ואני חולה על פייסי :)))) מקווה להתקבל בברכה :)

../images/Emo86.gif../images/Emo23.gif תפוזLive

שגיא כהן הוא פרשן ערוץ הספורט מזה שנים ארוכות, הוא מפרשן כיום באולפן בתוכנית סיכום המחזור של ערוץ חמש פלוס שנקראת "היציע המרכזי" בנוסף שגיא הוא הפרשן של "ליגת האלופות" לעיתים באולפן ולעיתים במגרש לצד רמי וייץ. שגיא הוא גם פרשן כדורגל בעיתון מעריב וטוריו מתפרסמים במדוריי הספורט היומיים וכן במוסף "אקשן" השבועי . היום ב- 20:00 הוא יתארח בפורום כדורגל. אתם מוזמנים להכניס שאלותיכם כבר עכשיו.
רונית גפניאל, יועצת לתקשורת בינאישית, ושי מור- יועץ זוגי, פותחים את ארועי יום ה-
ב-
הערב ב-18:00 הם יתארחו בפורום אהבה ורומנטיקה ויעזרו לכם למצוא את הדרך הטובה ביותר להביע אהבה ביום האהבה...

Dawson girl

New member
ניצול שרשור- שרשור עוף

בתיאבון אנשים!! אמא סופסוף הסכימה למגן קצת את הבית מפני התקפה סדאמית! והכל בגללי! בגלל הנדנודים שלי!!! הידד!! אה ולמי שרוצה- באתר הכיתתי יש כתבה חמודה על אסטרולוגיה, תיאור המזלות בהרחבה וכו'- ותודה לרוני- ומי שרוצה, שרק יבקש קישור... תיהנו ותקשקשו כאוות נפשכם... זו פקודה! נמש

היי לכולם!../images/Emo105.gif

בתאבון גם ממני!
נמש! הי! אני בינתיים לא צריך לנקוט אמצעים קיצוניים...אבל תשמרי את המתג לאח"כ!
ושימי קישור לאתר...
וול,אז היום אני לומדת למבחן האחרון שלי לשליש ב'! מבחן במחשבים...
מה נשמע אנשים???

LillipooT

New member
שלוווום! ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

המלחמה הזאת גם כן.. מלחיצה לי את החיים! אין לי מקלט ואין לי כלום... אבל יהיה טוב.. לא יודעת.. אני בינתיים מכחישה את כל העניין! אין מלחמה!
מה אתן עושות ביום שישי? יש תוכניות מיוחדות? ואיזה כיף לך טל! לי מתחיל בשבוע הבא עוד סיבוב מבחנים ואני לא חושבת שאני אעמוד בזה! זה נוראי.. יש לי "משבר-בית ספר" בזמן האחרון.. בעעע.. 9 שעות למדתי היום! 9! משעת אפס עד שעה שמינית.. איזה יום נוראי.

ביום שישי אני....../images/Emo105.gif

בטח אפגש עם חברות או משו... אין לי ממש עם מי לחגוג את הוולנטינז! ואני מתה כבר שיגמרו המבחנים! אלו היו השלושה חודשים מייגעים ומעייפים!! גט טו הב סם רסט!!!

Dawson girl

New member
ואני לא אעשה כלום...

כמו בכל שנה.... מתי כבר יהיה לי ולנטיין לחגוג איתו?... שאלה מעניינת. ואני רק התחלתי שוב את המבחנים... אבל לפחות זה ייגמר באחד ליוני!! רק חבל שזה בעוד 3 וחצי חודשים. *מתחילה לבכות* והקישור, שרבותיי, הוא חמוד ביותר! כדאי להכנס! הוא פה בייי נמש נ.ב- אי אפשר להגיע לדף המדויק אבל הנה הוראות: בדף הראשי של הביצפר תלחצו בסרגל בצד ימין על "שכבה י'", משם על "י'5" ואז על "אסטרולוגיה". וחוץ מאסטרולוגיה יש גם על אהבה, הפרעות אכילה וכל מיני דברים...

ביום שישי אני

הולכת לאכול ארוחת ערב אצל סבתא שלי לכבוד היומולדת של אבא שלי יש לו יומולדת בשבת :))))))))

LillipooT

New member
ממ ../images/Emo60.gif

אין לי שמץ של מושג מה אני עושה עדיין
נראה.. בכל מקרה - תהנו!

../images/Emo32.gifתראו איזה מגניבבבב../images/Emo32.gif

משהו ששלחו לי, בכלל לא קשור לדוסון קריק אבל זה מגניב (אחותי בר חצי שעה מנסה להבין ת'טריק חחחחחח) כנסו לקישור: http://www.cyberglass.co.uk/assets/Flash/psychic.swf קראו ת'הוראות ותעשו מה שהם אומרים... מגניב לאללה!!! תהנוווווו

אמור לעבוד ככה:

תבחרי מספר, לדוגמא: 45 תחברי את שתי הספרות שלו, לדוגמא ה-4 וה-5 (4+5=9) ואז את עושה נגיד 9-45 את מקבלת 36 תסתכלי ותזכרי טוב טוב את הציור של מספר 36 (לפי הטבלה) ותלחצי על הכדור

ואוו!!!../images/Emo105.gif

איזה מאאגניב!!!! איך זה יודע?????? עשיתי פעמים כל פעם יצא משו אחר וזה צדק בשתי הפעמים!

למעלה