שרשור מפגש

בבקשה. ../images/Emo9.gif

חצי מחיר מתומר וממש ממש חמודה.
ואני זוכרת שאמרת לי פעם שאת ממש רוצה אחת כזאת. רעה.
נממ יש לי אימא אוברפרוטקטיב... אם הייתי יודעת מההתחלה שאת באה הייתי חוזרת איתך ברכבת. (לא מרשים לי לנסוע לבד.
) לא משנה פעם הבאה.

ומממ סיכום שלי?

היה ממש מגניב! אני וטל הגענו בערך ב12 וראינו כל מיני אנשים. אולגה אישתי הטרייה :)P) באה וחיבקה אותי, ואז דניאל, ונועה, וממ רציתי שמאיה תבוא אבל היא ברחה ממני, :'( ואז הבאתי לדניאל את הדיסק ליומולדת (Dream Evil - The book of heavy metal) וממ אז נדיר הגיעה, וגם ניר, ואנשים התחילו לשאול מי אני וחלק זיהו וחלק לא, והיה מצחיק גם שהבאתי לאולגה חולצה של מטאליקה, האמת, מתאים לך חמודה! :D וממ, אחרי זה כשעלינו לגג היה מצחיק, עם השלט של הנכה, והמשרפות האלו שהיו לידינו חחח, והלהכות את ניר, וכל הקטע התנתקות שהיה כל המפגש חח. וממ טל ומאיה נעלמו, אבל טל חזר, ומאיה - הלכת בלי להגיד שלום :'( היה גם צחוקים שלקחנו את נדיר לאכול בשר, והיא קנתה שתי פיצות (ואכלה אותן בשעתיים...), והיה בשר ממש טעים :D מממ, ונראה לי שזהו, היה ממש מגניב לפגוש את כולכם - מפגש פורום ראשון שלי! ומקווה לראות אותכם במפגש הבא פאווריסטים קשוחים, מת על כוווולכם. מחכה לתמונות :)

McBlack

New member
*מגבששת אותך*

*מסמיקה* *נוגעת* *מצחקקת* *מרימה את הראש* *מתחבאת מאחוריי איש* *מציצה* *מצחקקת* *איש הולך* *שוקיסטית* *יושבת* *בוכה* איש, אתה כזה חמוווווווווווווד

DanieLushka

New member
תגיד תודה! הצלתי אותך מעידן הקשוח!

*ילדה טובה*
היה כיף.. לא כמו בפסח, אבל היה כיף
ואחר כך אני עידן, מיכל וידיד שלי לא קשור שי כפרעליו, הלכנו לחנות הגותייייית יהה, היא כה יפה

אה הוא ידיד שלך? ../images/Emo6.gif

הייתי בטוחה שזה סתם מישהו שהתעלק עליינו!
נממ עדיין לא מבינה איך אפשר לשמוע גם פאוור גם ניו וגם גריינדקור. :S

DanieLushka

New member
חח במקרה חיבקתי אותו

ומנעתי ממנו להרבציץ לכם, לא? חח אני חושבת שאם הוא לא היה ידיד שלי, הוא לא היה מקשיב לי ומרביץ לכם P: יש לו מזג חם .. o; ואפשר.. כל אחד וטעמו:)

airgirl

New member
הממ..

סער היה חסר =( ואין לי כוח לכתוב יותר, סורי

smady by

New member
אחרי פרסום השירים שלך

הייתי בטוחה שתביא אותה בהודעה ארוכה..
באמת היה חביב.. (סתם סתם, לא הייתי שם בכלל.. הייתי עסוקה בלקנות מחוכים!!!
אחח. איזה יומטוב!!)

Michali17

New member
אממ קפצתי להגיד שהיה ממש כיף :)

אני מיכל א'! דניאל היה ממש כיף לראות אותך! מקווה שאהבת את הציור :) ניר, אני מקווה שאתה שלם... אתה ממש נחמד, נדיר, נועה, אולגה וכולם אתם חמודות :) אמממ רועי עם משקפי ה2 גרם וחברתו שירן אתם גם נחמדים... ראיתם... לא היה כל כך נורא ללכת ברגל :p שירן תתחדשי על החולצה. וכרגיל עידן אהובי היקר... איתך תמיד כיף ליהות לא משנה איפה :) אה וגם איש עם עיינים כחולות לא זוכרת שם.. אתה נחמד וכל השאר אנשים חמודים מאוד וגם אני חשבתי ששי סתם מישהו שכהרנו... מסתבר שלא.. הו וול...

את חברה של עידן לא? את מיכל ב'! מיכ

ל א' הייתה מיכל השנייה, מחולון, שלמדה בשדה בוקר. את מיכל ב'!!!!!!, אבל אם כבר אמרת א' אז וואטאוור, אני מניח שאני איש העיניים הכחולות
אני ג'ים, או אלדד, איך שתרצי לקרוא לי.

scudnick

New member
לא, אחרי זה היא הפכה לא'

בגלל שעידן איים להרביץ לי. אבל גם אחרי ששיניתי הוא הרביץ לי. סתם לכיף.

למעלה